- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
Amin inşallahVermezmiyim hiç rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallahVermezmiyim hiç rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin inşallah belki burdan ödül alamam ama pozitifi görmek bana çok büyük ödül olacakRabbim gönlünüze göre versin
O daha önemliAmin inşallah belki burdan ödül alamam ama pozitifi görmek bana çok büyük ödül olacak
Cancağzım, işten sonra arkadaşlara gittik. Şimdi eve geldim, uyuma zamanı
Evlat hasretini en iyi ben bilirimAmin inşallah
Neden olmuyor bu ya@Rabialslam teşekkür ederim
Rabb'im bizlere de nasip etsinEvlat hasretini en iyi ben bilirim
Nevoşum bilir bu huysuz köpüş oğluma nasıl kavuştum
İsteyen herkese nasip etsinEvlat hasretini en iyi ben bilirim
Nevoşum bilir bu huysuz köpüş oğluma nasıl kavuştum
Aminnn amin inşallahRabb'im bizlere de nasip etsin
Aminnn inşallahİsteyen herkese nasip etsin
Çok mu şey istiyorumİlk 3 e girenler bana 15 ,gerisi 10 ar oy verseydi nolurdu sanki
Bu kategoride bilindik olması artı sunum çok etkili olduÇok mu şey istiyorum
Ben formdan dusmusum onun çokça farkındayımBu kategoride bilindik olması artı sunum çok etkili oldu
Bir eleştiride bulunayımIspanak az olmuş biraz daha fazla olsaydı.Belki biraz daha çok oy alırdı.Birde sunum resimlerini telefonu dik tutarak çekmelisin.
Normalde sunum resmini değiştirmiyorum.
Ama senin sunum resmi değiştirdim.Bakalım etkisi olacak mıYani 3 günde 1 oy değilde günde 2 oy gelecek mi
Hanim hanım siz oyunuzun hepsini bana verinBen formdan dusmusum onun çokça farkındayım
Önceden hep yan çekiyorduk ya ben hala orda kalakalmisim
Ne zaman değiştirdin abla hiç farketmedim ben