- 28 Haziran 2011
- 61.422
- 154.350
- 898
Aynen Nevoş, zaten durumlar ortadaO zaman gerek yok![]()
![Woman facepalming :woman_facepalming: 🤦♀️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f926-2640.png)
![Face with rolling eyes :rolling_eyes: 🙄](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f644.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen Nevoş, zaten durumlar ortadaO zaman gerek yok![]()
Dışarı çıkıyoruz.Gördüğü her şeye bu sunumda iyi olur diyorÇok belli oluyo nevoş![]()
HayırlısıAynen Nevoş, zaten durumlar ortadane bileyim
![]()
Nasıl gazladiysan artık nevoşumDışarı çıkıyoruz.Gördüğü her şeye bu sunumda iyi olur diyor![]()
Ben sadece fitili yaktımNasıl gazladiysan artık nevoşum![]()
Sonumuz hayır olsunAynen nevoş, kısmetönümüzü göremiyoruz baksana
![]()
Fincan takımı en iyisi valla abla bence çok güzel takımlar var. Nekadara aldınız aslında bizde öyle bişey düşünüyorduk yani bazilarimiz ama bazılarıda fazla toplansın para başka şey alalım dediler,foto atacaktım net az sonra atayım .Canım çok para toplanmadı.Fincan takımı aldım.Çok şık
Birde çiçek alacağım![]()
Yakış o yakış patladı gitti nevoşBen sadece fitili yaktım![]()
Sen Barım baglataydin eve be kuzu benimkinin niyet yok şuan içinBizde şans mı var perişkom![]()
BencedeAh öğretmen olmak vardı, ne güzel![]()
Aaa bilmiyordum oturdukları yeri.İşte yazın kalorifer yok
Batıdakiler bizim kadar şanslı değilOrada kurumuyor.
Bak sunum için portakal kurut ya da mandalina2-3 tanede bana verirsin
![]()
Bizde çok baglatacak gibi değiliz kuzuSen Barım baglataydin eve be kuzu benimkinin niyet yok şuan için![]()
190 liraya aldım canımFincan takımı en iyisi valla abla bence çok güzel takımlar var. Nekadara aldınız aslında bizde öyle bişey düşünüyorduk yani bazilarimiz ama bazılarıda fazla toplansın para başka şey alalım dediler,foto atacaktım net az sonra atayım .
Oturduğunuz yeri bilmiyordum.Kavun zamanında kombiler açık değil ki
Sizin bulunduğunuz bölgede kurutabiliyorsunuz, bizde o imkân yok![]()
Supeeeerrr
O sürekli sunum yapıyor.Sadece yarışmaya değilYakış o yakış patladı gitti nevoş![]()