• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
Bu da mı gol değil? 🙄 (Sunumsuz tabii)
61FBBDBB-0DE9-46F5-AE56-40598B3EB9C5.jpeg

1 Ayı geride bıraktık daha çok alıştık tabi ilk zamamlara göre ama gel gör ki bu gaz sancısı her şeyi sıfırlıyor sultanım 🙄🙄 ama ben iyiyim şükür arada dikiş yeri sızlıyor o kadar. Sen nasılsın

Evet sabretmekten başka seçeneğim yok güzelciğim gönül ister gazsız bi bebiş olsaydı bu zamanlarin tadını cıkartsaydık ama napalim bu zamanları hizlica saldırmak istiyorum sadece😂😂 sen ne yapıyorsun nasılsın

Nerelerde bu evvakuş yaa hic denk gelmiyoruz biz özledimm @Evva

Canım komşumm napayımm bigaia aldık 1 haftadır onu deniyoruz bi gün iyi geldi gibi diyorum ertesi gün ay bırakalım bu damlayı önceden daha iyiydi diyorum 🤭 uğraşıyoruz işte bebiş üşürse diye kombiyi artık biz terliyoruz bu sefer, hava bi serinlemiş gibi oluyor geri yazdan kalma gibi oluyor şaşırdım iyice. Sen ne yapıyorsun nasılsın 🤗
Maşallah canım 😍 günler öyle böyle geçiyor, bakmışsın büyümüş. 🤗
Zamanla düzene girer inşallah ❤️
Bizde iyiyiz okula gidip geliyoruz 🤗

Selamlar,dikkatimi çeken birşey oldu hiçbir arkadaşımız bugün ile alakalı bir paylaşım yapmamış.
Neden peki bunu yapmak zormuydu acaba.
Bir rahmet etmek anmak, cidden çok şaşırdım beklemediğim bir durum oldu burada.
Kimse kusura bakmasın düşüncem budur.

Selamlar,dikkatimi çeken birşey oldu hiçbir arkadaşımız bugün ile alakalı bir paylaşım yapmamış.
Neden peki bunu yapmak zormuydu acaba.
Bir rahmet etmek anmak, cidden çok şaşırdım beklemediğim bir durum oldu burada.
Kimse kusura bakmasın düşüncem budur.
Herkesin düşüncesi çiçeem 💜

Back