• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamda yarım saat önce aldatıldığımı öğrendim. Dağıldım.

eşin bir ara kızla annesinin onu polise vermekle tehdit etmiş. neden polise vereceklerki, hangi gerekçeyle sonuçta kız reşit ve zina ceza kanununa göre suç sayılmıyor artık..

Aslında ben onları şikayet etseydim onlar ceza alırdı, çünkü zina suç değil ama imam nikahı suç, üstelik kız o zaman resmen boşanmamıştı. Kız 15 gün önce boşandı. Gerçi evli kadınla imam nikahıda olmaz ya oda ayrı bir konu.

Kızıyla ilişkisinden dolayı değil canım tehdidi, eşimide, ağbisinide cebine, arabasına vs, yasak madde koymakla (açık yazmak istemiyorum) tehdit etmiş. Zaten kızda eşimin diğer yeğenine ben ve eşim için ikisinide vurucam demiş, hem suçlu, hem güçlü misali.

ben olsaydım çoktan o azgın kızın eski kocasınada yaymıştım bunu
ne bilim..ben içimde tutamam herkese karşı rezil etmek isrerdim.

Aslında ben onları şikayet etseydim onlar ceza alırdı, çünkü zina suç değil ama imam nikahı suç, üstelik kız o zaman resmen boşanmamıştı. Kız 15 gün önce boşandı. Gerçi evli kadınla imam nikahıda olmaz ya oda ayrı bir konu.

evli olmasaydı bile imam nikahı sayılmazdı o
imam nikahında bir edebi var, kuralları var.
hangi birini yerine getirmişler?
birincisi senin bir kusurun varmıydı? :ssz:
ikincisi, senin rızanı almışlarmı? :ssz:

Son düzenleme:
ben olsaydım çoktan o azgın kızın eski kocasınada yaymıştım bunu
ne bilim..ben içimde tutamam herkese karşı rezil etmek isrerdim.

Zaten detayı alınca direk kocasına msj atmadığıma çok pişman oldum. Zaten ben öğrenince bana iftira atmaya başladı bende beni ve eşimi aramaya devam ederse, kocasına anlatacağımı söyledim. Mayısta velayet davaları varmış. Galiba şu anki sessizlikleri o yüzden. Eşimede yemin ettim. Bir daha en ufak bir açığınızi görürsem. Bu defa hem seni, hem o kızı hemde nikahı kıyan o hocayı mahkemeye veririm dedim. 2 ay ile 6 ay arası cezası varmış.

Zaten detayı alınca direk kocasına msj atmadığıma çok pişman oldum. Zaten ben öğrenince bana iftira atmaya başladı bende beni ve eşimi aramaya devam ederse, kocasına anlatacağımı söyledim. Mayısta velayet davaları varmış. Galiba şu anki sessizlikleri o yüzden. Eşimede yemin ettim. Bir daha en ufak bir açığınızi görürsem. Bu defa hem seni, hem o kızı hemde nikahı kıyan o hocayı mahkemeye veririm dedim. 2 ay ile 6 ay arası cezası varmış.

çocuğudamı var o şahsiyetsizin?

çocuğudamı var o şahsiyetsizin?

evet 3 yaşında bir kızı var. Eşimle ilişkisinden dolayı çocuğu babaya vermeyi kabul etmiş, zaten adamda boşanmayı çocuğu verdiği için kabul etmiş ama neden bilmiyorum, velayet davası sonuçlanmamış henüz.

evet 3 yaşında bir kızı var. Eşimle ilişkisinden dolayı çocuğu babaya vermeyi kabul etmiş, zaten adamda boşanmayı çocuğu verdiği için kabul etmiş ama neden bilmiyorum, velayet davası sonuçlanmamış henüz.

o çocuk yarın öbür gün burnundan getirir onun
öle bi hesap sorarki..

o kadının çocuğu hesap soruyorda , bu adamdan niye sormuyo cocukları ?
kavga gürültü çekemem demişsin , bu adamla hayatın boyunca kavga gürültü çekiceksin.
hasta felanda değil sadece şerefsiz bu herif.

o kadının çocuğu hesap soruyorda , bu adamdan niye sormuyo cocukları ?
kavga gürültü çekemem demişsin , bu adamla hayatın boyunca kavga gürültü çekiceksin.
hasta felanda değil sadece şerefsiz bu herif.

