- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.210
- 43
Ohhh sefası olsunYok ,geziyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh sefası olsunYok ,geziyor
Denemek lazım aşko,umulmadık lezzetler çıkabilirSağ ol aşkomİnan daha lezzetli
Fırında patates,tavuk,balkağı karışık yemeğini bile denedim.
Mesaj gelince aha diyorum,benim mesai başlayacakOhhh sefası olsun
Ben yeni şeyleri seviyorumDenemek lazım aşko,umulmadık lezzetler çıkabilir
Ben klasikciyim,ama tadından emin olursam yerim. Sushi falan yemem ama meselaBen yeni şeyleri seviyorum
Aman çok alışmasınlarMesaj gelince aha diyorum,benim mesai başlayacak
Bende yememMidye falan hiç denemek istememBen klasikciyim,ama tadından emin olursam yerim. Sushi falan yemem ama mesela
Bayılıyorum Ama her gün olunca kalbim hızlanıyorAman çok alışmasınlar
Gerçi sen yeğenlerini çok seviyorsun
Hee hemen bana at bütün suçu günahı at vurun mazluma ohhhBu sefer bende kapmalıyım. Pilavda geç kaldım. Kesinlikle 1 yorum yapmadan bekleyeceğim. Blue_Peri beni oyuna getiremeyecek
Hergün olmaz aşko yaArada eve uğraşınBayılıyorum Ama her gün olunca kalbim hızlanıyor
Ben organ da yiyemem,kelle,paça,midye ,beyin sakatat falan sıfırBende yememMidye falan hiç denemek istemem
Yarin gece için yine diyordu bir şeyler aşko,kurtulabilirim inşallahHergün olmaz aşko yaArada eve uğraşın
Kelke bende yiyememYanak alıyorum.Et parçası yaniOnu pişiriyorum.Ben organ da yiyemem,kelle,paça,midye ,beyin sakatat falan sıfır
Yeter kuzu sayma noluryaa içim kalktı iykkBen organ da yiyemem,kelle,paça,midye ,beyin sakatat falan sıfır
Gece bile geziyorYarin gece için yine diyordu bir şeyler aşko,kurtulabilirim inşallah
Öyle bakıyor hayvan Asla yiyememKelke bende yiyememYanak alıyorum.Et parçası yaniOnu pişiriyorum.
Ama öyle göz,beyin,dil,diş
Şırdan mumbar
Öyle bakıyor hayvan Asla yiyemem
BendeÖyle bakıyor hayvan Asla yiyemem