tamamen arkadaşımla ilgili lütfen yorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
33
25
Bugün bu 2.konum olacak ama bu sefer konu tamamen benden bağımsız. arkadaşım adına açıyorum çünkü ben kendisine yardımcı olamadım

Şimdiik konuya gelirsek benim arkadaşımın 2 senelik bir ilişkisi var iyisi ve kötüsü ile ve ben şahsi olarak ilişkilerini çok ama çok beğenen imrenen tatlı bulan insanlardan biriyim.

Cuma günü bu çift tartışmışlar iki tarafta alev küpüne dönmüş, bizim kızda ertesi gün arkadaşlarının yanına gitmiş, eğlenmiş evde alkol almışlar. Bu arada bizim kızda alkole gerçekten dayanıklı değildir.

Her neyse;
O an ki tartışmada sevgilisinin haksız olduğunu bilerek o sarhoşluk ile bir çocuğa mesaj atmış ama bu çocukla iletişimi vardı bir konu hakkında gorusuyorlardı, sevgiliside çocuğu tanıyor.

Ve o gün çocuğa mesaj atmış seninle konuşmak istiyorum nasılsın vb. gibisinden arada bizim kız flörtöz konuşmalarda yollamış. Ama bunların hepsi alkollu iken oluyor

Ve ertesi gün pişman oluyor çocuğada bu pişmanlığını dile getiriyor anlayış ile karşılıyor

Ama şimdi X'e nasıl söyleyeceğim diyor. Vicdan yapıyor ben hatalıyım diyor.

Böyle bir durumda söylemesi gerekir mi? yoksa sessiz mi kalmak lazım?

bu arada size çocukca gelir bu olay saygı duyuyorum büyük ihtimal yaşlar kaç diyeceksiniz arkadaşımın yaşı 19 erkek arkadaşının yaşı 24. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİZ

kimse evinde oturmuyo sanırım korona daha çoook yayılır.
arkadaşın içmeyi bilmiyorsa içmesin.alkolü ben bahane olarak kabul etmiyorum.yani alkollüyken uyuşukken bir insana kötülük yapılabilir ancak alkollüydüm yürüdüm benim için affedilecek bir şey değil.içinde var demek ki.aklının bi köşesinde varmış zaten.
gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi bir huyu vardır.saklaması daha beter, kim bilir kimlerde başka neler yaptın der çocuk haklı olarak öğrenince.anlatsın affederse affeder.

Msj attığı kişi güvenilir bir insansa ondan laf çıkmazsa bence söylemesine gerek yok, söylerse erkek arkadAsı bu meseleyi çok fazla büyütecek. Tabi ki basit bir şey De değil ama erkek arkadaşını gerçekten seviyorsa ve gerçekten pişmansa herkes bir gün hata yapar diye düşünebilir

Beraber içtiği 2 kişi var onlarda evden çıkmıyor ve aralarında sadece iki sokak var :)

Diğer dediğinize gelirsek arkadaşıma yorumunuzu okuttum oda size hak verdi ben gibi o an herşey jet hızı ile gelişmiş gibi bir durum olmuş. Şahsi olarak ben söylemesi taraftarıyım :)

Arkadasına soyle dobarlasın gendini

Sevgilim yapsa yaptıgını affetmem.
Zaten bu asla affedilecek bir konu değil benim açımdan.

Ama kendisi o an ki alınan alkol ve cesaret ilekonuşmuş
sonradan konuşmayı kesmiş aklı başına gelince
şimdi erkek arkadaşına bu durumu söyleyip söylememek ile kararsız
Ben ikisinde de suç buluyorum

Icmeyi bilmiyorsa ıcmeyecek.
O an ki cesaret falan benım umrumda olmaz.

Kimseyi bilemeyiz ne yazık kı

Korona konusunda da alkolü bahane etme konusunda da %100 katılıyorum, aynı şekilde düşünüyorum.

Korona konusunda da alkolü bahane etme konusunda da %100 katılıyorum, aynı şekilde düşünüyorum.
Ya bacım her yoruma okeyde korona ne alaka? dışarıda mı içtiler meyhanedemi içtiler barda mı içtiler? neyin kafasını yaşıyorsun? zaten ev arkadaşılar ve hiç dışarı çıkmamışlar. Detay vermemişim bu konuda ben bilip bilmeden ''AAA KORONA VAR BUNLAR GEZİYO'' kafasından bir çıkın ya .

hani beraber içtiği arkadaşlarıyla aralarında 2 sokak vardı? ne ara hepsi ev arkadaşı oldular? kusura bakmayın ama bu konuda kendinizi aklayamazsınız.aynı evin içinde bile farklı odalarda izole halinde olmanız tavsiye ediliyor.ayı apartmandaki akrabalara gidilmiyor.daha ne kadar bas bas bağrınması lazım bu insanların kafanıza bu algıyı sokmak için?

BAN YİYECEKSEM YİYEYİM AMA ŞUNUDA SÖYLEYEYİM SEN GERİZEKALININ ÖNDE GİDENİSİN
terbiyenizi takının.hem suçlu hem güçlü gelip burda hakaret edemezsiniz.bugün binlerce ölen ve hastalanan varsa bu kafa yüzünden var!
bana bir şey olmaz, aman zaten 2 sokak var, ay zaten aynı evde yaşıyolar bilmemne

BAN YİYECEKSEM YİYEYİM AMA ŞUNUDA SÖYLEYEYİM SEN GERİZEKALININ ÖNDE GİDENİSİN..
(.attığım yorumun arkasındayım böyle provokatör yapan insanlara çok laf söylerdim) BAN YEMEYİ BEKLİYORUM ŞUAN VE TEKRAR SÖYLÜYORUM ÇOK APTALSIN

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım benim ben de diyorum ki zaten ev arkadaşılar ve extradan sadece bir kişi aralarına katıldı. O Şahıs sizin gibiler yüzünden artıyor gibi yorum yaparsa bende ona gerizekalı derim kimse kusura bakmasın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…