- 20 Mart 2008
- 140.584
- 210.697
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesaj tekrarıBilemeyiz ki çiçeem
Bildiklerimiz peki neyse konu uzamasın sonra.Bilemeyiz ki çiçeem
Selamlar,dikkatimi çeken birşey oldu hiçbir arkadaşımız bugün ile alakalı bir paylaşım yapmamış.
Neden peki bunu yapmak zormuydu acaba.
Bir rahmet etmek anmak, cidden çok şaşırdım beklemediğim bir durum oldu burada.
Kimse kusura bakmasın düşüncem budur.
Oyy sizi var yaa siziOkulda yine bugünle ilgili müzikli gösteri yapmışlar nasıl duygulandım ya
Gurur duydum oğlumla bugün bir kere dahaOkulda yine bugünle ilgili müzikli gösteri yapmışlar nasıl duygulandım ya
Tebrik ediyorum berrecimGurur duydum oğlumla bugün bir kere daha
Çok şükür ki anne babası gibi Atatürk hayranı bir evlat yetiştiriyorum
Ona her Atatürk'ü anlattığımda gözleri doluyor
TeyzesiiOyy sizi var yaa sizi
Bende öyle gerçekten gurur duydumGurur duydum oğlumla bugün bir kere daha
Çok şükür ki anne babası gibi Atatürk hayranı bir evlat yetiştiriyorum
Ona her Atatürk'ü anlattığımda gözleri doluyor
Ben bir türlü durum paylaşımı yapamıyorum yani yapiyorum da gözükmüyor gizlilik kısmını bulamadım ben paylaşmak isterdim yani burada paylaşamadim ama insta da WhatsAppta paylaşımımi yaptımSelamlar,dikkatimi çeken birşey oldu hiçbir arkadaşımız bugün ile alakalı bir paylaşım yapmamış.
Neden peki bunu yapmak zormuydu acaba.
Bir rahmet etmek anmak, cidden çok şaşırdım beklemediğim bir durum oldu burada.
Kimse kusura bakmasın düşüncem budur.
Profil resmini tıkla canım, orada hesabinizdan tüm detaylar cikiyorBen bir türlü durum paylaşımı yapamıyorum yani yapiyorum da gözükmüyor gizlilik kısmını bulamadım ben paylaşmak isterdim yani burada paylaşamadim ama insta da WhatsAppta paylaşımımi yaptım
Bunun için yardımcı olabilecek varsa beklerim yorumlariniziBen bir türlü durum paylaşımı yapamıyorum yani yapiyorum da gözükmüyor gizlilik kısmını bulamadım ben paylaşmak isterdim yani burada paylaşamadim ama insta da WhatsAppta paylaşımımi yaptım
Allahım yerim onu benTeyzesii
Bende öyle gerçekten gurur duydum
Üzülüyorda öldü diye yavrum
Şöyle ki hesabım kapali bı hesap durum paylaşa bilmem için gizlilik ayarından hepsini açmam mi gerekProfil resmini tıkla canım, orada hesabinizdan tüm detaylar cikiyor
Buradan canım bu seçenekleri düzenleBunun için yardımcı olabilecek varsa beklerim yorumlarinizi
Hepsini acmana gerek yok diye biliyorum canim,istemezsen kimse yorumda yapamaz paylasiminaŞöyle ki hesabım kapali bı hesap durum paylaşa bilmem için gizlilik ayarından hepsini açmam mi gerek
Sadece üyeler veya takip ettiklerin yapabilirsin.Şöyle ki hesabım kapali bı hesap durum paylaşa bilmem için gizlilik ayarından hepsini açmam mi gerek
Teşekkür ederimBuradan canım bu seçenekleri düzenle
Resim ekleyemedim.Dışardayım net çok iyi çekmiyor.
Ellerine sağlık kayınvalidenizinAfiyet olsunYarışmaya katılmak için değilde görsel olarak koyuyorum resmi kayınvalidemin yaptığı hamsi içli tava harika oldu gerçekten