Tamamen menopoza girip yumurta donasyonu ile hamile kalanlar

Çok geçmiş olsun inşallah öyle bir şey olmaz sağlıkla kucağına alırsın oğluşunu 🙏🏼. Ben rahim filmi için doktorumdan randevu bekliyorum o çekildikten sonra bir yol çizilecek
Saol canım benim inşallah 🤲 Amin hadi inslalh hayırlısı olsun güzel haberler verirsin rabbim sana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah 🤲

Merhaba evet konuşmuştuk 😌🥰Teşekkür ederim ♥️ Şu an 19 haftalık hamileyim şükür bebekte bir sorun yok ama 2 gün önce serkilaj oldum düşük ve erken doğum ihtimalim var diye riskli biraz hastnede kalıyorum 5 gündür cinsiyeti erkek
Çok çok sevindim sizin adınıza hiç kötüsünü düşünmeyelim umarım sağlıcakla bu yolculuğu tamamlayıp kucağınıza tam vaktinde alırsınız bebişinizi, tebrik ederim. 😍🥰

Merhaba arkadaşlar ben konu sahibiyim, Allaha şükür sorumun cevabını yaşayarak öğrendim, ventusa gittim orada donasyon yaptırdım ve şimdi hamileyim, Allah nasip ederse salı günü kese görmek için gideceğim .Rabbim benim ve evlat hasreti çeken herkesi sağlıklı hayırlı evlatlar ile müjdelesin.

Ben de iyiyim canım, Allah’a şükür ben de hamileyim dün keseyi gördüm.inşallah senin bebişlerin iyidir .🤲
Yaa çok sevindim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah 🤲🙏 çok şükür bebiş iyi hastanede kuvezde baya erken doğdu yanımda değil ama şu anda bir sıkıntı yok yavaş yavaş toparlıyor o da iste

Yaa çok sevindim canım tebrik ederim rabbim kucağına almayı da nasıp etsin inşallah 🤲🙏 çok şükür bebiş iyi hastanede kuvezde baya erken doğdu yanımda değil ama şu anda bir sıkıntı yok yavaş yavaş toparlıyor o da iste
Canım. Rabbim tez zamanda kucağında uyuttuğun günleri göstersin bebişini rabbim sana da bebişine de tüm sevdiklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin, duamdasınız 🤲🤲❤️❤️

Canım. Rabbim tez zamanda kucağında uyuttuğun günleri göstersin bebişini rabbim sana da bebişine de tüm sevdiklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin, duamdasınız 🤲🤲❤️❤️
Çok Amin inşallah 🤲 canım benim çok güzel dua ettin vala Allah razı olsun 🤲 darısı sana insalalh 🤲🙏

Back
X