- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Emeğine sağlıkHoşbuldum aşkom sağol bitirdim mesaiyiyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emeğine sağlıkHoşbuldum aşkom sağol bitirdim mesaiyiyi
İyi o zamanEvet ,o zorluğu yok Allahtan ,gidip gelmek zor geliyor bazen ,onun dışında şikayetim yok
Şimdiye kadar hala ders çıkaramadımKardeşin bile olsa çokta taviz vermesen sonrası için iyi olur
İyi o zaman
Biz uslanmayızŞimdiye kadar hala ders çıkaramadım
Sağolasın aşkom sen nasılsınEmeğine sağlık
Bende iyiyim çok şükürSağolasın aşkom sen nasılsın
Fikir başı 50 TL iste aşkoVallahi aşko bütün arkadaşlar mesaj atıyor sen yazarsın sen yaparsın düşün birleştir at aaa kalmadı birşey kafada
Maalesef, uslanmayizBiz uslanmayız
İyi fikirmiş aşko bir dahaki özel günlere artıkFikir başı 50 TL iste aşko
Güzel fikir denince Jennaİyi fikirmiş aşko bir dahaki özel günlere artık
Biraz bahane bulsanHer seferinde değil aradaMaalesef, uslanmayiz
Bazen çok yoruluyorum ama iste ,1 kere desem aslında belki değişir, çıkmıyor ağzımdan Eltim de hep aynı şeyi söyler ,hayır de diye.Biraz bahane bulsanHer seferinde değil arada
Aşko sonra görevin haline gelecek lütfen yapBazen çok yoruluyorum ama iste ,1 kere desem aslında belki değişir, çıkmıyor ağzımdan Eltim de hep aynı şeyi söyler ,hayır de diye.
Aslında o aşamaya geldi bile aşkoİnşallah geç kalmamisimdir diyorumAşko sonra görevin haline gelecek lütfen yap
Hiç bakma demiyorumAma hayır demezsen bir süre sonra kıymeti bile olmayacak
O zaman ilk adımı atKendimi iyi hissetmiyorum vs...Aslında o aşamaya geldi bile aşkoİnşallah geç kalmamisimdir diyorum
Ben de öyle düşünüyorumO zaman ilk adımı atKendimi iyi hissetmiyorum vs...
Hamarat yahu kimin aklina gelir masallah sana bende deneyeym bi araAfiyet olsunBende balkabağından mücver yaptım
Cidden çok güzel oluyorYap bundan sonra hep bu kabak ile yaparsınGözüm kara her şeyi denerimHamarat yahu kimin aklina gelir masallah sana bende deneyeym bi ara
AynenÖzbek pilavı çok bilindik ve sevilen bir pilavAcaba dağınık olsa daha çok mu oy alırdı