• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

Masumum niye şaşırdın ki arkadaşım?

Bu adam senin yanında eltinin boşanmış kızına fıstık diyen adam degil mi?
Bu adam eltinin kızı ile ayrı özel odada konuşup, namaz kılan adam degil mi?

Taaa o zaman söylemiştik.

Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!
bi de durum böyleyse hiç çekilmez allah sabır versin

üvey bile olsa olmamalı diyeceğim ama bu adamlar aşmış kendini baksana bi arkadaşta kocası için bir bölük askerle aldattı beni yazmış :53:

evet ben zaten orada taklı kaldım..

gerçekten travma yaşamak üzereyim :53:

dediğin gibi üvey bile olsa adam evli,bir eşi ve çocuğu var.

pessss böyle ınsan görünümlü mahlukatlar ne dıye evlenır bıde cocuk yapar...yuzlerıne tükürmek ıstıyorum yaaaa şrfslerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay bi bakıp çıkayım dedim kkya gece gece şoka girdim valla
Allah sabır versin konu sahibine bu saatten sonra o adamla nası durucak ya
bi de izin günümde getiricem demiş pişkin pişkin
o adamı elime verseler yüzünü gözünü tırmalarım valla çok sinirlendim.

Masumum niye şaşırdın ki arkadaşım?

Bu adam senin yanında eltinin boşanmış kızına fıstık diyen adam degil mi?
Bu adam eltinin kızı ile ayrı özel odada konuşup, namaz kılan adam degil mi?

Taaa o zaman söylemiştik.

Ama bu derece ileri gidip bir de kızı evinize getirecegini kimse tahmin edemezdi sanırım!

canım eltinin boşanmış kızı yazmışsın ama ben anlamadım galiba eltisinin kızı adamın abisin kızı oluyo yani kızın amcası fıstık demesi gayet normal değil mi belki amcasını yakın görüp derdini paylaşıyor olabilir

konu sahibi olayına gerçekten çok üzüldüm bide adamın pişkinliği beni çıldırttı ya ne demek kızı evine getircek insan inanamıyor

anlamıyorum ben bu erkekleri
arkadaş madem memnun değilsin karından git boşa öyle ye ne halt yiyeceksen
hadi eşinin hiç mi hiç hatrı, sevgisi yok ama çocuklarında mı yok
pes vallahi pes

bu insanların yatacak yeri var mıdır acaba? ya sevmiyorsan, iki kelimelik iş. seni sevmiyorum. bu kadar. yani bitirmekte aslında çok kolay hanımlar, kimse kimseyi zorla eş yapamaz kendine.

iki yakası bir araya gelir mi şu saatten sonra, hiç sanmam. ne diyeyim ki. eminim bugünü aramızda en zor geçiren kişi sensin..

sabahlar olmaz.
allahım sabır versin.

evet ben zaten orada taklı kaldım..

gerçekten travma yaşamak üzereyim :53:

dediğin gibi üvey bile olsa adam evli,bir eşi ve çocuğu var.

kadesa,böyle erkeler oldu müddetce bizim bayanlarimizin cigeri cok yancak

adam evliyim cocuklarimi var bakmiyorki ,yeni heyecanlar pesinde :19: piskin bide eve getircegim demis inanilir gibi degil :26:

Karne günü çocuklarını almaya gideceğini söyleyip....gitmeyen çocuklarını okulda yalnız bırakan bir adamdan daha ne beklenirki??

canım eltinin boşanmış kızı yazmışsın ama ben anlamadım galiba eltisinin kızı adamın abisin kızı oluyo yani kızın amcası fıstık demesi gayet normal değil mi belki amcasını yakın görüp derdini paylaşıyor olabilir

konu sahibi olayına gerçekten çok üzüldüm bide adamın pişkinliği beni çıldırttı ya ne demek kızı evine getircek insan inanamıyor

Eltisinin ilk evliliğinden olan kızı imiş canım.
Kaynı ile 2.evliliğini yapmış.

bence adam şaka yapmış, insan karısına sevgilimi eve getiricem demez heralde, çocukları var gözünün önünde

yok yani gerçek olamaz, olmamalı, olmasın lütfen :25:

Son düzenleme:
Karne günü çocuklarını almaya gideceğini söyleyip....gitmeyen çocuklarını okulda yalnız bırakan bir adamdan daha ne beklenirki??

Biliyormusun benim de en çok takıldığım bu oldu.
Çocukların orada bırakmış ve öğretmenleri aramış konu sahibini.
Ne kadar acı bir durum.

konu sahibi olaya bi açıklık getirse yha:53:

$imdi pc kapaticam sabah açinca onlarca sayfayi kim okuycakk
masumum gelde anlat $u olayi

arkadaşlar buradan çıktıktan sonra üst kata çıktım eşim evde yoktu, sonra geldi, çocuklarla vedalaştı,eşyalarını toplamaya başladı, yanına gittim ne yapıyorsun dedim, sen git dedin bende gidiyorum,istenmediğim yerde durmam dedi, sonra ben biraz konuştum. bana dediki, ben onunla yaşıycam, ister boşan ne yaparsan,yap dedi.ben birşeyler söyledim, sonra tamam ona da gitmiyorum,vazgeçtim, olanları unutalım dedi, şu an tam olarak anlatamıyorum.

bişmiyorum ama hala kocanın çok aptalca bir şaka yaptığını düşünüyorum ben

O dediği kim eltinin kızı mı?
Eşin ona gideceğim deyince kime diye sordun mu?

Son düzenleme:
Back
X