Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
🤪😂hayir ben kucugum artik

Bende yeni farkima vardim,daha yeni hayir demeyi ogrendim azicik.Tepki vermeye basladim bazi seylere.Belki tukendik belki de ogrendik olsun guzelmis bu yaslar 🥰
38-39 dan sonra hayırı daha iyi öğreniyoruz,çevremizi daha iyi gözlemliyoruz.Hatta hiç kimse vazgeçilmez değil bir kalemde siliyoruz😄

38-39 dan sonra hayırı daha iyi öğreniyoruz,çevremizi daha iyi gözlemliyoruz.Hatta hiç kimse vazgeçilmez değil bir kalemde siliyoruz😄
Onu yapmaya basladim beni bile isteye yok sayanlari bende yoksaymaya,ben anilara yasanmisliklara uzulurdum simdi eeeeh diyorum kendi degerini bil...eski dostlarim bir bir gitti bi tanecik kaldi :)

Çok şükür ablacım, yorucu ama eğlenceli gidiyor🤲🏻

Bugün iyi ve iri hamsi için sabahladık mezatta, eve girmeden tezgah açacağız gibi duruyor 🤣🤣

Sen nasılsın ablam, sağlık-sıhhat yerinde mi?😍🥰🤗
Sen yinede çok yorma kendini,hayırlı bereketli satışalarınız olsun yasocum bol kazançlar :KK200:
Bende iyiyim sağol canısı :KK60:
🤪😂hayir ben kucugum artik

Bende yeni farkima vardim,daha yeni hayir demeyi ogrendim azicik.Tepki vermeye basladim bazi seylere.Belki tukendik belki de ogrendik olsun guzelmis bu yaslar 🥰
Hayat bizlere çok şeyler öğretiyor bunda yaşayarak öğreniyoruz

Beni tanisan dersin ki sen daha coook kazik yersin :) kizim diyo ki anne sen safsın bu kisi seni kullaniyor,ben kendimi savunmaya geciyorum kizima karsi.Insanlara olan guvenim henuz kirilmamis bir poncigim ben :)
Bende öyleyim çabuk kanıyorum🤷🏻‍♀️
Ama herkes tembel birileri bir şeyler yapmalı bu hayatta🤷🏻‍♀️

X