Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kimse elini taşın altına koymadı daha kendimi sazan gibi hissediyorum görür görmez atladımBugün pilav yok mu gençler
Herkes birbirini bekliyorEn son yapayım diğerinden daha güzel yapayım diyorlarSen daha yenisinBizi bırakıp gitmezsen sende zamanla öyle yaparsınKimse elini taşın altına koymadı daha kendimi sazan gibi hissediyorum görür görmez atladım
İnşallah yaparım ya yoğun olmadığım süreceHerkes birbirini bekliyorEn son yapayım diğerinden daha güzel yapayım diyorlarSen daha yenisinBizi bırakıp gitmezsen sende zamanla öyle yaparsın
İnşallah canomyaa valla zor yatıyorum yatarken bile acıyor öksürük desen tek tükte olsa devam.Git tabi inşallah ilaçların faydasını görürsün
Geçmiş olsun canım
Sağolun canlarımGeçmiş olsun canım ya
Yok be abla bı ben vardım sınıf annesi falan gelmedi ki . Oncedeki çocuğunda sınıf annesiymis hemen atladı ben olayim diye birazda açık ağzı laf yapanda biriSınıf annesi olsaydın hem daha sık yanlarında olurdunBaşka çocukta yok değişiklik olurdu
Şu emojikler tam bu mesaja uygun ablaHerkes birbirini bekliyorEn son yapayım diğerinden daha güzel yapayım diyorlarSen daha yenisinBizi bırakıp gitmezsen sende zamanla öyle yaparsın
İnşaallah canımİnşallah yaparım ya yoğun olmadığım sürece
En doğrusu20 gün beklemek zor geliyor bana Azıcık sabırsızım
Sıra gelmedi yaniİnşallah canomyaa valla zor yatıyorum yatarken bile acıyor öksürük desen tek tükte olsa devam.
Sağolun canlarım
Yok be abla bı ben vardım sınıf annesi falan gelmedi ki . Oncedeki çocuğunda sınıf annesiymis hemen atladı ben olayim diye birazda açık ağzı laf yapanda biri
Oda alışacak beni süründürecekŞu emojikler tam bu mesaja uygun abla
<=
Aaaaaaa külliyeeennn yalannnHerkes birbirini bekliyorEn son yapayım diğerinden daha güzel yapayım diyorlarSen daha yenisinBizi bırakıp gitmezsen sende zamanla öyle yaparsın
Hani nerede pilavAaaaaaa külliyeeennn yalannn
Canımm çok geçmiş olsun bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda iyileşirsin inşaallahhhİnşallah canomyaa valla zor yatıyorum yatarken bile acıyor öksürük desen tek tükte olsa devam.
Sağolun canlarım
Yok be abla bı ben vardım sınıf annesi falan gelmedi ki . Oncedeki çocuğunda sınıf annesiymis hemen atladı ben olayim diye birazda açık ağzı laf yapanda biri
Istanbula gidicumm yarın nevoş haftaya kesin geliyor sunummHani nerede pilav
Yani yoksa ooo coook hevesliydim sormaSıra gelmedi yani
Senin kaderin buymuş be nevosss naparsinOda alışacak beni süründürecek
Tamam inşaallahIstanbula gidicumm yarın nevoş haftaya kesin geliyor sunumm
İlkokulda hemen sen atlaYani yoksa ooo coook hevesliydim sorma
Senin kaderin buymuş be nevosss naparsin
2 tarif yapıldı canımHiç yapan var mı daha kimse yapmadi mi acaba