Çocuklarım şu an tamamen değilse bile kısmen olayın farkındalar ama ben o kadın ve kızıyla yaptığım tartışmalardan sanki kızın babalarına ilgi duyduğunu anlamışlar bende tabiiki anlatamadım. Ama oğlum anne ben biraz büyük olsaydım seni mutsuz edenlere hesap sorardım dedi. Bende boşver oğlum Allaha havale etmek en güzeli dedim. Zaten dr.umda eşin hasta bu doğru ama şunuda kabul et ki aynı zamanda kötü bir insanda dedi. Bende zaten aksini savunmadım hiç.

ben artık erkeklerin neden aldattığını anlıyorum . nasılsa eşi affedicek emin bundan neden aldatmasın ki . neden boşanmıyorsunuz hemen .çocuklarım var demeyin lütfen herkesin çocuğu var . çocuklu boşanan bir sürü kadın var . eşin başkasına imam nikahı kıyabailecek kadar ileri gidiyor gerçi bu imam nikahınıda anlamam ama neyse . ş... sizliklerini dinen yasal hale getirmeye çalışıyorlar kendi küçük beyinlerince heralde .boşanmamak çok saçma bu durumda . bence sende suçlusun hiç kusura bakma . aldatıanı affeden kadında suçlu bana göre .

ben artık erkeklerin neden aldattığını anlıyorum . nasılsa eşi affedicek emin bundan neden aldatmasın ki . neden boşanmıyorsunuz hemen .çocuklarım var demeyin lütfen herkesin çocuğu var . çocuklu boşanan bir sürü kadın var . eşin başkasına imam nikahı kıyabailecek kadar ileri gidiyor gerçi bu imam nikahınıda anlamam ama neyse . ş... sizliklerini dinen yasal hale getirmeye çalışıyorlar kendi küçük beyinlerince heralde .boşanmamak çok saçma bu durumda . bence sende suçlusun hiç kusura bakma . aldatıanı affeden kadında suçlu bana göre .

Canım bende aksini iddia etmedim inan çok haklısın ama boşanmamam için çok farklı nedenlerim var. Suçun büyüğü bende zaten. Ben bunu kabul ediyorum.

Canım bende aksini iddia etmedim inan çok haklısın ama boşanmamam için çok farklı nedenlerim var. Suçun büyüğü bende zaten. Ben bunu kabul ediyorum.

boşanmaman için ne nedenin varsa o nedenini ortadan kaldır . çocuklarm var deme . bu adam gitmiş belli hiç hasta falan deme çapkınlığa gelince maşallah herkesten sağılıklı

Bugün duyduklarım karşısında şok oldum. Ben o kızın kocasına msj atmıştım, eşimle karının ilişkisi vardı diye ama adam bana inanmamıştı. Bugünde öğrendimki kız boşandığı kocasına geri dönüyormuş. Adam bile bile nasıl kabullendi anlayamadım. Tamam bende ayrılmadım ama erkek için durum daha farklı değilmi arkadaşlar yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.

Bugün duyduklarım karşısında şok oldum. Ben o kızın kocasına msj atmıştım, eşimle karının ilişkisi vardı diye ama adam bana inanmamıştı. Bugünde öğrendimki kız boşandığı kocasına geri dönüyormuş. Adam bile bile nasıl kabullendi anlayamadım. Tamam bende ayrılmadım ama erkek için durum daha farklı değilmi arkadaşlar yoksa ben mi yanlış düşünüyorum.

niye farkli olsun,siz nasil kabullendiyseniz oda kabullendi bukadar,erkeklerde insan biz kadinlar gibi fark yok :34:

Kalmadı artık öyle erkek için durum farklı halleri. Biz nasıl affettiysek onlar da affedebiliyor. Siz nasıl cocuklarınız icin kaldıysanız adam da belki cocuğu icin kabullenmiştir.

Back
X