Allah iyiliğini versin inşallahSağol berrecim gene başladı ağrılar cuma gideceğim hastaneye.
Evet sağolsun nevrestenin destekleriyleBerre katılıyormusun yarışmaya sende süperrr olurrrr.
Çok teşekkür ederim canım mümkün olduğunca gelirimHer zaman gel canım aşkolsun ne bsş ağrımasıBize dahil olursan asıl ben mutlu olurum
Sorma çok feci çokkkk
Sanada çok geçmiş olsun,dikakt etmek lazım artık,kemik taraması ystırdınmı hiç ihmal etme sakın.Geçmiş olsun ya benimde kaç gündür ağrıyor ya ütü yapınca fazlalaştı ağrısı
Birşey olmaz sanıyoruz canımızın kıymetini bilmiyoruzAblam yaş ile ilgisi yok sağlık
Bende o durumdayım
Sağ tarafım göğüs altından topuğa kadar inliyor
Sağol berrecimAllah iyiliğini versin inşallah
Çok sevindim nevoş her derde deva zaten sağolsun yardımlarını hiç esirgemiyor bizdenEvet sağolsun nevrestenin destekleriyle
Mesela ben yani cengaverlşk yaparsam böyle olurBirşey olmaz sanıyoruz canımızın kıymetini bilmiyoruz
Öyle canımBirşey olmaz sanıyoruz canımızın kıymetini bilmiyoruz
Geçmiş olsun canımKızların odasını temizliyordum masa ayrıldı ayağıma düştüBalon gibi şişti Kırılsa şimdiden belli olur muydu
Yine şanslı günümdeyim
Sağ ol canım umarım değildirGeçmiş olsun canım
Bazen sonradan çıkıyor kırık çatlak ne varsa bir Dr git istersen
Çok geçmiş olsun nevoş,bu koysaydın hemen sakın ihmal etme git bence bir hastaneye röntgen çektir hemen.Kızların odasını temizliyordum masa ayrıldı ayağıma düştüBalon gibi şişti Kırılsa şimdiden belli olur muydu
Yine şanslı günümdeyim
Sağ ol ablam buz koydum ama ağrı artıyor sankiÇok geçmiş olsun nevoş,bu koysaydın hemen sakın ihmal etme git bence bir hastaneye röntgen çektir hemen.
Ağrı kesin artar zaten morarma filan oldumu,nevoş ihmal etme sakın olurmu.Sağ ol ablam buz koydum ama ağrı artıyor sanki
Çocuklar geldin bakalım
Çok geçmiş olsun canımKızların odasını temizliyordum masa ayrıldı ayağıma düştüBalon gibi şişti Kırılsa şimdiden belli olur muydu
Yine şanslı günümdeyim
Aman geçmiş olsun ya göster doktoraKızların odasını temizliyordum masa ayrıldı ayağıma düştüBalon gibi şişti Kırılsa şimdiden belli olur muydu
Yine şanslı günümdeyim
Yok yaptırmadı ya kemik taraması benim hem iltap var hemde kireçlenme omuzda birde sağ kolSorma çok feci çokkkk
Sanada çok geçmiş olsun,dikakt etmek lazım artık,kemik taraması ystırdınmı hiç ihmal etme sakın.
Mutlaka yaptır onu fizik tedaviye gidip istek yaptır,erime varsa önlemini şimdiden al benceYok yaptırmadı ya kemik taraması benim hem iltap var hemde kireçlenme omuzda birde sağ kol
Oğlum söyliyeyim yaptırayımMutlaka yaptır onu fizik tedaviye gidip istek yaptır,erime varsa önlemini şimdiden al bence
Kireçlenme bendede var sağ belimde hatta,arada bir ktlenip hastanelik oluyorum kas gevşetici iğne yapıyorlar hemen.