- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
evet arkadaşlar bende ipler kopunca saçmalama ya git işine, öyle birşey yok dedi.
öyle bi adami parcalamisdim ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet arkadaşlar bende ipler kopunca saçmalama ya git işine, öyle birşey yok dedi.
sakin olmalısın başta ve cocuklarına hiçbişey belli etme .Pc çok ağır cevap yazmakta zorlanıyorum. Şu an aklıma geldiği kadar anlatayım. Son 15- 20 gün öncesine kadar benimle çok ilgilenen, asla aldatmam diyen bir eşim vardı ama son zamanlarda beni işyerinden hiç aramamaya başladı, eşimin hattı faturalı ve 750 dk limiti var, neden beni aramadığını sorduğumda limitinin bittiğini söyledi, telefon geliyor ben arkadaşımla rahat görüşeyim diye çıkıyordu yanımdan, görevi nedeniyle sadece gündüzleri çalışan eşim kendisini vardiyaya aldırmıştı ve Cuma Cumartesi sabah işten gelmesine rağmen hiç uyumadan dışarı çıktı, arıyorum işim var diyor, çocukların karnesini almaya gidecekti ama gitmemiş, çocuklarım orada beklemiş en sonunda öğretmenleri ulaştı bana. Cumartesi günde işten çıkıp eve hiç gelmedi taki akşam 7 ye kadar. Eve geldiğimde uyuyordu, hiç görüşmedik ama beni gene hiç aramadı. Bu akşam eve geldi sordum. Hiç inkar etmedi, ama bir açıklamada yapmadı. Çok ısrar ettim, yalvardım ama açıklama yapmadı, sadece şu an hazır olmadığını izin gününde onu getireceğini söyleyince o zamana kadar sakin olmaya çalışan bende ipler koptu, ona yarın sabah evden ayrılmasını söyledim ama bana saçmalamamı, iyi olmdaığımı söyledi.
konu sahibi ağzım açıkkkkk bu rahatlık nerden?
bölük askeri ile aldatan arkadaşın eşi sen ciddimisin???
noluyor yhaa.......
bittiğim an !!!!!bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda
Masumum niye şaşırdın ki arkadaşım?
Bu adam senin yanında eltinin boşanmış kızına fıstık diyen adam degil mi?
Bu adam eltinin kızı ile ayrı özel odada konuşup, namaz kılan adam degil mi?
Taaa o zaman söylemiştik.
Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!
Masumum niye şaşırdın ki arkadaşım?
Bu adam senin yanında eltinin boşanmış kızına fıstık diyen adam degil mi?
Bu adam eltinin kızı ile ayrı özel odada konuşup, namaz kılan adam degil mi?
Taaa o zaman söylemiştik.
Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!
eltisinin boşanmış kızı bu adamın yiğeni olmuyor mu?
yiğenine mi asılıyormuş :S
terbiyesiz adamyok eltisinin bi önceki evliliğinden olan kızıymış
ama kim olursa olsun bu yaptığını haklı çıkarmaz![]()
eltisinin boşanmış kızı bu adamın yiğeni olmuyor mu?
yiğenine mi asılıyormuş :S
ama bayılıcam,yok artık
üvey falandır bence,yoksa enseste girer bu zaten.
üvey bile olsa olmamalı diyeceğim ama bu adamlar aşmış kendini baksana bi arkadaşta bölükteki askeriyle aldattı beni yazmış![]()
Evet canım dedi ve gitti.Ben lafımı ortaya söyledim,kim alınırsa alınır misali.
Biz de böyle kaldık.![]()
Evet canım dedi ve gitti.Ben lafımı ortaya söyledim,kim alınırsa alınır misali.
Biz de böyle kaldık.![]()