• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Ya onun durum sıkıntılı, hala net bir sonuç alamadık. Yavaş ilerleyen betası bugün yükseldi, doktor bakmış kese yuvarlak olması gerekirken ince ve uzunmuş, düşük olabilirmiş. Pazartesi tekrar bakacak, bakalım ne olacak🤔
Hadi yaa 😕 haklarında hayırlısı olsun

İyi akşamlar canım ❤️
:KK60::KK68:
Sevgiyle huzurla geçireceğin saatlerin olsun Jennacim. Gelmişken sorayım evva geldi mi ya da haberiniz var mı?
Sana da iyi akşamlar canım :KK60: Amin,insalllah hepimiz için ♥️Bir kaç gün önce konuştum, babası gözlerini açmış,sanırım önceye göre daha iyiymiş. Henüz gelmedi, babası düzelince gelecekmiş 🤲🏻

Sana da iyi akşamlar canım :KK60: Amin,insalllah hepimiz için ♥️Bir kaç gün önce konuştum, babası gözlerini açmış,sanırım önceye göre daha iyiymiş. Henüz gelmedi, babası düzelince gelecekmiş 🤲🏻
Çok güzel bir haber. İnşallah toparlanır da evvacimin yüzü güler. Tatlım burası information (bilgi danışma merkezi) gibi oldu...az önce mesajlara baktım hep bir şeyler sorulmuş :KK68:

Çok güzel bir haber. İnşallah toparlanır da evvacimin yüzü güler. Tatlım burası information (bilgi danışma merkezi) gibi oldu...az önce mesajlara baktım hep bir şeyler sorulmuş :KK68:
Amin canım, insallah iyi olacak :KK68: Neyse ki reception gibi değiliz şimdilik:P

Back