- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.891
- 43
L Limonlu Su buraya bak canım
Yemekteyiz, Benim Mutfağım, Ödüllü Yarışma
Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım ve Master Şef ödüllü yarışma.
www.kadinlarkulubu.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kaçırdım o zaman bu sayfada mi hemen bakayım teşekkür ederim2 tarif yapıldı canım
Rica ederimBen kaçırdım o zaman bu sayfada mi hemen bakayım teşekkür ederim
Sağolasın canım benimkız sen şey degilmisin sorcam unutuyorum bak eski nickinide unuttum en iyisi sen söyle kimdin senCanımm çok geçmiş olsun bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda iyileşirsin inşaallahhh
Jou ben aslında alışamadım bunaa ocakta değiştiricem jou ya döncemmSağolasın canım benimkız sen şey degilmisin sorcam unutuyorum bak eski nickinide unuttum en iyisi sen söyle kimdin sen
Aman abla uğraşamam ilkokulda dur bakalım beni neler bekliyorİlkokulda hemen sen atla
Daha çok yanında olursunAman abla uğraşamam ilkokulda dur bakalım beni neler bekliyor
Hahh dön kız cotton ne marka gibi dön öburku daha iyiJou ben aslında alışamadım bunaa ocakta değiştiricem jou ya döncemm
Orası öylede neyse ogunlere bir geleyim bakalım ablaama sınıf annesi seçilirken emin ol aklıma geleceksinDaha çok yanında olursun
Ayağına dolanan kimse yok Bence senin içinde iyi olurOrası öylede neyse ogunlere bir geleyim bakalım ablaama sınıf annesi seçilirken emin ol aklıma geleceksin
Valla abla benimki ikinciyi istiyor belki ayağıma dolanan olabilirhoş ben düşünmüyorum henüz birazdaha ama hayat yani seneye için konusuyorum.Ayağına dolanan kimse yok Bence senin içinde iyi olur
Toparlandıysan zamanı geldi aslındaValla abla benimki ikinciyi istiyor belki ayağıma dolanan olabilirhoş ben düşünmüyorum henüz birazdaha ama hayat yani seneye için konusuyorum.
Toparlanmaya şükür abla ama nebilim elim soğumuş gibi yani bı tereddutum hep var ya bilmiyorum .Toparlandıysan zamanı geldi aslında
O zaman yapma canımToparlanmaya şükür abla ama nebilim elim soğumuş gibi yani bı tereddutum hep var ya bilmiyorum .
Gecmis olsun kuzu ,bir an önce düzelirsin inşallahİnşallah canomyaa valla zor yatıyorum yatarken bile acıyor öksürük desen tek tükte olsa devam.
Sağolun canlarım
Yok be abla bı ben vardım sınıf annesi falan gelmedi ki . Oncedeki çocuğunda sınıf annesiymis hemen atladı ben olayim diye birazda açık ağzı laf yapanda biri
Pamuk yapcaktımm kuuzzzz kabul etmedi ingilizce edem dedim oylede kaldı oldu kotonHahh dön kız cotton ne marka gibi dön öburku daha iyi
Ben haftaya kısmetseBugün pilav yok mu gençler
Hasretle bekliyorumBen haftaya kısmetse
Bak böyle deme, yarın yapar gelirimHasretle bekliyorum
Yok yok bekleEşin evde olsun birlikte yiyinBak böyle deme, yarın yapar gelirim
Eşim yarın gündüze geçiyor. Gecedeyken yapim dedim