- 18 Ağustos 2011
- 2.194
- 7.328
İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Evet. Bakalım. Sonunda şeytanın bacağını kırıcam.Nasılsın canım birincilik geliyor hayırlısı ile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Evet. Bakalım. Sonunda şeytanın bacağını kırıcam.Nasılsın canım birincilik geliyor hayırlısı ile
Akıllısı yokOzan Varol on Instagram: "Yengeç burcu olarak “ha gayret”… . . . . . . . . . . . . #ekranönü #varolozan #tiktok #reels #sertaperener #rüya #hagayret #kalbim #aşk #cringe #yengeçburcu #yengeç #yengec #burçyorumu #burçlar"
343K likes, 4,272 comments - varolozan on November 13, 2021: "Yengeç burcu olarak “ha gayret”… . . . . . . . . . . . . #ekranönü #varolozan #tiktok #reels #sertaperener #rüya #hagayret #kalbim #aşk #cringe #yengeçburcu #yengeç #yengec #burçyorumu #burçlar".www.instagram.com
Ama daha 5 gün var . Değişebilir de. Hayırlısı olsun.Nasılsın canım birincilik geliyor hayırlısı ile
Daha bitmedi belki 2.olursunİyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Evet. Bakalım. Sonunda şeytanın bacağını kırıcam.
Olursan pro üye olacaksınKırmızı kırmızıAma daha 5 gün var . Değişebilir de. Hayırlısı olsun.
YaniDaha bitmedi belki 2.olursun
Evrene pozitif enerji yolla
Bende iyiyim şükür canımİyiyim teşekkür ederim. Sen nasılsın? Evet. Bakalım. Sonunda şeytanın bacağını kırıcam.
Evet. Şimdi bilinçaltıma giriyorum.Evrene pozitif enerji
İnşallahBende iyiyim şükür canım
Hayırlısı ile kır kır devamında gelir
BekliyoruzEvet. Şimdi bilinçaltıma giriyorum.
Evet canımDoğrudur damak tadı demekBen severim
Fırında ve mangalda yerim başka yememEvet canım
Misâl, ben ciğerin yanından bile geçemem. Siz bayılırsınız
Yok yokAkıllısı yok
Birde bu balığı yesen, başka balık yemezsinFırında ve mangalda yerim başka yemem
Bu hangisi cancağızım?Birde bu balığı yesen, başka balık yemezsin
Kime zorla hamsinin yanına 2-3 tane atsak, bir dahaki gelişinde bu balıktan istedi Eki Görüntüle 2959046
Sarıkanat cancağzım. Lüferin yavrusu, bunun yavrusu da çinekopBu hangisi cancağızım?
Çinekop ile sarıkanatın boy farkını da göstereyimSarıkanat cancağzım. Lüferin yavrusu, bunun yavrusu da çinekop