- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.892
- 43
Tamam kuzumSen unutulur musun ayol? topiğe çağırmayın nolursunuz, özenmekten avuç yalıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzumSen unutulur musun ayol? topiğe çağırmayın nolursunuz, özenmekten avuç yalıyorum
17 tarif alındıysa benim seçenek bulmam zor canım senin aklında varsa ilet banaNe istediğine bağlı
20. Yi ben aldım17 tarif alındıysa benim seçenek bulmam zor canım senin aklında varsa ilet bana
Ne biliyorsun ya da yaparsın bilemem17 tarif alındıysa benim seçenek bulmam zor canım senin aklında varsa ilet bana
Nevos hiç sıkılmaz ki bi tanisanEvet öyle çok mesaj attım ve galiba atmaya devam edecem inşallah yarışmanın sonunda kulüpten atilmam birazcık bıktırabilirim
Nevoş bunlar seni hiç tanimiyoMakarna sevmiyorum dedimHaftada en az 2-3 yapılır dedim.Sizler haftada 2-3 makarna mı yaparsınız
Neeyyyy ama neden ki iptal edecek kadarYakında üyelik iptali yaparsam şaşırma
Aynen yaNevoş bunlar seni hiç tanimiyo
Ipucunu verdiğin gibi aha dedim geliyo pilavAynen ya
AslansınIpucunu verdiğin gibi aha dedim geliyo pilav
Aaa evet nerden bildin nevoş aslanım benAslansın
Temmuz doğumlusunAaa evet nerden bildin nevoş aslanım ben
Nevos hiç sıkılmaz ki bi tanisan
Ama ben ilk defa konuşuyorum ilk defa yarışmaya katılıyorumNevoş bunlar seni hiç tanimiyo
Rica ederimAma ben ilk defa konuşuyorum ilk defa yarışmaya katılıyorum
Bugun bana cevaplarından dolayı tekrardan teşekkür ederim çok yardımcı oldu
En sevdigimTemmuz doğumlusun
Oyyy bebeeekkk kıyamam sana, sen ne kadar yazarsan yaz nevoş hep cevap verir istersen banada yazabilirsin bende yardımcı olmaya çalışırım hiç çekinme, burada herkes çok iyi yabancılık çekmezsinAma ben ilk defa konuşuyorum ilk defa yarışmaya katılıyorum
Bugun bana cevaplarından dolayı tekrardan teşekkür ederim çok yardımcı oldu
Çok mutlu oldum yaa çok teşekkür ederim takıldığım yerde size de yazarımOyyy bebeeekkk kıyamam sana, sen ne kadar yazarsan yaz nevoş hep cevap verir istersen banada yazabilirsin bende yardımcı olmaya çalışırım hiç çekinme, burada herkes çok iyi yabancılık çekmezsin
Yaz Canım benim hiç sıkıntı yok buradaki herkes çok tatlıdır, yardımda sınır yok buradaÇok mutlu oldum yaa çok teşekkür ederim takıldığım yerde size de yazarım