- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.142
- 43
Bazı kategoriler şaşırtıyorBüyük hayal kırıklığı oldu valla nevoşum
Acaba dağınık olsa daha çok mu oy alırdı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazı kategoriler şaşırtıyorBüyük hayal kırıklığı oldu valla nevoşum
Video bile kesmemiş demek canısıBenim videom bile vardı
Valla hiç bilmiyorum ki nevoşum, anlam veremedim. Bi daha populer tarif alıp o kadar uğraşmayayım bari o kadar özendim bideBazı kategoriler şaşırtıyor
Canım konuya kimse bakmıyor keşke bakılsaSenin pilav çok iyi olmuş.O tabağı gündüz daha ıiık alan bir yerde beyaz veya siyah örtü üstünde sunsaydın çok daha iyi oy alırdın.Yarışmada sunumlar ön planda canımBenim videom bile vardı
Bazı kategoriler şaşırtıyor
Popülerlerin çoğu az oy aldıValla hiç bilmiyorum ki nevoşum, anlam veremedim. Bi daha populer tarif alıp o kadar uğraşmayayım bari o kadar özendim bide
Bu daha çok oy alabilirdi
Ya da hem öyle hem öyle sunum yapıp denemek gerekti ,bilmiyorum önce dağınık sunum yap sonra kalıplı yapPopülerlerin çoğu az oy aldı
Video bile kesmemiş demek canısı
İlk ve son video dermişiimmmCanım konuya kimse bakmıyor keşke bakılsaSenin pilav çok iyi olmuş.O tabağı gündüz daha ıiık alan bir yerde beyaz veya siyah örtü üstünde sunsaydın çok daha iyi oy alırdın.Yarışmada sunumlar ön planda canım
Işık,renkler,netlik ve iştah çekici olması çok önemli detaylar
Canım valla hep tam sunum yapacakken farklı şeyler cikiyo,çok iyi anlıyoruz seni ben taa teras katlara eşya taşıyıp resim cekmeye çalışıyorumİlk ve son video dermişiimmm
Ya o gün habersiz misafirlerim geldi hiç beklemiyordum ben 2 gibi başladım çekim falan derken 11 de bitti yarıda kaldı geceye kaldı isterdim ki evim sahil görüyor o o tarafa tutup çekeyim
Neyse ilk deneyim.
İşte bilemiyorum canımYa da hem öyle hem öyle sunum yapıp denemek gerekti ,bilmiyorum önce dağınık sunum yap sonra kalıplı yap
İşte arka fon,ışık ,renkler çok önemliİnan şu mum ışığı gibi yaptığın sunumla katılsan sonuncu falan olurdunİlk ve son video dermişiimmm
Ya o gün habersiz misafirlerim geldi hiç beklemiyordum ben 2 gibi başladım çekim falan derken 11 de bitti yarıda kaldı geceye kaldı isterdim ki evim sahil görüyor o o tarafa tutup çekeyim
Neyse ilk deneyim.
Belkide nevoşum bi daha pilav yarışması olursa onda da alan kişi dağınık yapsın bari, bide o denensin. Bu pilav bu kadar oy almasın yazikİşte bilemiyorum canım
Bir örnek vereyim.Şimdi meze yarışmalarında kısır yaparız.Yapılan kısırlar hep kalıpta yapılıyordu.Müthiş görünüyor ama az oy alıyordu.
Şahsen bence kısır dağınık olmalıGeçen yıl vana kaldı ben yaptım ve dağınık yaptım.2.oldu ve çok iyi oy aldıBuda böyle mi acaba
Bence bu kategoride onu deneyelimBelki çoğu pilav ondan az oy aldıBelkide nevoşum bi daha pilav yarışması olursa onda da alan kişi dağınık yapsın bari, bide o denensin. Bu pilav bu kadar oy almasın yazik
Romantik olurdu ne güzel kk ne anlar romantik gece yemeğindenİşte arka fon,ışık ,renkler çok önemliİnan şu mum ışığı gibi yaptığın sunumla katılsan sonuncu falan olurdun
Kendi emegimi geçtim, pilava acıdım valla nevoşBence bu kategoride onu deneyelimBelki çoğu pilav ondan az oy aldı
Hiç anlamıyorRomantik olurdu ne güzel kk ne anlar romantik gece yemeğinden
Niye ya ne güzel mis gibi pilav yedinKendi emegimi geçtim, pilava acıdım valla nevoş