- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
O kadar olur nevoşAynenAma benzerlikleri var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar olur nevoşAynenAma benzerlikleri var
HaklısınNevoş artık uyu kimse yazmasın
Anladım sayfaları okuyunca dedim herhalde hemen yapılmak için seçildi dedim ama yine tutturamamisimOnlar 1.olabilecek tariflerAdaletli olsun.1-0 kimse başlamasın dedim
Kabul etmiyom dersinHaklısın
Onlar çok bilindik ve popülerAnladım sayfaları okuyunca dedim herhalde hemen yapılmak için seçildi dedim ama yine tutturamamisim
Kapıyı kilitleyeyimKabul etmiyim dersin
Hay aklini öpeyimKapıyı kilitleyeyim
Bende bulursam tamamdırHay aklini öpeyim
Bende şu maklubeyi başka sebeblerden dolayı yok olduğunu düşündümOnlar 1.olabilecek tariflerAdaletli olsun.1-0 kimse başlamasın dedim
Yarışacak olan herkese şimdiden başarılar bayada pilav çeşidi varmışOnlar çok bilindik ve popüler
Alanlar kesin ilk 3 te olurdu
Kim yapsa 1.olabilirdiTadına bakılmadığı için oylama daha çok görsel show oluyorBende şu maklubeyi başka sebeblerden dolayı yok olduğunu düşündüm
Sen bulursun kiyida kalan NevoşBende bulursam tamamdır
Teşekkür ederizAynen varAma çoğu benzerYarışacak olan herkese şimdiden başarılar bayada pilav çeşidi varmış
Şimdilik yokBulduğumu öneriyorumSen bulursun kiyida kalan Nevoş
TeşekkürlerYarışacak olan herkese şimdiden başarılar bayada pilav çeşidi varmış
Nevoş ben senden iki pilavı karıştırıp ortaya yeni bir pilav çıkarmanı bekliyorum, yaratıcılıkŞimdilik yokBulduğumu öneriyorum
Sende gel beybiYarışacak olan herkese şimdiden başarılar bayada pilav çeşidi varmış
Bak bu olabilirNevoş ben senden iki pilavı karıştırıp ortaya yeni bir pilav çıkarmanı bekliyorum, yaratıcılık
Daha önce katıldıSende gel beybi