ay inanmıyorum ya ne iğrenç ahlak yoksunu insanlar bunlar
ne biçim aileye düşmüşsün sen ya
valla yerinde olsam bu ahlaksızlığı yedi sülalesine duyururum o elti cadısını da bi güzel paylarım valla
pislikler belli ki karşılıklı bu iş yani hiç iyiniyetli davranmiyim ne işi var da sizde kalıyo o kız öz amcamsı değil birşey değil yok selamı var yok bilmem ne
kız da annesinden öğreniyo belli ki tabi öyle bi anneden böyle bi kız çıkabilir normaldir yani
sert yazıyorum ama çok sinirlendim bi insan nası kızını bu duruma düşürür ya
seni boşayıp kzını alsa o çok mu hoşuna gidecekmiş. bide adamın psikolojik rahatsızlıkları da var hepsi biliyodur yani
bu arada bu kız güzel bi kız mı yani hoş bi kadın mı cidden çok merak ettim
ve de önceki eşinden neden boşanmış biliyo musun.
heralde ben olsan sinirden kudururdum hatta eski kocasını arayıp şu karına birşey söyle daha senden boşanmadan benim yuvamı yıktı bile diyebilirdim yani o derece sinirlendim şu an
Ya canım daha önce bu eltin sana dememiş miydi "kocan dindar geçiniyor ama yaptıklarına bak" gibi bir şeyler? Ben o zaman eltinin de rahatsızlık duyduğunu ve senin tarafında olduğunu düşünmüştüm hatta...
Çok klişe bir laf ama insan oğlu çiğ süt emmiş. Valla dediğin gibi böyle anadan böyle kız çıkabilir... Ama anlamadığım şu da var; bunlar hangi ara böyle samimi oldu. Nerede ne zaman fırsatını bulup görüşmeye karar verdiler? Yani ben mi anlamadım bilmiyorum ama masumum senin anlattıklarından yola çıkarak hep aile ortamında (ki çoğu zaman senin olduğun ortamlarda) bir araya gelindiğini anladım ben iki arada bir derede hangi ara işi pişirmişler?!
Görmezden gelin,
Ses etmeyin,
Cevap vermeyin.
Sessizlik herkesi mahveder.
- Charles Darwin
bu söz ışığında gitmelisin. sen ne kadar üstüne gidersen kendini bir şey sanıp daha fazla ileri gidecektir. çocuklarını düşün onların hiç günahı yok öyle düşün günahları yokken böyle bi acıyı onlara yaşatman bencillik olur.. Hiç takma kafana ya rahat ol.sen kadınsın senin altından kalkamayacağın bir şey yok bir erkek olmadan çooooook mutlu bi hayat sürebilirsin..KADINSIN gücünün farkında ol ve caresiz hissetme kendini.
bu kadının iki lafından biri senin fiziksel özelliklerin hakkında yorum yapmak
kendi çok mükemmel bi fiziğe sahip herhalde
Haklısın benden tek farkı boyunun uzun olması ve engelli olmaması, ya değilse oda deli gibi zayıflama derdinde, o kadar para bende olsa ben ondan kat kat güzel olurum. evlerinde kaldığımda bile bir kez makyajsız görmedim. 7-24 fondotenli. 43 yaşındayım diyor ama en az 47-48 gösteriyor o kadar bakıma rağmen. Kurban bayramında bize geldiğinde kuaförden çıkmış gelmiş, gayet şık ve hoş olmuştu. Eşine sordu, aşkım nasılım diye. Kaynımın cevabı. Parayı verdikten sonra herkes güzel olur.
