- 16 Ağustos 2010
- 293.025
- 602.889
- 43
Teknosa 'ya rakipNe oldu aşko zengin mi olduk yoksa ,ismimizin sonuna sa gelmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teknosa 'ya rakipNe oldu aşko zengin mi olduk yoksa ,ismimizin sonuna sa gelmiş
Biz hep zenginiz aretimsaNe oldu aşko zengin mi olduk yoksa ,ismimizin sonuna sa gelmiş
1 Ayı geride bıraktık daha çok alıştık tabi ilk zamamlara göre ama gel gör ki bu gaz sancısı her şeyi sıfırlıyor sultanım ama ben iyiyim şükür arada dikiş yeri sızlıyor o kadar. Sen nasılsınMerhaba canım
Annelik nasıl gidiyor
Evet sabretmekten başka seçeneğim yok güzelciğim gönül ister gazsız bi bebiş olsaydı bu zamanlarin tadını cıkartsaydık ama napalim bu zamanları hizlica saldırmak istiyorum sadece sen ne yapıyorsun nasılsınOyy,geçecek bu günler canımAz sabır
Nerelerde bu evvakuş yaa hic denk gelmiyoruz biz özledimm Evva
Canım komşumm napayımm bigaia aldık 1 haftadır onu deniyoruz bi gün iyi geldi gibi diyorum ertesi gün ay bırakalım bu damlayı önceden daha iyiydi diyorum uğraşıyoruz işte bebiş üşürse diye kombiyi artık biz terliyoruz bu sefer, hava bi serinlemiş gibi oluyor geri yazdan kalma gibi oluyor şaşırdım iyice. Sen ne yapıyorsun nasılsın ❤WunderLost komşum nasılsınız
Askomsa gezmelerdeBen yine dışarıdayım
Sen hayırdır bı işler karıştırıyon nöruyon disardaBen yine dışarıdayım
Ayni modelden bende de vardı, gazlı,uyumaz, tam bir sıpa,çok şükür büyüyorlar canımiyiyim ben ,çok sağol1 Ayı geride bıraktık daha çok alıştık tabi ilk zamamlara göre ama gel gör ki bu gaz sancısı her şeyi sıfırlıyor sultanım ama ben iyiyim şükür arada dikiş yeri sızlıyor o kadar. Sen nasılsın
Evet sabretmekten başka seçeneğim yok güzelciğim gönül ister gazsız bi bebiş olsaydı bu zamanlarin tadını cıkartsaydık ama napalim bu zamanları hizlica saldırmak istiyorum sadece sen ne yapıyorsun nasılsın
Canım komşumm napayımm bigaia aldık 1 haftadır onu deniyoruz bi gün iyi geldi gibi diyorum ertesi gün ay bırakalım bu damlayı önceden daha iyiydi diyorum uğraşıyoruz işte bebiş üşürse diye kombiyi artık biz terliyoruz bu sefer, hava bi serinlemiş gibi oluyor geri yazdan kalma gibi oluyor şaşırdım iyice. Sen ne yapıyorsun nasılsın ❤
Oo,Perimsa geziyorsaOkula gidiyorduysamsa yoldan selamlarsaaa
Küçük kuzuyu kocaman kokla op yerimeeee1 Ayı geride bıraktık daha çok alıştık tabi ilk zamamlara göre ama gel gör ki bu gaz sancısı her şeyi sıfırlıyor sultanım ama ben iyiyim şükür arada dikiş yeri sızlıyor o kadar. Sen nasılsın
Evet sabretmekten başka seçeneğim yok güzelciğim gönül ister gazsız bi bebiş olsaydı bu zamanlarin tadını cıkartsaydık ama napalim bu zamanları hizlica saldırmak istiyorum sadece sen ne yapıyorsun nasılsın
Canım komşumm napayımm bigaia aldık 1 haftadır onu deniyoruz bi gün iyi geldi gibi diyorum ertesi gün ay bırakalım bu damlayı önceden daha iyiydi diyorum uğraşıyoruz işte bebiş üşürse diye kombiyi artık biz terliyoruz bu sefer, hava bi serinlemiş gibi oluyor geri yazdan kalma gibi oluyor şaşırdım iyice. Sen ne yapıyorsun nasılsın ❤
Çok şükür canımZamanla daha iyi olacak1 Ayı geride bıraktık daha çok alıştık tabi ilk zamamlara göre ama gel gör ki bu gaz sancısı her şeyi sıfırlıyor sultanım ama ben iyiyim şükür arada dikiş yeri sızlıyor o kadar. Sen nasılsın
Askomsa gezmelerde
GeziyorumSen hayırdır bı işler karıştırıyon nöruyon disarda
Etli yok tavuklu varFırında etli kapama kimdeyse hemen ortaya çıksın
keşke yapım aşamasını çekseydimEtli yok tavuklu var
Keşkekeşke yapım aşamasını çekseydim
Temizlik imandan bitanecim sabaha hazır olsun dedim nöbetçi bendimEllerine sağlık pırıl pırıl olmuş
Eve GeldimsaaaOo,Perimsa geziyorsa
Heee nebilim pek cikmazdinsa sankimsaGeziyorum
Günaydın hocam taktayi sileyimmiGünaydın arkadaşlar
Oturun
Gez aşkomGeziyorum