- 9 Temmuz 2007
- 17.040
- 11.252
- Konu Sahibi Suskunhanim
Yalniz adamin doguma gelip soyledikleri cok ürkütücü.
Ne demek; bana kek yap kocan senin olsun?
Ruh hastasi midir nedir?
Ne demek; bana kek yap kocan senin olsun?
Ruh hastasi midir nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok deneyemem zaten dediğiniz ihtimal de aklıma gelmişti.eşinizi herhangi bir ilaçla bayıltmaya/uyutmaya kalkmayın lütfen. kendinize yakıştırmanızdan ziyade, alerjisi vardır, dozunu ayarlayamazsınız bir şey olur, hayat boyu çekersiniz cezasını.
böyle riskler almayın.
bence kekle de sizi bağlamaya çalışıyor.
siz keki yapacaksınız, kocanız size iyi davranacak ve bu adam sayesinde olacak.
yada daha çarpık düşüncesi olan bir adamsa, o keki size yaptırıp kocanızı sizin ona yaranmaya çalıştığınıza, yaklaşmaya çalıştığınıza falan ikna edecek.
zıkkım yapın, onu yesin.
kocanız için çabalamanızı anlıyorum ama ben hala ilk söylediğimin arkasındayım. uğruna ömrünüzü harcamayın.
bu adam değişmez.
yada karşıdaki adamın insafa gelip kocanızın yakasını bırakmasına dua edin...
kesinlikle katılıyorum yok adama nasıl dik dururum yok nasıl yola gelirle uğraşmayınBence cok pis bir kumpasin icine cekiliyordunuz. Yerinizde olsam cocuklarimi da alir bunlardan cok uzaga gider yeni hayat kurardim. Cunku amma bugun amma yarin bu isin altindan cok pis seyler cikacak. Siz hala duygusalim karar veremiyorum derken is isten gecmesin.
Kek yapıp adama götürecek kadar ne yaşamış eşiniz içinde ya.yok deneyemem zaten dediğiniz ihtimal de aklıma gelmişti.
Beni de bağlamayı denedi aslında.kocam bi süre beni sen vermeyi seviyorsun bu çok güzel bi özellik diye övdü durdu.benim tahminim bunu o adamın demiş olması yoksa eşim daha önce böyle bi şey dememişti.
Kek konusunda da bi kez yaptım ikinciye olmaz dedim ve eşim kendi elleriyle yaptı götürdü mutfağa girerdi istediğim zamanlarda yani mutfağa yabancı değil
size bu normal mı geliyor? buraya yazın ben ce de çnkü cümlelere döktüğünüzde çok sırıtıyor.ve harekete geçin artık.İşin kötüsü yeğenler kız 18 yaşındaki yeğen durumda falan paylaştı başını omzuna koymuş bi fotusunu.eşime yumuşakça dedim ki: çok üzüldüm, o genç kız babasının yerine bi omuz arayabilir ama bu senin omzun olmalı, nihayetinde o bekar ve aile dışından bi adam diye ama yine kötü olan fesat olan ben oldum.aynı yeğeni her sabah seni seviyorum mesajı atar eşime.Eşim sınıfta fotosunu çekip atar özlemişsindir diye.sonra bunu o adama anlatırken de ben duyar sabrederim.kendime çok kızmaya başladım
Asıl garip olan eltinin ve çocuklarının adamla geçmişten gelen samimiyeti. Abi ölünce konu sahibinin kocası da bu adamla samimiyeti ilerletiyor ve grup olarak adamla görüşüyorlar gizli kapaklı.Baskasininbaile iliskilerine, yengenin yetimlerine disaridan birinin mudahake ettirilmesi hic dogal degil. Adam normal olsa sınırlarını bilir. Sanirim esinizin aile bu adama yeter demeli. Ortada duvarlari yikilmak uzere bir yuva var. Madem bu kadar iyilik melegi yuvayi yikmamali, bunun vebalini veremez. Kadinlari kotuleyerek esinizi sizden sogutuyor. Bu bile bile yapilmis birsey. Ben adamin normal olmadigini dusunuyorum. Birinin buna dur demesi gerekiyor. Bu yastaki esinizin de birinden bu kadar etkilenmesi normal degil. Cocuk degil cunku. Ssnirim esinizin psikolojik yardima ihtoyaci var. Olen kardesinin boslugunu bu kisiyle dolduruyor muhtemelen. Bir uzmandan psikolojik yardim almalisiniz.
Senin tarikat fikrine katiliyorum grillAsıl garip olan eltinin ve çocuklarının adamla geçmişten gelen samimiyeti. Abi ölünce konu sahibinin kocası da bu adamla samimiyeti ilerletiyor ve grup olarak adamla görüşüyorlar gizli kapaklı.
Bahsettigim konu tam olarak bu.
Bu mevzular öyle basit mevzular degil. Siz olayin ciddiyetine varın artık.
Sizin kocaniz en mahremini acıyor bu adama. Eltinizin de iliskisi var. Hatta ve hatta bence kızlarında iliskisi var. Adam hacı hoca vs degil. Olağan ustu gucleride yok. Sadece sizinkiler zayıf karakter. Siz bir girdabın icindesiniz. Ben zannetmiyorum ki esiniz düzelecek. Siz en az hasarla kurtulmaya bakın. Cekin restinizi. Zaten kocanızda en ufak bir yaprak kıpirdamazsa olan olmus coktan.
Tarikat değil de fetö taktiği bu.Senin tarikat fikrine katiliyorum grill
Konu sahibi cocuklarinizi kurtarin bu adamdan
Bunu bilmiyordum. Bu adam tehlikeli belki de. Muritlik falan... bilemiyorum. Ama kim adamla konussa akil tutulmasina ugruyor sanki. Nasil bir cekim varsa adamda.Asıl garip olan eltinin ve çocuklarının adamla geçmişten gelen samimiyeti. Abi ölünce konu sahibinin kocası da bu adamla samimiyeti ilerletiyor ve grup olarak adamla görüşüyorlar gizli kapaklı.