- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Zaten o yarışmada nasıl kazandım hala şaşkınımİşte o eskidendi şimdi olsa inan kazanamazdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten o yarışmada nasıl kazandım hala şaşkınımİşte o eskidendi şimdi olsa inan kazanamazdı
Evet canım bizim her ayın 1 inde yeni yarışmamız başlıyorNevreste nevoşş gene yarışmamı var
Yok ne münasebetNevreste nevoşş gene yarışmamı var
İnsan katildikca öğreniyor zamanlamayı bak bana iki yıl oldu neler neler öğrendim ayyyy gece gece kahkaha atmak istemiyorum kendime :FAsko ben o gün hiç beklenmedik misafirlerim oldu özellikle aydınlıkken başladım gece 11 de bitirdim buda benim şanssızlığım
Ya o istisna ben genel olarak söylüyorumAsko ben o gün hiç beklenmedik misafirlerim oldu özellikle aydınlıkken başladım gece 11 de bitirdim buda benim şanssızlığım
Heee öylemii tamam o zamanEvet canım bizim her ayın 1 inde yeni yarışmamız başlıyor
1 Aralık Çarşamba akşam 8-9 civarı burada olursanız kaçırmazsınız
Yok ne münasebet
Neyse hayırlısı olsun inşallahYa o istisna ven genel olarak söylüyorum
O gün hiç işinizin olmaması lazım
İşte bu benim için çok zorYa o istisna ven genel olarak söylüyorum
O gün hiç işinizin olmaması lazım
O dönem daha kolaydı,rakiplere bağlıZaten o yarışmada nasıl kazandım hala şaşkınım
YaparsınNeyse hayırlısı olsun inşallah
İlk geldigom zaman az buçuk sunum bileydim o zaman kolaydı hakikaten :))O dönem daha kolaydı,rakiplere bağlı
Niye evde hiç yalnız olmuyor musunİşte bu benim için çok zor
Şimdi araştırma yapmak gerekiyor.İlk geldigom zaman az buçuk sunum bileydim o zaman kolaydı hakikaten :))
Adam topluyorlar L Limonlu Su yok dedi yarısma demi limonMinnosprenses bebükkkk ayın 1 inde açıklancak menü kaçırmaaaaaağğğğ
Hahahahaha hayurdurrr bakimm bi dediimmm neyapıyor bizim kuzlarrr bi baktım etiket başlamış aha dedimbeni kimse etiketlememişYok ne münasebet
Bahh abhhh gizli gizlii ne işler çeviriyolar görüyormusunn püu terbiyesuzlerrrrAdam topluyorlar L Limonlu Su yok dedi yarısma demi limon
Ben seni çağıracağım merak etmeBahh abhhh gizli gizlii ne işler çeviriyolar görüyormusunn püu terbiyesuzlerrrr
Ahhh cağğnimmmmmHahahahaha hayurdurrr bakimm bi dediimmm neyapıyor bizim kuzlarrr bi baktım etiket başlamış aha dedimbeni kimse etiketlememiş
Limonuuummmmm