Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Benim videom bile vardı 🥲🥲😁😁😁😁
Canım konuya kimse bakmıyor keşke bakılsa🤷🏻‍♀️Senin pilav çok iyi olmuş.O tabağı gündüz daha ıiık alan bir yerde beyaz veya siyah örtü üstünde sunsaydın çok daha iyi oy alırdın.Yarışmada sunumlar ön planda canım🥰
Işık,renkler,netlik ve iştah çekici olması çok önemli detaylar🥰

Bazı kategoriler şaşırtıyor🤔
Acaba dağınık olsa daha çok mu oy alırdı🤔
Screenshot_2021-11-24-22-58-27-301_com.android.chrome.jpg

Video bile kesmemiş demek canısı 🤭

Canım konuya kimse bakmıyor keşke bakılsa🤷🏻‍♀️Senin pilav çok iyi olmuş.O tabağı gündüz daha ıiık alan bir yerde beyaz veya siyah örtü üstünde sunsaydın çok daha iyi oy alırdın.Yarışmada sunumlar ön planda canım🥰
Işık,renkler,netlik ve iştah çekici olması çok önemli detaylar🥰
İlk ve son video dermişiimmm😁😁😁

Ya o gün habersiz misafirlerim geldi hiç beklemiyordum ben 2 gibi başladım çekim falan derken 11 de bitti yarıda kaldı geceye kaldı isterdim ki evim sahil görüyor o o tarafa tutup çekeyim

Neyse ilk deneyim.

Ya o gün habersiz misafirlerim geldi hiç beklemiyordum ben 2 gibi başladım çekim falan derken 11 de bitti yarıda kaldı geceye kaldı isterdim ki evim sahil görüyor o o tarafa tutup çekeyim

Neyse ilk deneyim.
Canım valla hep tam sunum yapacakken farklı şeyler cikiyo,çok iyi anlıyoruz seni 🤭 ben taa teras katlara eşya taşıyıp resim cekmeye çalışıyorum 😂

Ya da hem öyle hem öyle sunum yapıp denemek gerekti ,bilmiyorum 😏 önce dağınık sunum yap sonra kalıplı yap🤦‍♀️
İşte bilemiyorum canım🤔
Bir örnek vereyim.Şimdi meze yarışmalarında kısır yaparız.Yapılan kısırlar hep kalıpta yapılıyordu.Müthiş görünüyor ama az oy alıyordu.
Şahsen bence kısır dağınık olmalı🤔Geçen yıl vana kaldı ben yaptım ve dağınık yaptım.2.oldu ve çok iyi oy aldı🤷🏻‍♀️Buda böyle mi acaba🤔

Neyse ilk deneyim.
İşte arka fon,ışık ,renkler çok önemli🥰İnan şu mum ışığı gibi yaptığın sunumla katılsan sonuncu falan olurdun🤷🏻‍♀️

İşte bilemiyorum canım🤔
Bir örnek vereyim.Şimdi meze yarışmalarında kısır yaparız.Yapılan kısırlar hep kalıpta yapılıyordu.Müthiş görünüyor ama az oy alıyordu.
Şahsen bence kısır dağınık olmalı🤔Geçen yıl vana kaldı ben yaptım ve dağınık yaptım.2.oldu ve çok iyi oy aldı🤷🏻‍♀️Buda böyle mi acaba🤔
Belkide nevoşum 🤔 bi daha pilav yarışması olursa onda da alan kişi dağınık yapsın bari, bide o denensin. Bu pilav bu kadar oy almasın yazik😂

X