- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.768
- 60
En yakın hstaneden randevu alıp git bence geçiktirme..Oğlum söyliyeyim yaptırayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yakın hstaneden randevu alıp git bence geçiktirme..Oğlum söyliyeyim yaptırayım
Sen çıtır bir goncasin çiçeem bak asi vurdular kolumu mahvoldu bu yaştaBende benndeee
Ekmek keserken bile yada kavanoz açarken kramp giriyor,malum yaşlılık artık dökülüyorum
Gidik birçıtır oldum çicemmm sana ne oldu öyle kolundamı var sıkıntın yoksaSen çıtır bir goncasin çiçeem bak asi vurdular kolumu mahvoldu bu yaşta
Dün üçüncü aşımı oldum da vururken acıttı, bugunde aşı yeri agriyo kadinin eli ağırdı herhalde yoksa böyle birşey olmamıştı önceGidik birçıtır oldum çicemmm sana ne oldu öyle kolundamı var sıkıntın yoksa
Herkesin el durumu farklı beaa çicemm ondan yani eşimdede hiç problem olmamıştı bende ağrı oldu hepDün üçüncü aşımı oldum da vururken acıttı, bugunde aşı yeri agriyo kadinin eli ağırdı herhalde yoksa böyle birşey olmamıştı önce
Şişti ve morardı ablaAma şimdi iyi ağrı hafiflediAğrı kesin artar zaten morarma filan oldumu,nevoş ihmal etme sakın olurmu.
Benmde öyle oldu yan tendomları koparmışım.
Sağ ol canımÇok geçmiş olsun canım
Aksilik üstüne aksilik
Bencede bir doktora görün, ihmal etmeye gelmiyor
Sağ ol ablamAman geçmiş olsun ya göster doktora
Aynen çiçeeem tam adamina denk gelmişizHerkesin el durumu farklı beaa çicemm ondan yani eşimdede hiç problem olmamıştı bende ağrı oldu hep
Hangi aşıyı oldunDün üçüncü aşımı oldum da vururken acıttı, bugunde aşı yeri agriyo kadinin eli ağırdı herhalde yoksa böyle birşey olmamıştı önce
Nevoş kantaron yağı sürsem acabaŞişti ve morardı ablaAma şimdi iyi ağrı hafifledi
Ağrı artarsa giderim
Biontech oldum nevoşumHangi aşıyı oldun
Canım ayağıma sabah masa düştü ondan morardıNevoş kantaron yağı sürsem acaba
Şifa olsunBiontech oldum nevoşum
Geçmiş olsun ❤benimki ilkinde ağrıdı öbürüne hiç bilmedim bilemeBiontech oldum nevoşum
Ayyy inanmıyorum nevoş yaaaa çok geçmiş olsun, varsa sen yinede kantaron yağı sür morluguda agriyida alır. Allah korusun çatlak falan olurCanım ayağıma sabah masa düştü ondan morardı
Inş nevoşum olur allah razı olsunŞifa olsun
Sağ ol canımAyyy inanmıyorum nevoş yaaaa çok geçmiş olsun, varsa sen yinede kantaron yağı sür morluguda agriyida alır. Allah korusun çatlak falan olur
Allah razı olsun çiçeem, kadının elide kötüydü. Bakalım dördüncü nasıl olacakGeçmiş olsun ❤benimki ilkinde ağrıdı öbürüne hiç bilmedim bileme
Aa çok geçmiş ılsun ablacımŞişti ve morardı ablaAma şimdi iyi ağrı hafifledi
Ağrı artarsa giderim