Yok düşmemişsin bizim bölüm gelişti. Eski sunumlar artık olmuyorBen formdan dusmusum onun çokça farkındayım
Önceden hep yan çekiyorduk ya ben hala orda kalakalmisim
Ne zaman değiştirdin abla hiç farketmedim ben
Mümkünse taşısın nevreste ha 8 oyla ha 0 oyla netice de sonuncuyimHanim hanım siz oyunuzun hepsini bana verin
O kesin 1.oldu artık değişmez
Eyvah eyvahYok düşmemişsin bizim bölüm gelişti. Eski sunumlar artık olmuyor
Şimdi herkes telden bakıyor. Telden dik daha iyi görünüyor. Ondan uzun zamandır dik tutup çekiyoruz.
Şimdi değiştimDur bakalım
Olsun sondan birinci olmakta bir basaridirMümkünse taşısın nevreste ha 8 oyla ha 0 oyla netice de sonuncuyim
Oda başarı değil miOlsun sondan birinci olmakta bir basaridir
Bir kere baştan bir kere sondan birinci oldum darısı ikinci kez baştan birinci olmaya inşallahOlsun sondan birinci olmakta bir basaridir
İlk defa yaşıyorum bu duyguyu ondan çok dillendirdim sanırımOda başarı değil mi
İyi şeyler dileyemem çünkü rakibimsinizBir kere baştan bir kere sondan birinci oldum darısı ikinci kez baştan birinci olmaya inşallah
Birde kk karanlık az ışıklı sunum sevmiyorİlk defa yaşıyorum bu duyguyu ondan çok dillendirdim sanırım
Buda bana ders olsunBirde kk karanlık az ışıklı sunum sevmiyor
Allah gönlünüze göre versin canım. Hayırlı haberlerini alırız inşallahAmin inşallahbelki burdan ödül alamam ama pozitifi görmek bana çok büyük ödül olacak
Amin inşallahAllah gönlünüze göre versin canım. Hayırlı haberlerini alırız inşallah
Bak sonlarda olanlaraBuda bana ders olsun
Vavvvvv hain kostak bir sonraki yarışmada seni arkamda birakmaliyim ilimon hanımİyi şeyler dileyemem çünkü rakibimsiniz
Sondan ve baştan birinci olduğum sunum aynı balkonda cekildi aslında ama tabi bu geç saate kaldı ya biraz ondan karanlık oldu galiba ..bir de yan tarafta ki komşu hep balkonda korka korka cikiyorim balkona minikkk apla napion geneeee diye bağırıyorBirde kk karanlık az ışıklı sunum sevmiyor
Off duanın güzelliğiAllah WiFi sevinci,bolluğu versin hemsom
İşte o eskidendi şimdi olsa inan kazanamazdıVavvvvv hain kostak bir sonraki yarışmada seni arkamda birakmaliyim ilimon hanım
Sondan ve baştan birinci olduğum sunum aynı balkonda cekildi aslında ama tabi bu geç saate kaldı ya biraz ondan karanlık oldu galiba ..bir de yan tarafta ki komşu hep balkonda korka korka cikiyorim balkona minikkk apla napion geneeee diye bağırıyor
Asko ben o gün hiç beklenmedik misafirlerim oldu özellikle aydınlıkken başladım gece 11 de bitirdimBak sonlarda olanlaraÇoğu karanlık
Yanlış anlamayın ama ayda 1 defa sunum yapıyoruz. O gün özel olmalıMisafire değil sadece senin olduğun bir sunum
Gerekirse soğuyacakAma o yarışmaya özel yapılacak
Ben bazen evde kimse yokken yapıyorum ya da mutfağa bile sokmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?