- 24 Eylül 2018
- 98.620
- 295.226
- 698
Diyecektim sarikanata benziyor diye Babam balık sever sayesinde öğrendik Göl balığı yemez, bence de kokuyorSarıkanat cancağzım. Lüferin yavrusu, bunun yavrusu da çinekop
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyecektim sarikanata benziyor diye Babam balık sever sayesinde öğrendik Göl balığı yemez, bence de kokuyorSarıkanat cancağzım. Lüferin yavrusu, bunun yavrusu da çinekop
Pek güzeller belliÇinekop ile sarıkanatın boy farkını da göstereyim
Ne bu canımBirde bu balığı yesen, başka balık yemezsin
Kime zorla hamsinin yanına 2-3 tane atsak, bir dahaki gelişinde bu balıktan istedi Eki Görüntüle 2959046
Göl balığı satışı yasak cancağzım. Her gün su ürünleri teftişe geliyorDiyecektim sarikanata benziyor diye Babam balık sever sayesinde öğrendik Göl balığı yene, bence de kokuyor
Anladim cancağızım onda çevre çok ,getiriyorlardi ,ama istemezGöl balığı satışı yasak cancağzım. Her gün su ürünleri teftişe geliyor
Sarıkanat canım. Kıymetli balıktır, ama bence en lezzetli balık budur.Ne bu canım
Göl balığında yayını çok severim, ama artık Sapanca gölünden eskisi gibi çıkmıyor.Anladim cancağızım onda çevre çok ,getiriyorlardi ,ama istemez
Ben sadece hamsi yerim ,tava. Mezgit ve sarikanat zorla tattirdilar,güzeldiGöl balığında yayını çok severim, ama artık Sapanca gölünden eskisi gibi çıkmıyor.
Hiç duymadımSarıkanat canım. Kıymetli balıktır, ama bence en lezzetli balık budur.
Buranın halkı da hamsici cancağzım. İstavrit ne zaman getirsek, elimizde patlıyorBen sadece hamsi yerim ,tava. Mezgit ve sarikanat zorla tattirdilar,güzeldi
Çinekop-Sarıkanat-Kaba Sarıkanat-Lüfer-Kaba Lüfer-KofanaHiç duymadım
Doğrudur canım deniz ürünleri kültürüm yokÇinekop-Sarıkanat-Kaba Sarıkanat-Lüfer-Kaba Lüfer-Kofana
Aynı balığın büyüdükçe isimleri canım.
İstavriti ben seviyorumBuranın halkı da hamsici cancağzım. İstavrit ne zaman getirsek, elimizde patlıyor
Çinekopa alıştırdık milleti, sarıkanat pahalı geliyor insanlara.
Hamsiyi az getiriyoruz artık, yavaştan farklı balıkları aşılamaya başladık
Benim eşimde hamsiden başka balık yemezdi. Bende her balığı yerim, bana aldığından tada tada alıştı. Artık kendi de satmaya başlayınca, her balığı yemeye başladı
Bende çok severim, ama buranın halkı pek yemiyor. İstavriti sevende, başka balık yemiyorİstavriti ben seviyorum
Oooo çok pahalıymışBende çok severim, ama buranın halkı pek yemiyor. İstavriti sevende, başka balık yemiyor
Herkese ayrı ayrı laf anlatmak zorunda kalıyoruz
Bir ara herkes palamut istiyordu, yok diyorduk inanmıyorlardı. Şimdi var, getirelim ama 85-90₺ alacak mısınız diyoruz, yok pahalıymış diyorlar
Hem size,hem millete yarasın inşallah cancağızım, çok faydalı sonuçtaBuranın halkı da hamsici cancağzım. İstavrit ne zaman getirsek, elimizde patlıyor
Çinekopa alıştırdık milleti, sarıkanat pahalı geliyor insanlara.
Hamsiyi az getiriyoruz artık, yavaştan farklı balıkları aşılamaya başladık
Benim eşimde hamsiden başka balık yemezdi. Bende her balığı yerim, bana aldığından tada tada alıştı. Artık kendi de satmaya başlayınca, her balığı yemeye başladı
Artık hamsi de pahalı. Karadeniz’de olduğu gibi ucuz değil bu taraflarda.Oooo çok pahalıymış
Hamsi candır
Amin cancağzımHem size,hem millete yarasın inşallah cancağızım, çok faydalı sonuçta
Geçen hafta 30 liraydı.Bu hafta bilmiyorumArtık hamsi de pahalı. Karadeniz’de olduğu gibi ucuz değil bu taraflarda.
Ve iri hamsi zamanı bitiyor, ince hamsi bulunursa şükredeceğiz
Evet ilk gözagrisiyimCiceeeemmin @yorgun anneanne kızısınız dimii