• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Pc çok ağır cevap yazmakta zorlanıyorum. Şu an aklıma geldiği kadar anlatayım. Son 15- 20 gün öncesine kadar benimle çok ilgilenen, asla aldatmam diyen bir eşim vardı ama son zamanlarda beni işyerinden hiç aramamaya başladı, eşimin hattı faturalı ve 750 dk limiti var, neden beni aramadığını sorduğumda limitinin bittiğini söyledi, telefon geliyor ben arkadaşımla rahat görüşeyim diye çıkıyordu yanımdan, görevi nedeniyle sadece gündüzleri çalışan eşim kendisini vardiyaya aldırmıştı ve Cuma Cumartesi sabah işten gelmesine rağmen hiç uyumadan dışarı çıktı, arıyorum işim var diyor, çocukların karnesini almaya gidecekti ama gitmemiş, çocuklarım orada beklemiş en sonunda öğretmenleri ulaştı bana. Cumartesi günde işten çıkıp eve hiç gelmedi taki akşam 7 ye kadar. Eve geldiğimde uyuyordu, hiç görüşmedik ama beni gene hiç aramadı. Bu akşam eve geldi sordum. Hiç inkar etmedi, ama bir açıklamada yapmadı. Çok ısrar ettim, yalvardım ama açıklama yapmadı, sadece şu an hazır olmadığını izin gününde onu getireceğini söyleyince o zamana kadar sakin olmaya çalışan bende ipler koptu, ona yarın sabah evden ayrılmasını söyledim ama bana saçmalamamı, iyi olmdaığımı söyledi.
sakin olmalısın başta ve cocuklarına hiçbişey belli etme .
neler oldugunu kim oldugunu anlamaya çalış.. Allah yardımcın olsun

:53::53::53::53:konu sahibi ağzım açıkkkkk bu rahatlık nerden?
bölük askeri ile aldatan arkadaşın eşi sen ciddimisin???
noluyor yhaa.......

bence daha somut bişi yok kolaymıya öle karşına getırcek hem ne sıfatla getircek senden onaymı alcaklar yoksa ikisinide parçalaman için sana kolaylık olsun dıyemı getircek anlamadım hemen stres yapma bak çoccuklarında varmış ıyıce anla dınle

bende bir bölük askerle aldatılan arkadaşa şaştım kaldım ne oluyoruzyaa

bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda
bittiğim an !!!!!

Masumum niye şaşırdın ki arkadaşım?

Bu adam senin yanında eltinin boşanmış kızına fıstık diyen adam degil mi?
Bu adam eltinin kızı ile ayrı özel odada konuşup, namaz kılan adam degil mi?

Taaa o zaman söylemiştik.

Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!

Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!

ya bunu bende düşündüm ama o kız mı acaba:26:

nasıl bi rahatlık var o adamda
dostunu eve getirip karısıyla tanıştıracak sonrada birlikte oturun kardeş kardeş geçinin mi diyecek
yada adamın gayrimeşru bi çocuğu falan varda onu mu tutup getirecek eve :) tövbe tövbe

Son düzenleme:

eltisinin boşanmış kızı bu adamın yiğeni olmuyor mu?
yiğenine mi asılıyormuş :S

ama bayılıcam,yok artık :53:

üvey falandır bence,yoksa enseste girer bu zaten.

üvey bile olsa olmamalı diyeceğim ama bu adamlar aşmış kendini baksana bi arkadaşta kocası için bir bölük askerle aldattı beni yazmış :53:

Son düzenleme:
üvey bile olsa olmamalı diyeceğim ama bu adamlar aşmış kendini baksana bi arkadaşta bölükteki askeriyle aldattı beni yazmış :53:

Evet canım dedi ve gitti.Ben lafımı ortaya söyledim,kim alınırsa alınır misali.
Biz de böyle kaldık.:53:

Hadi gedirti diyelim çoçuklara ne diyeceki?
Bence aldatıyorsa gedirmesine gerek yok kabulleniyosa yapacak
ne varkı ne yanı al buda kanıtımı diyecek bence muhattap
olup kendinizi yıpratmayın aileniz arkandaysa ekonomik
özgürlüğünüze güveniyorsanız delilerinizi toplayıp hukuk süreçinizi başlatın
Sakın böyle bişey olursa çoçukları bu olaydan uzak tutun onların psikolojisini düşünün

Son düzenleme:
asker olayini anlaamdim , nasil oluyor o $imdi

masumum sakin ol , onceki konularini okumadim
in$alalh yanli$ anlamadir ne deyim ki :(

gerçin eltinin kizina asildiysa da ba$ka bi$ey beklenmezdi GErçi , kaç çocugunuz var ? :26:
o olabilirmi doiyorsunuz yani ?

Back
X