Haklısın simon valla saman altından su yürütürler de ruhu duymaz insanın. Niyetine girmeye görsünler. Ne bileyim ben birden öyle düşündüm nacizane.
benim aklıma bi de şu geldi bunların oturdukları ev var ya
ev zaten konu sahibinindi satıp yeni bi ev almışlardı şimdiki krediyi de onun maaşıyla ödüyolar anladığım kadarıyla
sakın bu adam böyle ev borcunu çoğunu kadına ödetip sonra evi de alarak boşanmaya kalkmasın
belki de kıza ev bizim olacak diye birşeyler söylüyo bile olabilir
herşey beklenir bu adamdan
konu sahibi bu konuda çok dikkatli olsun bence o ev tamamen onun ve kredide onun parasıyla ödeniyo
bence hemen bi avukata danışmalı bu konuyu
Canım bu bugün benimde aklıma geldi. Eltim bugün sürekli evden bahsetti zaten. İşte eviniz var, insanın evi olduktan sonra gerisi önemli değil. en önemlisi başını sokabileceği bir evi olması, o öyle deyince ben arabada var dedim. Arabada, evde benim üzerime aslında bugün arabanın yedek anahtarını alıp, arkadaşımın oğluna götür başka yere parket diyecektim ama, yedek anahtarın olduğu,şifreli çantanın anahtarını eşim almış. Yatarkende kapıyı kilitleyip yatıyor.
canım bence telefonla filan konuşuyolardır mesajlaşıyolardır. ya da internet yoluyla da olabilir.
adam ilgisini zamanında belli etmiş zaten anlamıştır onlar da
adam karısını boşasın beni alsın diye ayarlama yapıyodu belkide. zaten boşanmak üzere ya
illa biryerde sürekli görüşmeye gerek yok
görmüyo musun millet faceta msn de tanıştıkları kişiler için yuvalarını terkedip çocuklarını ortada bırakıyo
Bana bunları söyleyen adam, daha 2 gün önce çiçek almış gelmiş, aşkım bugün senle ilgilenemedim, özür dilerim ama yarın tüm günümü sana ayıracam diyen adam, bir daha dünyaya gelsem gene seninle evlenirim diyen adam, yaşadıklarıma inanamıyorum.
Eşimin bilgisayarla işi olmaz, ne face ne msn hiç birşeyi yok. Benim facem var onun yok. Çünkü ona izin vermiyordum. Bilgisayardan hiç anlamaz.
Daha önce bana yeniden çalışmaya başlayabilirsin demişti buradan bir arkadaş ve ben bunun olamayacağını, maaşım kesileceğini yazmıştım. Kendisinden özür diliyorum, yanılmışım, yeniden engelli kadrosunda olmak şartıyla çalışabilirmişim. Buna çok sevindim. Yeniden iş arayacağım ve inşallah gönlüme göre bir iş bulabilirim. Parası hiç önemli değil, hem daha rahat yaşamak hemde kafamı dağıtmak için bu benim için çok iyi olacak. Kaybolmaya yüz tutan özgüvenimi yeniden kazanacağım. Maddi yönden rahat olunca, geleceğime yön vermem daha kolay olacak. Bana dua edin arkadaşlar buna çok ihtiyacım var.
Eşim normalde beni kıskanan, koruyup, gözeten, kimseye ezdirmeyen biriyken bugün, git, gez, istesen gece 2 de gel yeterki beni rahat bırak diyen birisi oldu. İstediğim gibi birini bulursam düğünüme gelirmisin diyen birinden daha ne mantık arayayım arkadaşlar. Bu söz zaten beni susturdu. Çünkü karşımda konuşan adam benim eşim gibi değildi.
Allaha şükür ben saf değilim zaten öyle kuma falan olayınıda kabul edemem, etmem, şartlarına gelince kadın onunla ayrı bir evde yaşayacakmış, bu bizim evi geçindirmeye devam edecekmiş, o kadınıda çalıştıracakmış yani kadın bakacak bunlara. Hangi kadın böyle birşeyi kabul eder. Bunlar daha eşimin bugünkü en mantıklı sözleri. Sizlere inandırıcı gelmeyebilir ama gerçek bu aradan bir kaç gün geçsin ve ben bunları kendisine sorayım, saçmalama diyecektir büyük bir ihtimalle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?