O kadar ısrarıma rağmen söylemedi ama kimsenin günahını almayayımda altından o çıkacak gibi.
evet arkadaşlar bende ipler kopunca saçmalama ya git işine, öyle birşey yok dedi.
bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda
bencede kesinlikle boşanmaa süründürrr ama delillerde elinde bulunsun nolluuurr nolllmazzz
benim kocam beni bir bölük askerle aldattı ama pislik değilmi boşanmıyorum barodan avukat talep ettim tedbir nafakası başlatıcam amaç para almak değilki süründürmek üzülecek hiç bir şey yok bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?