Ben adamı evde tutmuyorum ki o çocuklarla vedalaştığında da, eşyalrını toplarkende hiç birşey söylemedim. Sonra yanıma geldi, mutlumusun, gidiyorum, üç günlük şey için yaptığını beğendin mi dedi, bende ben bir şey yapmadım, yapan sensin nereye gidersen git dedim, daha bir sürü şey söyledim ama o gitmekten vazgeçti. Benim şu an gidecek bir tek yerim olsa dakika durmam ama hiç akrabamın olmadığı sadece 3 yıldır oturduğum bir şeihrdeyım.
anlıyorum canım bunları cocouklarına aksettımre yarın hallet o adamı ısını , nasıl 3 gunluk mu ya sende omurluk kalacak o yara ama
anlıyorum canım bunları cocouklarına aksettımre yarın hallet o adamı ısını , nasıl 3 gunluk mu ya sende omurluk kalacak o yara ama
yanlış yönlendirmeyeyim ama bildiğim kadarıyla hukuksal bi işlem gerekiyo.savcılıktan gsm şirketlerinden istek gidiyo ve o şekilde çıkıyo die biliyorum
Olay zaten çocuklara yansımış.. Manyak adam gitmiş birde vedalaşmış.. 11 yaşındalarsa birşeylerin farkına varmışlardır.. En azından huzursuzluğu hissetmişlerdir..
Tabii çocuklar huzursuzluğu farkettiler, zaten kızım ben balkonda ağlarken geldi, ben kızımı sakinleştirmeye çalıştım. Kızımda kekemelik vardı, bu yıl uzun bir tedavi süreci geçirdi ve azalmıştı o yüzden gelmiş birde beni tehdit ediyor, çocuklara bu durumu aksettirirsen seni gebertirim diyor.
Tabii çocuklar huzursuzluğu farkettiler, zaten kızım ben balkonda ağlarken geldi, ben kızımı sakinleştirmeye çalıştım. Kızımda kekemelik vardı, bu yıl uzun bir tedavi süreci geçirdi ve azalmıştı o yüzden gelmiş birde beni tehdit ediyor, çocuklara bu durumu aksettirirsen seni gebertirim diyor.
arkadaşlar buradan çıktıktan sonra üst kata çıktım eşim evde yoktu, sonra geldi, çocuklarla vedalaştı,eşyalarını toplamaya başladı, yanına gittim ne yapıyorsun dedim, sen git dedin bende gidiyorum,istenmediğim yerde durmam dedi, sonra ben biraz konuştum. bana dediki, ben onunla yaşıycam, ister boşan ne yaparsan,yap dedi.ben birşeyler söyledim, sonra tamam ona da gitmiyorum,vazgeçtim, olanları unutalım dedi, şu an tam olarak anlatamıyorum.
Ben esinin saka yaptigini dusunuyorum veya nabiz yoklamis. Yoksa durduk yerde birinin seni aldattim ama bosanmak da istemiyorum, kabullen bunu deme ihtimali dusuk
arkadaşım ne biçim şaka bu benim eşim bana böyle şaka yapmaya cesaret edemez. takacağımı ve ona hayatı zindan edeceğimi bilir.
Bende ona aynısı söyledim. Sevgili eşim 5 vakit namazını kılan, güya Allahtan çok korkan biri ama o 3 günlük için bu döktüğüm gözyaşlarımın, çektiğim acıların hesabını fazlasıyla verecek, bu bende kapanmayacak, ama onda da o vicdan azabı hiç kapanmasın.
Eltimin kizina kocam fistik diyor gibi bir konusu var konu sahibinin. Adamin biraz dengesiz oldugu fikrinden yola cikiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?