- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
mümkün değil müfettişler varÇok beklersinİzin alıp git bugün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mümkün değil müfettişler varÇok beklersinİzin alıp git bugün
Bende haftaiçi daha iyiyimBende iyiyim sağ ol
Sonunda Cumaya geldikEn sevdiğim günlerden biri
İmkansızı umuyorum iste kuzuhiç şaşırmadık demi demi Nevreste abla? çünkü artanları yedirecek yeni hazırlık yapmayacak ben biliom bilmezmiyim.. bunun kanını biliom artık
pazar olsun tmm ? hadi oda olmadı haftaya cumartesi yada pazar olsun hodri meydan
cok beklemek zorunda kalabilirsin jennam
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın hayırlı cumalar
Bende iyiyim canım sağ olİyiyim canım sen nasılsın
Hayırlı cumalar canımHello bebekler, hayırlı cumalar
Canim canom nasılsınHayırlı cumalar canım
İyiyim şükür Sen nasılsınCanim canom nasılsın
Cok şükür iyiyim kuzucum, cuma huzuruİyiyim şükür Sen nasılsın
Allah bozmasın kuşumCok şükür iyiyim kuzucum, cuma huzuru
Allah razı olsun canım canom, cümlemizi inş huzura erdirsinAllah bozmasın kuşum
Amin canımAllah razı olsun canım canom, cümlemizi inş huzura erdirsin
Kuzum aynıya kaburgam acıyor. İlaclari bir kullanayimda goguscuye gitmiştim ya birde göğüs cerrahisine gitmeyi düşünüyorum o daha ayrıntılı bakıyormuşBlue_Peri nasıl oldun
Git tabi inşallah ilaçların faydasını görürsünKuzum aynıya kaburgam acıyor. İlaclari bir kullanayimda goguscuye gitmiştim ya birde göğüs cerrahisine gitmeyi düşünüyorum o daha ayrıntılı bakıyormuş
Geçmiş olsun canımKuzum aynıya kaburgam acıyor. İlaclari bir kullanayimda goguscuye gitmiştim ya birde göğüs cerrahisine gitmeyi düşünüyorum o daha ayrıntılı bakıyormuş
Geçmiş olsun canım yaKuzum aynıya kaburgam acıyor. İlaclari bir kullanayimda goguscuye gitmiştim ya birde göğüs cerrahisine gitmeyi düşünüyorum o daha ayrıntılı bakıyormuş
Sınıf annesi olsaydın hem daha sık yanlarında olurdunBaşka çocukta yok değişiklik olurduBugünde Atatürk müzesine gittik benim kızı yol tutuyor demiştim ogretmene oda sağolsun yanında gelebilirsin dedi şükür kusmadan falan gidip geldik