- 24 Eylül 2018
- 97.228
- 292.570
Bize de hafta sonu gelecekmişÇok güzel yağmur yağıyor 🌧
Işığı kapatim çay.iciyorum ve radyo dinliyorum pencerenin önünde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize de hafta sonu gelecekmişÇok güzel yağmur yağıyor 🌧
Işığı kapatim çay.iciyorum ve radyo dinliyorum pencerenin önünde
Ellerine sağlık canımEki Görüntüle 2958995
Annemle kardeşim bize gelmişti onlara kek yaptım yorgunum
AşkoEllerine sağlık canım
Aşkom nasılsın
İyiyim aşkom, sen nasılsın.?Aşkom nasılsın
Bugün yoğun bir gün oldu bayağı yoruldumYeni oturdum sayılırBiri çayı getirse ne güzel olacakİyiyim aşkom, sen nasılsın.?
çinokop seviyor cocuklar ve de hamsiTavuk gibi düşün, çok lezzetlidir. Her çeşidi deneyin derim, çocukların damak tadı alışsın her balığa
Kızlardan ziyade oğlandan umutluyum Kesin getirirBugün yoğun bir gün oldu bayağı yoruldumYeni oturdum sayılırBiri çayı getirse ne güzel olacak
Hani pilav nerede kaldıçinokop seviyor cocuklar ve de hamsi
Aşkom ondan ne istersem yapar.Yanına kek çırp desem çırparAma kızın üstüne çay döküldüğünden beri korkuyorum. Oğlumdan istemiyorumKızlardan ziyade oğlandan umutluyum Kesin getirir
Maşallah ona aşko ya,merhametli herkese bayılıyorum Haklısın, travma olmuşturAşkom ondan ne istersem yapar.Yanına kek çırp desem çırparAma kızın üstüne çay döküldüğünden beri korkuyorum. Oğlumdan istemiyorum
Bana çok düşkün bende onaMaşallah ona aşko ya,merhametli herkese bayılıyorum Haklısın, travma olmuştur
Bende bekliyordum,kepse pilavını çekmeyi unuttum
Allah daim etsin inşallah Evet ,bugun de EvdeydimBana çok düşkün bende ona
Öyle olduBir o travmamız eksikti
Sen ne yaptın evdemiydin
İyi şükürAllah daim etsin inşallah Evet ,bugun de Evdeydim
Az evvel yemeğim olmasına rağmen, kendime çinekop pişirdimçinokop seviyor cocuklar ve de hamsi
Aaaa niye palamut sevmiyorsunBen çok severimAz evvel yemeğim olmasına rağmen, kendime çinekop pişirdim
Ben palamut hariç her balığı yerim
Bana saman gibi geliyor. Çok kuru bir tat bırakıyor bendeAaaa niye palamut sevmiyorsunBen çok severim
Doğrudur damak tadı demekBen severimBana saman gibi geliyor. Çok kuru bir tat bırakıyor bende
Palamut yerine torik ya da uskumru yerim misal.