- 19 Haziran 2013
- 24.362
- 92.111
Yemeği yapması birşey değilde sunumlarda ben burdan kimseyle aşık atamam fotoğraf kısmı beni baltaliyorSende gel beybi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yemeği yapması birşey değilde sunumlarda ben burdan kimseyle aşık atamam fotoğraf kısmı beni baltaliyorSende gel beybi
Yine sahaneyım allahim bombanın pimini çektim ayagima sıkıcam simdiBak bu olabilir
Aaaa superDaha önce katıldı
Hepimiz zamanla bu hale geldik birden olmuyorYemeği yapması birşey değilde sunumlarda ben burdan kimseyle aşık atamam fotoğraf kısmı beni baltaliyor
Yeni evlendigimde katılmıştımkaç sene oluyor maşallah hafızanız çok iyiDaha önce katıldı
Asıl bomba sendeYine sahaneyım allahim bombanın pimini çektim ayagima sıkıcam simdi
Sıkıcık çorbasıYeni evlendigimde katılmıştımkaç sene oluyor maşallah hafızanız çok iyi
Umarım bende o mertebeye edebilirimHepimiz zamanla bu hale geldik birden olmuyor
Sürekli katılınca üstüne ekliyorsun araştırdığın için canım, sen hiçç öyle düşünme bi kereYemeği yapması birşey değilde sunumlarda ben burdan kimseyle aşık atamam fotoğraf kısmı beni baltaliyor
Evet sıkıcik çorbası ilk ve son olduSıkıcık çorbası
İnşaallah canımUmarım bende o mertebeye edebilirim
Yok ilk değil bir tane daha vardıEvet sıkıcik çorbası ilk ve son oldu
Utandiriyorsunuz beni efemAsıl bomba sende
Ufaktan ufaktan uğraşmak gerek o zamanSürekli katılınca üstüne ekliyorsun araştırdığın için canım, sen hiçç öyle düşünme bi kere
Acaba ne aldın seeenUtandiriyorsunuz beni efem
Birde et yemeği varmışUfaktan ufaktan uğraşmak gerek o zaman
Aynen canım bildiğin şeylerUfaktan ufaktan uğraşmak gerek o zaman
Ben bir onu hatırlıyorum ,ilk evlendigimde hevesliydim şimdi aman karnımiz doysun modundayimhevesimi koreltenler sagolsunYok ilk değil bir tane daha vardı
Hangisiymis acaba.Birde et yemeği varmış