- 21 Kasım 2017
- 27.633
- 121.013
Yine de pek beceremem gibi geliyor pastoral sunumları.Sen onunla ne sunumlar yaparsın
Allah'tan bir aksilik olmazsa 1 Aralık inşaallahYine de pek beceremem gibi geliyor pastoral sunumları.Bir sonraki kategori ne zaman? Söz valla yapcam ahsjjaja
Oladabilirdi nevoşBenim o bile olmadı
Biraz daha düşüneyimAkıllı ol mavişbam bam bam
Öyle deme, geçen tr….ol’dan bir şey aldım. 2 gün sonra evimdeydi.Yürüyerek geliyo ptt hemsom
Düşün bakalımOladabilirdi nevoşyapmayanlar vardı sonuçta
Biraz daha düşüneyim
1000 de 1 oda sana denk gelmiş işteÖyle deme, geçen tr….ol’dan bir şey aldım. 2 gün sonra evimdeydi.
Öyle evin dışına da bırakmadılar. Yanlarına inmeme rağmen, evime kadar çıkardılar.
Hâlâ daha şaşkınım
Aynen gitti tariflerOladabilirdi nevoşyapmayanlar vardı sonuçta
Biraz daha düşüneyim
Gelecek kategori katılırsınAynen gitti tarifler
Sen benden sağlamsın beybiBen hemen kullandim
İnşaallah canımGelecek kategori katılırsın
Bunu bildireydin müdürlüğe yasom madalya taksınlarÖyle deme, geçen tr….ol’dan bir şey aldım. 2 gün sonra evimdeydi.
Öyle evin dışına da bırakmadılar. Yanlarına inmeme rağmen, evime kadar çıkardılar.
Hâlâ daha şaşkınım
Çok ağır bir paketti. Ama aşağıda da bırakabilirdi1000 de 1 oda sana denk gelmiş işte
Bildirim göndereceğiz canımToplam üye Sayısı 663.399 kendimi çıksam 663.398 ve 5 kişi oy vermis
Mng kargo.ile geçen 30 kiloluk bir şey aldım. Kapıya kadar çıkardı hayret ettimÇok ağır bir paketti. Ama aşağıda da bırakabilirdi
Çok iyi dediklerimiz bile bahçeye girdiği gibi bırakıyor.
Teslim edildi mesajı gelmese, yoldan geçen bahçeye girip alabilir
O şimdi ne desen anlamaz.Bildirim göndereceğiz canımAma en fazla 1000 kişi oy kullanıyor
Satın aldığım ürünün yorumlarına şaşkınlığımı yazdım canımBunu bildireydin müdürlüğe yasom madalya taksınlar
Yeni yaO şimdi ne desen anlamaz.Bildirim gelene kadar depresyon mod ahsjajsja
Aa daha bildirim gitmedi miBildirim göndereceğiz canımAma en fazla 1000 kişi oy kullanıyor
Yazık arada güzel yorumda görsünler, herkes gomuyoSatın aldığım ürünün yorumlarına şaşkınlığımı yazdım canım