• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

masumum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
2.535
19
158
Diğer
Evet başlıktanda anlaşılacağı üzere tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Ne yapacağımı, nasıl davranacağımı şu an bilemiyorum, şu an ev o kadar sıcak olmasına rağmen ben titriyorum, nereden başlayıp, nasıl anlatacağımı şu an hiç bilmiyorum. Bir arkadaşım haricinde paylaşacağım kimsem yok. Ne olur bana bir akıl verin.

Arkadaşlar buraya yazdığımdan beri evimizde huzur hiç yok. Eşimle defalarca konuşmama rağmen bana kızın bir genç kız olduğunu, aynı meslekten olduklarını vs. demişti 2 gün önce eşimden gizlice arabanın anahtarını almıştım oda gıcıklık olsun diye benim teli işyerine götürmüş. Bende netten telefonumun detayını almıştım. Bir numara gördüm, gizli nodan aradım çıkmadı bende direk aradım. 2 kez aradım ikisindede karşımdaki kişi teli meşgule aldı. sonra ben kim olduğunu sordum benim cebimi aramışsınız diye mesaj attım ve aradı kim dersiniz tabiiki eltimin kızı. Güya bizi davet edecekmişte eşim benim telefonumu arabada unuttuğumu söylemişte, demekki X abi sana söylemeyi unutmuş dedi. Neyse ben şaşkınlıkla fazla uzatmadım. Sonra eşim aradı demez mi Haftasonu izinliyim ağbimlere gidelim mi diye tabi ben çaktırmadım bakarız falan dedim. Ama oraya gideceğim bakalım neler olacak. Bu arada benim boşanmayı planladığımı gören sevgili eşim beni tehdit ediyor.

Son düzenleme:
çok üzüldüm. allah yardımcınz olsun. anlatrsanız eğer umarm yardmcı olabilrim.

zaten balkondan geldim, avazım çıktığı kadar ağladım ağladım, ama çocuklarım var, onlar birşey anlamasın diye çaba sarfediyorum.

hiçbi detay vermemişsin ki...
yardımcı olmamız fikir vermemiz için biraz detaylandırmalısın konuyu :44:

yat uyu keyfine bak şu anda yaptıkların hiç bir şeyi değiştirmicek
bildiğini belli et isteklerini arttır hayatın tadını cıkar

Ayyy eski konunuzdan hatırladım eşinizin böyle yapacağı belliydi.gözü dışardaydı hani yiğen dediği vardı onunula mı yoksa?...

Pc çok ağır cevap yazmakta zorlanıyorum. Şu an aklıma geldiği kadar anlatayım. Son 15- 20 gün öncesine kadar benimle çok ilgilenen, asla aldatmam diyen bir eşim vardı ama son zamanlarda beni işyerinden hiç aramamaya başladı, eşimin hattı faturalı ve 750 dk limiti var, neden beni aramadığını sorduğumda limitinin bittiğini söyledi, telefon geliyor ben arkadaşımla rahat görüşeyim diye çıkıyordu yanımdan, görevi nedeniyle sadece gündüzleri çalışan eşim kendisini vardiyaya aldırmıştı ve Cuma Cumartesi sabah işten gelmesine rağmen hiç uyumadan dışarı çıktı, arıyorum işim var diyor, çocukların karnesini almaya gidecekti ama gitmemiş, çocuklarım orada beklemiş en sonunda öğretmenleri ulaştı bana. Cumartesi günde işten çıkıp eve hiç gelmedi taki akşam 7 ye kadar. Eve geldiğimde uyuyordu, hiç görüşmedik ama beni gene hiç aramadı. Bu akşam eve geldi sordum. Hiç inkar etmedi, ama bir açıklamada yapmadı. Çok ısrar ettim, yalvardım ama açıklama yapmadı, sadece şu an hazır olmadığını izin gününde onu getireceğini söyleyince o zamana kadar sakin olmaya çalışan bende ipler koptu, ona yarın sabah evden ayrılmasını söyledim ama bana saçmalamamı, iyi olmdaığımı söyledi.

Pc çok ağır cevap yazmakta zorlanıyorum. Şu an aklıma geldiği kadar anlatayım. Son 15- 20 gün öncesine kadar benimle çok ilgilenen, asla aldatmam diyen bir eşim vardı ama son zamanlarda beni işyerinden hiç aramamaya başladı, eşimin hattı faturalı ve 750 dk limiti var, neden beni aramadığını sorduğumda limitinin bittiğini söyledi, telefon geliyor ben arkadaşımla rahat görüşeyim diye çıkıyordu yanımdan, görevi nedeniyle sadece gündüzleri çalışan eşim kendisini vardiyaya aldırmıştı ve Cuma Cumartesi sabah işten gelmesine rağmen hiç uyumadan dışarı çıktı, arıyorum işim var diyor, çocukların karnesini almaya gidecekti ama gitmemiş, çocuklarım orada beklemiş en sonunda öğretmenleri ulaştı bana. Cumartesi günde işten çıkıp eve hiç gelmedi taki akşam 7 ye kadar. Eve geldiğimde uyuyordu, hiç görüşmedik ama beni gene hiç aramadı. Bu akşam eve geldi sordum. Hiç inkar etmedi, ama bir açıklamada yapmadı. Çok ısrar ettim, yalvardım ama açıklama yapmadı, sadece şu an hazır olmadığını izin gününde onu getireceğini söyleyince o zamana kadar sakin olmaya çalışan bende ipler koptu, ona yarın sabah evden ayrılmasını söyledim ama bana saçmalamamı, iyi olmdaığımı söyledi.

pardon pardon ben yanlış mı anladım??
izin gününde onu mu getircekmiş,yani kızı mı :44:

Ayyy eski konunuzdan hatırladım eşinizin böyle yapacağı belliydi.gözü dışardaydı hani yiğen dediği vardı onunula mı yoksa?...

O kadar ısrarıma rağmen söylemedi ama kimsenin günahını almayayımda altından o çıkacak gibi.

onu getirecek derken,kimi getirecek?

sakın ikinci kadını deme!

Allah eşini bildiği gibi yapsın.

evet arkadaşlar bende ipler kopunca saçmalama ya git işine, öyle birşey yok dedi.

Netim çok yavaş arkadaşlar cvp. yazamıyorum. Şimdi çıkıyorum, hem kızım ikide bir pc nin yanına geliyor. Biraz sonra gelicem.

Bence olayın içinde aldatma yok Sakin olmalısın

evet arkadaşlar bende ipler kopunca saçmalama ya git işine, öyle birşey yok dedi.

hadi kocan da gurur falan kalmamış o edepsiz kızada da mı onur denen şey yok !

adamın eşinin yanına gelecekmiş,evine..olaya bak!

Back
X