- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Paraları yok desen bok gibi paraları bar sadece dışarıya 10 bin para verip parke taşı döşettiler evlerinin önü diye .. evin içine görsen halılar anneannenin ceyizlikleri insan iki halı almaz mi eve bekarlar evin tek kızı kaynanam gerisi erkek hiç hijyen nedir bilmiyorlarSofra bezine ağız silmek mi? Nerdeyiz ya 80li yıllar Türk köy filmi mi burası kendinize gelin
Onlara göre bunlar normal şeylerParaları yok desen bok gibi paraları bar sadece dışarıya 10 bin para verip parke taşı döşettiler evlerinin önü diye .. evin içine görsen halılar anneannenin ceyizlikleri insan iki halı almaz mi eve bekarlar evin tek kızı kaynanam gerisi erkek hiç hijyen nedir bilmiyorlar
Hayat kalitesi böyle bir şey.Paraları yok desen bok gibi paraları bar sadece dışarıya 10 bin para verip parke taşı döşettiler evlerinin önü diye .. evin içine görsen halılar anneannenin ceyizlikleri insan iki halı almaz mi eve bekarlar evin tek kızı kaynanam gerisi erkek hiç hijyen nedir bilmiyorlar
Hemde çok normalOnlara göre bunlar normal şeyler
Öyle malesefHayat kalitesi böyle bir şey.
Bizde evlendiğimizde fazla almayın tayincisiniz dedilerBana evine melek girmez çok eşyan var diyen çocuğun annesi eve koltuk takımı aldırana kadar söylene soylene aldırdı hemde kayni aldı bana gelmiş çocuğu diyor ki eşyaları aldırmak icin çok ağladın dimi
Bide evim 2+1 esyam yok göze batan çiçeklerim ben taşınma olur diye öyle lüks eşya bile almadım niye gözlerine batmış anlayamadimBizde evlendiğimizde fazla almayın tayincisiniz dediler7 yıl bir yerde,10 yıl bir şehirde oturdum.Sanki her yıl tayinimiz
Onu bile çok görmüşler demekBide evim 2+1 esyam yok göze batan çiçeklerim ben taşınma olur diye öyle lüks eşya bile almadım niye gözlerine batmış anlayamadim
Çok degisikler ama üzüldüğum şey çocukların yanında sürekli böyle şeylerin konuşulmasıOnu bile çok görmüşler demek
Duymamazlıktan gel,çok yanaşmaÇok degisikler ama üzüldüğum şey çocukların yanında sürekli böyle şeylerin konuşulması
Takmıyorum askoDuymamazlıktan gel,çok yanaşmaYoksa çok üzülürsün
Yok asko takilmadim bugün konularaSen boşver onları bugün aksiyon yok mu
Benim şansım hiç yoktur
Bize gündem bulman lazımYok asko takilmadim bugün konulara
Senin yüzün en çok pınarda gülüyorBenim şansım hiç yoktur
Aslında o yemek benim yemeğimdi
Baksana sahibi yok ortadaAslında o yemek benim yemeğimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?