- 12 Aralık 2019
- 17.471
- 54.128
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel güzel iyi gezmelerEskiye dönüş
Ellerine sağlık canısıBu da mı gol değil? (Sunumsuz tabii)
Eki Görüntüle 2949241
Severim o aileyiTeknosa 'ya rakip
Biz hep zenginiz aretimsa
Ellerine sağlık canım formatımız belliBu da mı gol değil? (Sunumsuz tabii)
Eki Görüntüle 2949241
Sağ ol aşkoEllerine sağlık canısı
Şaka yaptığımı bildiğini farz ediyorum ve bu cümleyi görmezden geliyorumEllerine sağlık canım formatımız belli
Sağ olGüzel güzel iyi gezmeler
Tabi ki biliyorumSağ ol aşko
Şaka yaptığımı bildiğini farz ediyorum ve bu cümleyi görmezden geliyorum
Aminsa bacimsaAllah korusunsa
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Maşallah canım günler öyle böyle geçiyor, bakmışsın büyümüş.1 Ayı geride bıraktık daha çok alıştık tabi ilk zamamlara göre ama gel gör ki bu gaz sancısı her şeyi sıfırlıyor sultanım ama ben iyiyim şükür arada dikiş yeri sızlıyor o kadar. Sen nasılsın
Evet sabretmekten başka seçeneğim yok güzelciğim gönül ister gazsız bi bebiş olsaydı bu zamanlarin tadını cıkartsaydık ama napalim bu zamanları hizlica saldırmak istiyorum sadece sen ne yapıyorsun nasılsın
Nerelerde bu evvakuş yaa hic denk gelmiyoruz biz özledimm @Evva
Canım komşumm napayımm bigaia aldık 1 haftadır onu deniyoruz bi gün iyi geldi gibi diyorum ertesi gün ay bırakalım bu damlayı önceden daha iyiydi diyorum uğraşıyoruz işte bebiş üşürse diye kombiyi artık biz terliyoruz bu sefer, hava bi serinlemiş gibi oluyor geri yazdan kalma gibi oluyor şaşırdım iyice. Sen ne yapıyorsun nasılsın ❤
Afiyet olsun, yarasın bende değilFırında etli kapama kimdeyse hemen ortaya çıksın
AyşoBu da mı gol değil? (Sunumsuz tabii)
Eki Görüntüle 2949241
Herkesin düşüncesi çiçeemSelamlar,dikkatimi çeken birşey oldu hiçbir arkadaşımız bugün ile alakalı bir paylaşım yapmamış.
Neden peki bunu yapmak zormuydu acaba.
Bir rahmet etmek anmak, cidden çok şaşırdım beklemediğim bir durum oldu burada.
Kimse kusura bakmasın düşüncem budur.
Duygu belirtmekmi zor acaba.Herkesin düşüncesi çiçeem
Bilemeyiz ki çiçeemDuygu belirtmekmi zor acaba.