Canimsin ❤Estağfurullah canım,takılıyorum
Çıktım canımKesinlikleÇıktın mı dolaşmaya?
Bir kac senedir gelmedim,esimle onun memlekete gidince malatyaya da gidecegiz.Teyzelerim dayilarim var orda ozledim cook hepsini.Uzun zaman oldu.Annem gitti 2 sene once nikaha.Biz gidemedikEvet hemşeriyizPeki geliyor musunuz
SendeeeSen de çok tatlısın
Gelince merkeze mi geliyorsunuzBir kac senedir gelmedim,esimle onun memlekete gidince malatyaya da gidecegiz.Teyzelerim dayilarim var orda ozledim cook hepsini.Uzun zaman oldu.Annem gitti 2 sene once nikaha.Biz gidemedik
Evet hepsi yani cogu merkezdeler.Kernekte bulusallim mi :)Gelince merkeze mi geliyorsunuz
Havalar şahane aşko,tam gezmelikÇıktım canımDaha çok alışveriş için çıktım
2 saat dolaşıp geldim
BuluşalımEvet hepsi yani cogu merkezdeler.Kernekte bulusallim mi :)
Ya,ne güzel olurBuluşalım
Buradaysan birkaç arkadaş daha var toplanalım dedim
Merkeze gitmiyoruz aşko oturduğum semtte marketler, mağazalar geziyoruzHavalar şahane aşko,tam gezmelikBen kalabalıktır diye çıkmadım,Pazartesi uzun yürüyüş yaparım diye planlıyorum Senin de çıkman çok iyi olmuş
Yaza inşaallahYa,ne güzel olur
İnşallahYaza inşaallah
Yaa ne guzel olurdu.Neden gelmisler istanbula bizimkiler aklim almiyor.Babam memurmus atanmis gelmis annemde evlilikten dolayi vermis pesine.Oyle boyle kalmisiz.Memleketleri anadoluyu cok seviyorum.Buluşalım
Buradaysan birkaç arkadaş daha var toplanalım dedim
Biliyorum aşkoMerkeze gitmiyoruz aşko oturduğum semtte marketler, mağazalar geziyoruzSağ ol
İnşaallah canımYaa ne guzel olurdu.Neden gelmisler istanbula bizimkiler aklim almiyor.Babam memurmus atanmis gelmis annemde evlilikten dolayi vermis pesine.Oyle boyle kalmisiz.Memleketleri anadoluyu cok seviyorum.
Ama birgun geldigimde seni gormeden gitmem insallah.
Dışarıda hemşeri seviliyorIstanbullu milyoncularda malatyali nevosum 1 lira indirim yapmazlar ama hemseri deyince nasil seviniyorlar :)
Elimizde ne varsa artıkBiliyorum aşkoBenim burası sizin taraf gibi değil maalesef. Yakında park var işte,yürüyüş için iyi oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?