Tamamen değişen koca, nasıl davranacağını bilemeyen ben

Abisi yaşasaydı bu hale gelmesine asla müsade etmezdi.benim şaşkınlığım yengesi. Eltim, kaynım bu adamla küstüğünde görümceme kaynımı çok üzdüğünü söylemiş sebep olarak ama ben yazın konuşurken bu adamı sorduğumda Eltim bana bu adamın bi ara kendini çwktiği kimseyle görüşmediğini söyledi.Kv ler ise kaynımın bu adama küstüğünü ve görüşmediğini söylemişti.

Bağımlı istemiyor ama kurtulmayı :::::(((

Evet resmen düşman gibi görmeye başlamış beyni yıkanmış çocuklar olmasa konu sahibini gazlardım evine iyi bakan bi adamı da bu sebeple hemen terketmek de akıl karı değil. Küçük de olsa bir ihtimal var gibi.

Mune ne diyorsun aklı başına gelir mi evde yalnız kalıp durumun ciddiyetini anlayınca?

Bu yazdıklarınıza katılıyorum.Ek olarak,abi zamanında bu adamla sorun yaşamış ve adam abisinin hatalı olduğuna inandırmış eşinizi.Bu durumda size yardımcı olabilecek kişi eltiniz olabilir.Ama,onunda olanlara karşı sessizliği düşündürücü.Eltinizin eşinizle yapacağı etkin bir konuşma,bu adamın ailenize zarar verdiği ve eşinizin ondan uzaklaşması gerektiğini anlatması çok işe yarayabilirdi.Eşiniz yengesine saygı duyduğu için onun sözleri etkin olabilirdi.Lakin,kadının şu aşamada size bir faydası olabilmesi için,bu adamla çocuklarının görüşmesine izin vermemesi lazım.Bu elti kişisinin tavrı çok garip.Bakalım atından ne çıkacak.

Ne zor, ne alengirli bir durum...
Keşke eşinizi bu kadar sevmiyor olsaydınız.
Anlattığınıza göre bu adam baya kendini kocanızın gözünde ilah haline getirmiş. Bay mükemmel ona göre.

Onun sözleriyle sizi, ailesini gözden çıkaran biri tabi ki böyle bir adamın kusursuzluğuna inanacaktır. Nesi cazip bu X abinin? Çok iyi konuşur? Ikna edicidir? Mükkemmel bir hayatı var mı? Ya da kocanızın duymak istediklerini söylüyor olabilir mi?

Bu adama şiddetle karşı çıkmanız muhtemelen daha da ona itecek. Çünkü o adam malesef kocanızın ideali. Muhtemelen kendinde eksik gördüğü parçaları bulduğu adam.

Uzman destek şart ama kocanız onu da istemiyormuş. Peki hiç bu adamı haklı buluyor gibi göründünüz mü? Eşiniz o zaman ne tepki verir?

Mune ne diyorsun aklı başına gelir mi evde yalnız kalıp durumun ciddiyetini anlayınca?
Bilemiyorum ki, eşinizi tanısam aklı başına gelir mi gelmez mi net birşey diyebilirdim ama şu durumda ne desem yalan olur
Diğer adam terk etmenizi lehine bile çevirebilir, eşinizin haklı olduğunu, sizin kaybettiğinizi, keyfinizin bileceğini söyler, sizin sorun eşinizde, adam hikaye aslında, eşiniz bu adamla takılırken eksenine gireceği daha güçlü birini bulsa bu sefer onun her dediğini doğru kabul edecek.

Ovvvv ben bu kısmı atlamışım, ölen abinin çocukları da mı adamla görüşüyor? O zaman yolcukardelen'in eşinin elde tutulması daha kolay hale gelmiş, adam yanlış değil ölen abi hatalıydı fikrini perçinlemiş resmen, yenge küslüğü de yalanlamıştı değil mi? Çocukların görüşmesi abinin vasiyetiydi gibi bile gösterilmiş olabilir, saçma gibi görünebilir ama bu tip insanların akılları farklı işler, bütün becerileri de ikna kabiliyetlerinde gizlidir, zaten zayıf olan iradenizi ellerine bırakıverirsiniz.

Ayy okurken bile rahatladım ama yanlış anlamayın ben çok kibar bi insanım bunu yapamam Bi de gülerim yav
Şimdiki en zayıf noktası yeğenleri. Burada bir rahmet var ve bundan uzak duruyorsun diyor bana.ne yapmalıyım şöyle diyorum onu da sen bulacaksın diyor.kızlarla vakit geçirelim çağıralım diyorum akışına bırak onların talebiyle olsun diyor.
O adam çocuklara şunu alalım bunu alalım diye seçiyor benim saf kocam da hepsini ödüyor
Valla benim aklıma ; adamın konu sahibinde gözü olduğu bu yüzden de aralarını açmaya çalıştığı düşüncesi bile geldi
Adam kadın düşmanı yahu
Hah işte son cümlelerin o kadar örtüşüyor ki. Dayak vs duru yok tabi ki ama bana sen benim yanımda yer almayı öğreneceksin amma gönüllü amma gönülsüz dedi kaç kez.yanında durup her şeyine evet demeliymiş itaat etmeliymişim
o küçük ihtimale tutunmak istiyorum işte

Anlamadığım şey şu bizlerin burda okudukça hopladı yüreğimiz. Eşiniz annesi babası vs. nasıl göz yumuyorlar olanlara. Göz göre eşiniz,yeğenleriniz elden gidiyor.

