Sağol berrecim gene başladı ağrılar cuma gideceğim hastaneye.Çok geçmiş olsun ablam
Berre katılıyormusun yarışmaya sende süperrr olurrrr.Nevoşumun biraz başını ağrıtabilirim canımsın şimdiden yardımların için çok teşekkür
Geçmiş olsun ablacımİyiyimde sağ bleğ,m ve kolumda ağrılar başladı cuma günü hastane randevum var ona gideceğiz.
Çok sağol nevoşum,gene başladı maalesef kortizonın etkiside geçmeye başladı herhalde.Geçmiş olsun ablacım
Her zaman gel canım aşkolsun ne bsş ağrımasıNevoşumun biraz başını ağrıtabilirim canımsın şimdiden yardımların için çok teşekkür
Randevu almışsın bakılır artıkÇok sağol nevoşum,gene başladı maalesef kortizonın etkiside geçmeye başladı herhalde.
Ablam yaş ile ilgisi yok sağlıkBende benndeee
Ekmek keserken bile yada kavanoz açarken kramp giriyor,malum yaşlılık artık dökülüyorum
Prof buldum bu sefer bakalım ne diyecekRandevu almışsın bakılır artık
Çöktük resmen varya birde çok zorladım ben daha önce doktorda demişti ayağım için,ne gerek var yani o kadar zorlamaya.Ablam yaş ile ilgisi yok sağlık
Bende o durumdayım
Sağ tarafım göğüs altından topuğa kadar inliyor
Çok iyi yapmışsınProf buldum bu sefer bakalım ne diyecek
Kıymetini bilmiyoruz ablacımÇöktük resmen varya birde çok zorladım ben daha önce doktorda demişti ayağım için,ne gerek var yani o kadar zorlamaya.
Ahhh kafama diyotrum şimdiKıymetini bilmiyoruz ablacım
En yakın zamanda şifa bulursun inşaallahAhhh kafama diyotrum şimdieziyet edeyimkendime biraz vurayım .
Allah şifa versinAblam yaş ile ilgisi yok sağlık
Bende o durumdayım
Sağ tarafım göğüs altından topuğa kadar inliyor
Çok sağol minnoşum teşekkürler
Markete gidiyorum gelecem birazdan .
Sağ ol canım
Geçmiş olsun ya benimde kaç gündür ağrıyor ya ütü yapınca fazlalaştı ağrısıİyiyimde sağ bleğ,m ve kolumda ağrılar başladı cuma günü hastane randevum var ona gideceğiz.