- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Olur yapsınSadece köfte yapacakmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur yapsınSadece köfte yapacakmış
Çiğ köfteOlur yapsın
O olmaz yasssakkkkÇiğ köfte
Zaten şaka yaptım yemesini severim yapmasını değilO olmaz yasssakkkk
Tamam canımYok canım yöresel değilAçıldığı gün kategoriyi öğreneceksiniz
1 Aralık Çarşamba akşam 8 gibi konuyu açarım
Başka küfte yapZaten şaka yaptım yemesini severim yapmasını değil
Ben öyle şaşırtmaca yapıyorumSürprizlere bayılırımTamam canım
Yanlış anlamışım demek ki
Analı kızlı böyle demiskenBaşka küfte yap
Hadi İnşaallah kaç gün geçtiAnalı kızlı böyle demisken
Ben halen regl olmadım kizçelerrr
Ya ben geç yumurtlama gördüm gecikmesi normalmiste umut işte bugün 2. GünümHadi İnşaallah kaç gün geçti
Nasip canım inşaallah zamanı gelmiştirYa ben geç yumurtlama gördüm gecikmesi normalmiste umut işte bugün 2. Günüm
Amin inşallah eşimin dediği gibi çarşambayı görürsek test yaparızNasip canım inşaallah zamanı gelmiştir
Çok bir şey kalmamışAmin inşallah eşimin dediği gibi çarşambayı görürsek test yaparız
Esim şuan görevde salı geliyor Çarşamba anca hastaneye gidebilecez ondanÇok bir şey kalmamış
Allah gönlüne göre versin inşallah canımYa ben geç yumurtlama gördüm gecikmesi normalmiste umut işte bugün 2. Günüm
Amin inşallah asko duanız da bana da yer verin Rabb'im yüzümü güldürsün inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah canım
Vermezmiyim hiç rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahAmin inşallah asko duanız da bana da yer verin Rabb'im yüzümü güldürsün inşallah
Rabbim gönlünüze göre versinEsim şuan görevde salı geliyor Çarşamba anca hastaneye gidebilecez ondan