- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Yok canım atılmazsın benim bünye alışkınEvet öyle çok mesaj attım ve galiba atmaya devam edecem inşallah yarışmanın sonunda kulüpten atilmam birazcık bıktırabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım atılmazsın benim bünye alışkınEvet öyle çok mesaj attım ve galiba atmaya devam edecem inşallah yarışmanın sonunda kulüpten atilmam birazcık bıktırabilirim
Hiçbir fikrim yokNe istediğine bağlı
Var mı hala tarifNe alırdın
Ne istediğine bağlıVar mı hala tarif
Çok teşekkür ederimYok canım atılmazsın benim bünye alışkın
Geç kaldınBu sefer nokta atışı olmuş Nevreste ben o yüzden 11 de geldim
Tahmin edenler 10 da gelsin dedin ya ben garanti olsun dedimGeç kaldın
10 dedim saat 11 olmuşTahmin edenler 10 da gelsin dedin ya ben garanti olsun dedim
Adam 10 çeyrekte gidiyor çocukları bekledim çanta hazırladılar yattılar gece lambasino açtım geldim anca sen nasılsın nasıl oldu son durumun ?10 dedim saat 11 olmuş
İyi mademAdam 10 çeyrekte gidiyor çocukları bekledim çanta hazırladılar yattılar gece lambasino açtım geldim anca sen nasılsın nasıl oldu son durumun ?
Allah iyilik versinİyi madem
İyidir canım şükür
Nasılsın nerelerdesinBakınız ben
Geziyor Mood on Instagram: "Bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı ki bu dünya 😙😌🍷 #fyp #keşfet"
255K likes, 2,289 comments - geziyormood on October 27, 2021: "Bir elimde cımbız bir elimde ayna umurumda mı ki bu dünya 😙😌🍷 #fyp #keşfet".www.instagram.com
İyi diyelim iyi olalım abla. Uyumadan önce bi 5 dk bakayım dedim bakmaz olaydım, gece gece şakşuka çekti canım Zaten aç girdim yatağa sizden naber?Nasılsın nerelerdesin
Niye aç giriyorsun yesene bir şeylerİyi diyelim iyi olalım abla. Uyumadan önce bi 5 dk bakayım dedim bakmaz olaydım, gece gece şakşuka çekti canım Zaten aç girdim yatağa sizden naber?
17.30’da işten geldim. Ezogelin çorbası, Kereviz yemeği, makarna salatası, doritos, dakota çekirdek, lokumlu bisküvi, mandalina yedim. bol bol da su içince yer kalmadı sandım ama kazınıyor şu An açlıktanNiye aç giriyorsun yesene bir şeyler
İyidir canım sağ ol
Maşaallah sana Bebeğine yarasın sana şifa olsun17.30’da işten geldim. Ezogelin çorbası, Kereviz yemeği, makarna salatası, doritos, dakota çekirdek, lokumlu bisküvi, mandalina yedim. bol bol da su içince yer kalmadı sandım ama kazınıyor şu An açlıktan