- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Afiyet şeker olsunBenim evde de çok sevilir eşim ve ben sadece ikişer tabak yer kalkarız yanına hiçbir şey olmasa da olur Genelde cacık yaparım o da çok yakışıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet şeker olsunBenim evde de çok sevilir eşim ve ben sadece ikişer tabak yer kalkarız yanına hiçbir şey olmasa da olur Genelde cacık yaparım o da çok yakışıyor
Evde de neler neler yaptım, biri beni durdursun Eki Görüntüle 2950388
Evet gelmiş
Allah'ım tutmayın beniiiiiiiiEvde de neler neler yaptım, biri beni durdursun Eki Görüntüle 2950388
Seve seve canimmmOyyy taze annecik wundercan, miss gibi op kokla bizim için
Aşkomsansa NevresteOzan Varol on Instagram: "Benden istenen videolara cevabım."
149K likes, 2,838 comments - varolozan on November 8, 2021: "Benden istenen videolara cevabım.".www.instagram.com
CanımsansaAşkomsansa Nevreste
Ya ben hemsosaAşkomsansa Nevreste
Bugün annemdeydimEve gelince biraz ders çalıştım, haftaya sınavım varNevoş nerdesin topik boş ya Nevreste
Oh maşallah nevoşuma,allah güç kuvvet versin bol bolBugün annemdeydimEve gelince biraz ders çalıştım, haftaya sınavım var
Siz varsınız bana ne gerek var
Şimdi uyuma moduna geçeceğim sabah 7 de kalkıyorum.Yine yoğun birgün
Bu sıra oturmuyorum desem
Allah razı olsunSen nasılsınOh maşallah nevoşuma,allah güç kuvvet versin bol bol
Çok şükür nevoşum iyiyim, bugunumuze şükür vallaAllah razı olsunSen nasılsın
Çok şükür canımPilav ne zaman gelecekÇok şükür nevoşum iyiyim, bugunumuze şükür valla
Haftaya nevosumÇok şükür canımPilav ne zaman gelecek
Hadi inşaallahHaftaya son zatenHaftaya nevosum
Hafta başı ama sonu değilHadi inşaallahHaftaya son zaten
Çok iyiHafta başı ama sonu değil