- 24 Eylül 2018
- 99.378
- 296.593
- 698
Bize de hafta sonu gelecekmişÇok güzel yağmur yağıyor 🌧
Işığı kapatim çay.iciyorum ve radyo dinliyorum pencerenin önünde![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bize de hafta sonu gelecekmişÇok güzel yağmur yağıyor 🌧
Işığı kapatim çay.iciyorum ve radyo dinliyorum pencerenin önünde![]()
Ellerine sağlık canım
AşkoEllerine sağlık canım![]()
Bugün yoğun bir gün oldu bayağı yoruldumİyiyim aşkom, sen nasılsın.?![]()
çinokop seviyor cocuklar ve de hamsiTavuk gibi düşün, çok lezzetlidir. Her çeşidi deneyin derim, çocukların damak tadı alışsın her balığa![]()
Kızlardan ziyade oğlandan umutluyumBugün yoğun bir gün oldu bayağı yoruldumYeni oturdum sayılır
Biri çayı getirse ne güzel olacak
![]()
Hani pilav nerede kaldıçinokop seviyor cocuklar ve de hamsi![]()
Aşkom ondan ne istersem yapar.Yanına kek çırp desem çırparKızlardan ziyade oğlandan umutluyumKesin getirir
![]()
Maşallah ona aşko ya,merhametli herkese bayılıyorumAşkom ondan ne istersem yapar.Yanına kek çırp desem çırparAma kızın üstüne çay döküldüğünden beri korkuyorum. Oğlumdan istemiyorum
![]()
Bana çok düşkün bende onaMaşallah ona aşko ya,merhametli herkese bayılıyorumHaklısın, travma olmuştur
![]()
Bende bekliyordum,kepse pilavını çekmeyi unuttum![]()
Allah daim etsin inşallahBana çok düşkün bende ona
Öyle olduBir o travmamız eksikti
Sen ne yaptın evdemiydin![]()
İyi şükürAllah daim etsin inşallahEvet ,bugun de Evdeydim
![]()
Az evvel yemeğim olmasına rağmen, kendime çinekop pişirdimçinokop seviyor cocuklar ve de hamsi![]()
Aaaa niye palamut sevmiyorsunAz evvel yemeğim olmasına rağmen, kendime çinekop pişirdim
Ben palamut hariç her balığı yerim![]()
Bana saman gibi geliyor. Çok kuru bir tat bırakıyor bendeAaaa niye palamut sevmiyorsunBen çok severim
![]()
Doğrudur damak tadı demekBana saman gibi geliyor. Çok kuru bir tat bırakıyor bende
Palamut yerine torik ya da uskumru yerim misal.![]()