Eltinizde etki altında mı acaba diye düşündüm. Kaynınızda bi süre yakın olup sonra araları açılmış tekrar barışmış ama eskisi gibi olmamış. Eğer yaşasaydı eşinizle o adamın ilişkisine izin vermezdi demişsiniz ama ölüm zamanıda manidar tövbe tövbe.

Bence önce eşiniz,eltiniz haricinde diğer aile üyeleriyle oturup ciddi ciddi konuşun. En küçük detayları bile anlatın ki işin ciddiyetini kavrasınlar.Birlikte yol alın.
Allah yardımcınız olsun.

Bence de elti kesinlikle birşeyler biliyor, o adamı sorduğunuz zaman iyi birisi demek yerine zamanında onun yüzünden yaşadığı sorunları anlatabilirdi, eşiyle arasında sıkıntı olmuş bu adam sonuçta, bundan bahsedip sizi uyarabilirdi ama iyi birisi diye geçiştirdi? Kaynınızda bu adamın bi hatasını gördü ki bir ara konuşmayı kesmiş zaten ve eşinizin o adamla görüşmesini istememiş resmen sırlarla dolu

@yolcukardelen ben o adamı çözdüm de işte adamı çözmekle olmuyor, eşinizi size çekmek lazım, adam bildiğiniz üçkağıtçı, eşinizi maddi manevi yolmanın yolunu bulmuş, ben 2 dakikada harcarım bu adamı ama işte sorun adam değil eşiniz, eşinize yoğunlaşın, sizi zamanla yola getireceğini itaatkar eş yapacağını düşünüyor, yapamadığı sürece hırçınlaşacak, karşı çıktığınız müddetçe davranışları sertleşecek bunu söyleyeyim size, bana kalsa ben terk etmiştim ne halin varsa gör diye, aklı başına gelirse ne ala, gelmezse kendi bilir.

@yolcukardelen ben evi terketme derim daha kötü olabilir. Erkek kardeşin kaynın vs biri araştırsın adamı başkaları var mı böyle görüştüğü ne işle meşgul bilgi edin. Bu bişeyden mutlaka faydalanıyo çeşmesini öğrenirsen kesersin o da kendi gider. Ama eşin kesinlikle yardım almalı bu adamdan kurtulmadan bunu da kabul etmez.

Elti de nemalanıyor olabilir, tabii altından başka şeylerde çıkabilir ama adam iyi yere tezgah açmış, uyanık üçkağıtçılardan.

Ekti zamanında bana demişti ki ben eşimin ailesine karşı kırıcı olmaya başladığını söylediğimde. “O onların arasında niye üzülüyorsun da.ben böyle bi durumda çocuğumu bahane eder çıkardım odadan duymazdım” dün aynı taktiği bize de yaptı.benim arkadaşıma gel beni al dediğimi duydu, ortalık karışmadan aldı çocuklarını gitti Mune
Yaşamı dışındakilerin hepsi diyebilirim. İtmesin diye çok uğraştım ama sabrım taştı işte.pazartesi gecesi çok iyiydik, sohbet ettik uyumadan önce.sonraki tüm gün bu adamla birlikteydi ve yanıma geldiğinde her sözümden bi anlam çıkarma çabasındaydı.sonra da şartel attı ben de
Adamın lehine çevireceğini eminim sürekli ileriye yönelik tahminlerde bulunduğunu düşünüyorum, bi konuşmasında yeğenleriyle ilgili olarak “evet abi dediğin noktaya gelindi gerçekten”” dedi.muhtemelen bu boşanma konusunda da benzer tahminde bulundu.acaba şimdi gidip gitmeyeceğim konusunda nasıl bi tahminde bulunuyordur
küs müydü diye soramadım arada laf götürmüş olmamak için ama bana küs demedi. O adamın kendini çektiğini söyledi. Evet @mune 18 ve 15 yaşındaki kızlar eşim ve o adam her fırsatta buluşuyorlar. Hatta birinde büyük yeğeni Dr a getirecekmiş bu adam ve akşam il merkezinde kalacaklarmış.Eşimde (o gün benim diş randevum vardı)o gece onlarla kalacağını beni de kuzenime bırakacağını söyledi.niye gece iki çocuğunu ve karını bırakıyorsun dediğimde bırakmıyorum kızımın yanına gidiyorum o da benim kızım dedi. O zaman beni de götür niye başka bi eve bırakıyorsun dediğimde sanki X abiyle aynı evde kalmayı kabul edeceksin dedi. Nitekim sonra havanın soğuk olmasını bahane ettiler gitmediler ama bence eşimde para kalmadığı için o adam iptal etti. İki gün önce gidip geldiler dr a hatta ne tesadüf ki arabanın şarj dinamosu bozulmuş diye bi gece il merkezinde kaldılar ben de kv de. Hatta bi de foto attı bana servisten.inanmayacağımı düşündüğü için.inamış gibi yapıp ses etmedim ama her lafımı yanlış anlayınca valiz olayına bağlanmış oldu

Adamı takip ettirme gibi bi şansınız var mı? Kimdir necidir özel hayatında ne yapar falan bunlarla alakalı bilgi toplasanız eminim ki çok garip şeylere ulaşırsınız. Bi de bu adam ölen abiyle nerden tanışıyor yani hayatınıza ilk girişi ne zaman olmuş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…