• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

öncelikle çok sakin ol.
sanırım ilk başlarda eşin sen duymayasın anlamayasın diye üzerine çok düşmüş ilgili davranmış. sonra o kahrolası kadınla artk anlaşmaya mı vrdılar kadın çok mu baskı yaptı ondan ayrıl ya o ya bn diye eşin de artık sana belli etti. sonra ki aşamada ayrılalım diyecek.
eğer ki böyle olursa sakın boşanmayı kabul etme süründür.
veee öncesinde getirecem dediği gnü yanlış anlamadım sanrm sennle tanıştracak o günü birkaçtane mahkemede de sağlam şahitlik yapack ve şahitliği kabul edilecek brilerini yanında bulundur. telefon dökümlerine ulaş ve sakın kaybetme. internetten bulabileceğin bilgiler varsa bilgisayara kayıtlı kalmış konuşmalar filan onları da kaybetme.
ses kaydı delil sayılmaz kullanma ama resim filan olabilr bulabildiğin kdr delil topla. mesajla da seni aldattığını teyid et. msjla sor cvplasın o msjları sakın ama sakın kaybetme.
böyle bir durumda boşanrken karşı taraftaki kızdan bile tazminat alırsnz.
eşinz boşanmak istediğinde asla boşanmayın sürünsünler pislikler.

O kadar ısrarıma rağmen söylemedi ama kimsenin günahını almayayımda altından o çıkacak gibi.

peki sizin kanıtınız var mı? Eşinizden hayır gelmez o kızsa eğer Allah belasını versin...

Canım öncelikle sakin olmalısın zor olsa da
Emin olup detayları iyice ögrenmelisin
bu yüzden sakin ol ya da öyle görün ki anlatsın o pislik
sonrasında ne yapacagını düsünürsün ama su an her seyi bilmek en ihtiyacın olan sey
Allah yardımcın olsun be canım

ayyy Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim ya.. çocuklarınızda var:5::5: ya varya ne desem bilemiyorum , içim parçalandı şu an:43::43: tek diyeceğim dirayetinizi korumanız ve çocuklarınızı düşünmeniz..

arkadaşlarında dediği gibi hem sakin ol hemde delil topla ne olursa olsun sakinliğini koru zor biliyorum ama bu durumda kendini düşünmelisin allah yardımcın olsun

önceki konularınıza baktım da, aklıma kötü kötü şeyler geldi... şimdi dillendirmek isteiyorum ama umarım düşündüğüm gibi değildir

panikle hata yapma sakın bak sen nekadar sakin olursan onu okadar huzursuz ve çaresiz bırakırsın senin ne yapacağını kestirmesine izin verme böyle tipler işi gücü bırakıp seni takibe alırlar çünkü adam hata işliyor ve sana sunacak bi sebep bulmalı açığını yakalamalı ki hem kendi vicdanını rahatlatsın hemde seni susturup kabullenmeni sağlasın bunlar zaman kazanıp karşısındakinden heves alma peşindeler o yokmuş gibi davran acılarını göz yaşlarını yalvarmalarını ona gösterme onun beklediği tepkileri verip birde ödüllendirme sakin ol sabır dile allahtan düşün taşın en hayırlı kararı sen vereceksin ama onunla muhattap olma lütfen dim dik dur güçlü ol allah çok büyük yaptıklarınızı yaşamadan ölmeyeceksiniz demiş rabbim sen ferah ol allah bırak ve izle senin acıların çocuklarınla hayatla zamanla diner... dur ve izle sana yaşattıklarını yaşayışını...

Eski konudan hatırladım... Allah bildiği gibi yapsın!! Sakin ol ve delil topla neler oluyor anlamaya bak.. Pc ortak kullanıyorsanız,geçmişe bak.. telefonuna bak.. varsa face,msn,skype falan ne bulursan bak...

Belki de sen öyle sorunca kızıp söyledi.. sonra tepki gösterince saçmalama dedi.. Düşük bir ihtimal ama...

bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda

Sakin olun lütfen böyle erkekler bunu yapacağına gebersin daha iyi!!! O kızı da bir güzel yonun da anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu...!

bence tekrar sor eşine,adam gibi cevap versin..fevri olma,sakin hareket et.

aldatıyor mu,eve getireceği kim,ne?

sonra da pc,tel ve msj kayıtlarını ortaya çıkar.o kıza ve eşine dava aç,maddi-manevi tazminat davası aç sürünsünler.

yuhh, kızı hangi yüzle getirecekmiş ve getirmek isterken amacı ne?
bu çok saçma.
görende bekar bır erkek sevgılısını ailesiyle tanıstırıcak sanır.

bu kadarı çok fazla, hemen dışarı at eşini.
gitmesi gereken o.

Son düzenleme:
bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda

canım nasıl yani :53:

şaka yaptın sanırım,gerçekten şoka girdim :53:

bir bölük asker derken.eşiniz eşcinsel mi?

1 bölük askerle mi aldattı eşiniz nasl ya dünyanın çivisi cıkmıs bir de hamilesiniz Allah yar ve yardımcınız olsun

konu sahibi arkadas
bence önce güzelce bir sorun eski konularınızı okumadım henüz ama anlamadan eşinizi kovmayın

ama eger esiniz cidden baska bir kadını getirmeyi kastettiyse
..............................:20::20::20::20::20:

yorum bile yapamıyorum bu durumda

ya ne biliyim bana anki kocan '' hee aldatıyorum seni hatta kızı da izin günümde getircem tanışın oldu olacak '' der gibi sinirle sizi kandırmış gibi geldi ama tabii kocanızı en iyi siz tanırsınız dedikleri gerçek de olabilir ama bana bayağı fantastik geldi bu açıklaması :S

eşinizle bir daha sakine konuşun sinirlenmeden

Back
X