- 21 Kasım 2017
- 27.633
- 121.013
Sağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.Geçmiş olsun canım
O doğum gününe gitmeyecektin hemsoSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.
Çok geçmiş olsunSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.
Sen baya üşütmüşsünSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.
Çok geçmiş olsun hemşomSağol canımcım hele ki dişim, kulağım, boğazım fena ağrıyordu sabah. Kafamı toptan koparasım vardı. Hala halsizlik var, yatıyorum. Raporluydum bugün.
Bir dahakini ilk haftadan yapacağım. “Daha bir ay var yeeaaa” diye diye böyle olduk.Yaa hemsom önce tarifi yap sonra gezsene
Hadi ya benim 1.favorim yok,favorilerim varBence 1.belli şimdiden ama neyseeeee
Sağol ben fıstığım.Çok geçmiş olsun hemşomdikkat et havalar çok dengesiz.
Benim de birkaç favorim var ama 1. bence o olacak. Maşallah dediğim 40 gün yaşadığı için dillendirmek istemiyorum.Hadi ya benim 1.favorim yok,favorilerim var
YaaaBence 1.belli şimdiden ama neyseeeee
Hemsom yaa kıyamam sanaBir dahakini ilk haftadan yapacağım. “Daha bir ay var yeeaaa” diye diye böyle olduk.
Nasip bakalımBenim de birkaç favorim var ama 1. bence o olacak. Maşallah dediğim 40 gün yaşadığı için dillendirmek istemiyorum.
Pilavda ankara tava mi
Sağol hemsom moral olduBenim de birkaç favorim var ama 1. bence o olacak. Maşallah dediğim 40 gün yaşadığı için dillendirmek istemiyorum.
Nasip değilmiş