- 28 Haziran 2011
- 59.406
- 149.879
Kaderimizse çekerizYak kuzu bitane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaderimizse çekerizYak kuzu bitane
Bense arsızBende iyiyim. Ben başlangıçta çok konuşamam. Baya zamandır burdayım ama çekingenlik var.
Kimin kardeşiO sürekli sunum yapıyor.Sadece yarışmaya değil
Ay çok güzel ablaya valla bak çok şıkmis,sen boşver bana gönder beee
Sakarya canımOturduğunuz yeri bilmiyordum.
Nasılsın canım
Ikiniz bir cevher çıkarıyorsunuzfirdefs ile beraber seçtik
Sağ ol canımKaç yer gezdik.Hem fiyat hem görünüş olarak en uygunu buyduAy çok güzel ablaya valla bak çok şıkmis,sen boşver bana gönder beee
Sağ ol canımIkiniz bir cevher çıkarıyorsunuz
Cekmek istemiyoooom beeeğğn yeter üleenKaderimizse çekeriz
Teşekkür ederim canımBen de oyumu kullandım, ASSOSyal imin kendi gibi minnoş piavına , Metaverse ün ciğer aşkına pilavına, bir de son dakika golü atan firdefs 'in ne zaman olsa yerim diyebileceğim pilavına gitti oylarım herkese hayırlı olsun ama 3 oy bile az geldi gerçekten, en az 3 tane daha vermek istediğim tarif vardı
20 de olurKış geldi akşamları bir uğraşim olsun kanaviçe yapayim dedim ipin tek rengi 13 TL olmuş
Her şey çok pahalıKış geldi akşamları bir uğraşim olsun kanaviçe yapayim dedim ipin tek rengi 13 TL olmuş
İyiyim ablacım çok şükür. O da daha iyi elhamdülillah sen nasılsınNasılsın canım
Senin çocukta hastaydı sankiİyileşti mi
Sans bize gülür müCekmek istemiyoooom beeeğğn yeter üleen
İyi şükürİyiyim ablacım çok şükür. O da daha iyi elhamdülillah sen nasılsın
Yine zam gelicek dedi kadın zaten spor yapmaya karar verdim hobi olarak en ucuzu o20 de olur
MalesefHer şey çok pahalı