Ben kaçırdım o zaman bu sayfada mi hemen bakayım2 tarif yapıldı canım
Rica ederimBen kaçırdım o zaman bu sayfada mi hemen bakayımteşekkür ederim
Sağolasın canım benimCanımm çok geçmiş olsun bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda iyileşirsin inşaallahhh
Jou benSağolasın canım benimkız sen şey degilmisin sorcam unutuyorum bak eski nickinide unuttum en iyisi sen söyle kimdin sen
Aman abla uğraşamam ilkokulda dur bakalım beni neler bekliyorİlkokulda hemen sen atla
Daha çok yanında olursunAman abla uğraşamam ilkokulda dur bakalım beni neler bekliyor
Hahh dön kız cotton ne marka gibi dön öburku daha iyiJou benaslında alışamadım bunaa ocakta değiştiricem jou ya döncemm
Orası öylede neyse ogunlere bir geleyim bakalım ablaDaha çok yanında olursun
Ayağına dolanan kimse yokOrası öylede neyse ogunlere bir geleyim bakalım ablaama sınıf annesi seçilirken emin ol aklıma geleceksin
Valla abla benimki ikinciyi istiyor belki ayağıma dolanan olabilirAyağına dolanan kimse yokBence senin içinde iyi olur
Toparlandıysan zamanı geldi aslındaValla abla benimki ikinciyi istiyor belki ayağıma dolanan olabilirhoş ben düşünmüyorum henüz birazdaha ama hayat yani seneye için konusuyorum.
Toparlanmaya şükür abla ama nebilim elim soğumuş gibi yani bı tereddutum hep var ya bilmiyorum .Toparlandıysan zamanı geldi aslında
O zaman yapma canımToparlanmaya şükür abla ama nebilim elim soğumuş gibi yani bı tereddutum hep var ya bilmiyorum .
Gecmis olsun kuzu ,bir an önce düzelirsin inşallahİnşallah canomyaa valla zor yatıyorum yatarken bile acıyor öksürük desen tek tükte olsa devam.
Sağolun canlarım
Yok be abla bı ben vardım sınıf annesi falan gelmedi ki . Oncedeki çocuğunda sınıf annesiymis hemen atladı ben olayim diye birazda açık ağzı laf yapanda biri
Pamuk yapcaktımm kuuzzzz kabul etmedi ingilizce edem dedim oylede kaldıHahh dön kız cotton ne marka gibi dön öburku daha iyi
Ben haftaya kısmetseBugün pilav yok mu gençler
Bak böyle deme, yarın yapar gelirimHasretle bekliyorum
Yok yok bekleBak böyle deme, yarın yapar gelirim
Eşim yarın gündüze geçiyor. Gecedeyken yapim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?