• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

arkadaşlar buradan çıktıktan sonra üst kata çıktım eşim evde yoktu, sonra geldi, çocuklarla vedalaştı,eşyalarını toplamaya başladı, yanına gittim ne yapıyorsun dedim, sen git dedin bende gidiyorum,istenmediğim yerde durmam dedi, sonra ben biraz konuştum. bana dediki, ben onunla yaşıycam, ister boşan ne yaparsan,yap dedi.ben birşeyler söyledim, sonra tamam ona da gitmiyorum,vazgeçtim, olanları unutalım dedi, şu an tam olarak anlatamıyorum.

kabullenmiş adam :53:

bırakın gitsin.ayrıca bi gidicem bi gitmicem napıyo bu ya:47:

Aklınca adam suç bastırıyor sen git dedin yaa diyerek !..... bırakın ne hali varsa görsün adam zaten evini gözden çıkarmışki bunları yapıyor ......

şu an rahat yazamıyorum ben okızı kastederek tahmin ettiğim kişi ise ikinizide mahvederim dedim, ne yapacaksın,beni tehdit etme dedi.

ben kadınlık yapmıyormuşum güya, ilgizmişim,bende saçmalama sen benden hiç şikayet etmedinki dedim. bir arkadaşıma bahsetmiştim.oda msj çekmiş onu gördü,daha çok kudurdu, teli aldı elimden her an gelir diye uzun yazamıyorum.

arkadaşlar buradan çıktıktan sonra üst kata çıktım eşim evde yoktu, sonra geldi, çocuklarla vedalaştı,eşyalarını toplamaya başladı, yanına gittim ne yapıyorsun dedim, sen git dedin bende gidiyorum,istenmediğim yerde durmam dedi, sonra ben biraz konuştum. bana dediki, ben onunla yaşıycam, ister boşan ne yaparsan,yap dedi.ben birşeyler söyledim, sonra tamam ona da gitmiyorum,vazgeçtim, olanları unutalım dedi, şu an tam olarak anlatamıyorum.

Vazgeçtim mi dedi? Zaman mı kazanmaya çalışıyor?

ağzıma geleni saymak istiyorum böyle adamlara...................

Bu kadar can yakılır mı yaa? ayrılacaksan da adam gibi ayrıl karşındakiyle artık bi gönül bağın yok belli ki ; bari çocuklarının annesi olduğu için insan gibi oturup konuşulmayı hakediyor bu kadın.

Konusahibi biliyorum bizler senin durumunu şuan yeterince anlayamayız ama eğer şatların elveriyorsa bırak ne hali varsa görsün ama dönerse AFFETME.

benim kabullenmemi istiyor, çocuklara büyüyormuş zaten, evin borcunu ödeyecekmiş, 3 günlük şey için olay çıkarıyormuşum.

Bu olayı anlayışla karşılayan bir sürü kadın varmış ama ben çirkef çıkmışım.

benim kabullenmemi istiyor, çocuklara büyüyormuş zaten, evin borcunu ödeyecekmiş, 3 günlük şey için olay çıkarıyormuşum.

Masumum niye yarım yamalak anlatıyorsun?

Tartışma esnasında sormadın mı kim bu diye?
Hangi kadın olsa sorar!

Ayrıca kusura bakma da şu yukarda yazdıgını da sen kabullenirsin.
Eşin sana böyle bir şey deme cesareti gösterdiyse seni tanıyor ve kabullenecegini biliyordur..

Adam sana kabullen diyor, ama sen kadının kim oldugunu bile sormuyorsun,
ilginç!.

Son düzenleme:
at gıtsın evden ya cok sınırlendım boyle koca boyle baba olmaz olsun ,saan laf yetıstırecegını kendı erkeklıgıne bakmısmı ,hep bız kadınlar suclu oluyoruz neymıs ılgısızmısız ne yanı ılgı yok dıye baska kadınların koynuna mı gırmek gerekıyo ,utanmadan bırde eve mı getırecekmıs pislık

o gönlünü eğlendirsin hevesini alsın siz bekleyin sonra da size geri dönsün

bunu mu istiyo sizden anlamadım ki nası bişey bu

Bu olayı anlayışla karşılayan bir sürü kadın varmış ama ben çirkef çıkmışım.

esiniz daha cirkef görmemis :ssz: bunu benim esim yapacakti dünyayi ayaga kaldirmisdim :47:

tabi esimide bi güzel parcalayip evden atmisdim :47: siz yine iyi konusabiliyorsunuz sakince :26:

Back
X