Tamam kuzumSen unutulur musun ayol?topiğe çağırmayın nolursunuz, özenmekten avuç yalıyorum
17 tarif alındıysa benim seçenek bulmam zor canım senin aklında varsa ilet banaNe istediğine bağlı
20. Yi ben aldım17 tarif alındıysa benim seçenek bulmam zor canım senin aklında varsa ilet bana
Ne biliyorsun ya da yaparsın bilemem17 tarif alındıysa benim seçenek bulmam zor canım senin aklında varsa ilet bana
Nevos hiç sıkılmaz ki bi tanisanEvet öyle çok mesaj attım ve galiba atmaya devam edeceminşallah yarışmanın sonunda kulüpten atilmam birazcık bıktırabilirim
Nevoş bunlar seni hiç tanimiyoMakarna sevmiyorum dedimHaftada en az 2-3 yapılır dedim.Sizler haftada 2-3 makarna mı yaparsınız
Neeyyyy ama neden ki iptal edecek kadarYakında üyelik iptali yaparsam şaşırma
Temmuz doğumlusunAaa evet nerden bildin nevoş aslanım ben
Nevos hiç sıkılmaz ki bi tanisan
Ama ben ilk defa konuşuyorum ilk defa yarışmaya katılıyorumNevoş bunlar seni hiç tanimiyo
Rica ederimAma ben ilk defa konuşuyorum ilk defa yarışmaya katılıyorum
Bugun bana cevaplarından dolayı tekrardan teşekkür ederim çok yardımcı oldu
Oyyy bebeeekkk kıyamam sana, sen ne kadar yazarsan yaz nevoş hep cevap verirAma ben ilk defa konuşuyorum ilk defa yarışmaya katılıyorum
Bugun bana cevaplarından dolayı tekrardan teşekkür ederim çok yardımcı oldu
Çok mutlu oldum yaa çok teşekkür ederimOyyy bebeeekkk kıyamam sana, sen ne kadar yazarsan yaz nevoş hep cevap veriristersen banada yazabilirsin bende yardımcı olmaya çalışırım hiç çekinme, burada herkes çok iyi yabancılık çekmezsin
Yaz Canım benim hiç sıkıntı yokÇok mutlu oldum yaa çok teşekkür ederimtakıldığım yerde size de yazarım