Evet tabi onun için 21.gün progesterona bakıyolardı sanırım. Olmadı ona baktırırsın. Pcolu hamile kalan çok kadın var hiç sıkıntı değil.O zaman tam koyuluk olmadan da yumurtlayabilirim . Bana koyuluk yoksa bu ay yumurtlamadın dediler. Ama ben doktora gittim pcos var ama sorun olmaz dedi. Bu testlerde de 3 aydır tam koyuluk göremeyince moralim bozulmuştu.
Evet nasip ya stres çok etkiliyor onun farkındayım. Ben 28 yaşındayım da eşim 35 yaşında . Bide evlendik hemen istemedim karar verdik şimdi de olmayınca insan kuşkulanıyor. Siz herhangi bir kür kullandınız mı hamile kaldığınız ay?Evet tabi onun için 21.gün progesterona bakıyolardı sanırım. Olmadı ona baktırırsın. Pcolu hamile kalan çok kadın var hiç sıkıntı değil.
Benim bi de yaşım da var. Gençsindir daha sanıyorum.
Olura bırakmak da bir yol. ☺
Pikin ertesi günü de önemli tabi. Misal bizim iki önceki gün ve pik günü ilişki olmuştu o ay.
Ben bi kür yapmadım. D ve b12 vitaminim bitmiş onları kullanıyordum. B12 folik asitli dilaltıydı. Hatta son 2 ay çok kötü durumdaydım ben de:)) hormonlu spiral taktıracaktım. Geliverdi sürpriz.Evet nasip ya stres çok etkiliyor onun farkındayım. Ben 28 yaşındayım da eşim 35 yaşında . Bide evlendik hemen istemedim karar verdik şimdi de olmayınca insan kuşkulanıyor. Siz herhangi bir kür kullandınız mı hamile kaldığınız ay?
Birşey sorabilir miyim ayın 3-4 koyu çizgiyi yakaladım ayın 4. Birliktelik oldu fakat 5 inde test siliklesti ve biz birlikte olamadik eşimle işinden dolayı bugün olsa bi tutma ihtimali var mı ya da 4 ünde yapmam etkiler mi sonucu kafam karışık ve inanın çok mutsuzum olmuyacak diyeBenim de çok koyu olmadı 5 6 ay o testlerden kullandım. Tam olmasa da o koyuluktan 14 gün sonra adet geldi. Zaten onu kullandıktan 6 7 ay sonra bebik geldi.. ovu testi sağlamıyor yani hamile kalmayı.
Yum. Dönemini az çok biliyorsundur.. o günler sık birliktelik şansı artırıyor. Olmadı 2 güne bir.
Bol şans.
Tutabilir tabi. Dediğim gibi bir ovu günü bir de ovu iki gün öncesi ilişki oldu bizim. Umutsuzluk olmasın. Gözle görülür kayda değer bir sağlık sıkıntısı yoksa gelir merak etmeBirşey sorabilir miyim ayın 3-4 koyu çizgiyi yakaladım ayın 4. Birliktelik oldu fakat 5 inde test siliklesti ve biz birlikte olamadik eşimle işinden dolayı bugün olsa bi tutma ihtimali var mı ya da 4 ünde yapmam etkiler mi sonucu kafam karışık ve inanın çok mutsuzum olmuyacak diye
Bende çok umutsuzdum olmayacak diye ayın 1 2 4 ilişki oldu ama dün olmadı bugün olsa birşey değişir mi ben 1.5 ay önce düşük yaptım düşükten sonra ki ilk adetim pcos var birde bende övü testi ile takip ettim 2 gün koyuydu dün siliklesti dua edin benim ve isteyen herkes için olsun inşalalhTutabilir tabi. Dediğim gibi bir ovu günü bir de ovu iki gün öncesi ilişki oldu bizim. Umutsuzluk olmasın. Gözle görülür kayda değer bir sağlık sıkıntısı yoksa gelir merak etme
Tek ilişkiyle kalan da var. olur inşallahBende çok umutsuzdum olmayacak diye ayın 1 2 4 ilişki oldu ama dün olmadı bugün olsa birşey değişir mi ben 1.5 ay önce düşük yaptım düşükten sonra ki ilk adetim pcos var birde bende övü testi ile takip ettim 2 gün koyuydu dün siliklesti dua edin benim ve isteyen herkes için olsun inşalalh
Bende ilk başlarda silik çıkıyordu pes bile ettim neredeyse sonra devam ettim belki bi umut dedim görürüm gördüm de şükür ama övü gününden önceki 2 günü değerlendirebildim umarım olur kısmet tabi ama inşallah olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTek ilişkiyle kalan da var. olur inşallahben üç aydır ovülasyon testinde o koyuluğu göremiyorum siz en azından görüp değerlenirmişsiniz .
Tutsun inşallahhBende ilk başlarda silik çıkıyordu pes bile ettim neredeyse sonra devam ettim belki bi umut dedim görürüm gördüm de şükür ama övü gününden önceki 2 günü değerlendirebildim umarım olur kısmet tabi ama inşallah olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Inşallah canım benimTutsun inşallahh
aynısı benimki de.. kaç saat tutsam da hiç bir şekilde koyu olarak denk gelmedi.. en koyu olanı varsaymalıyız sanırımValla bana 1 saat dediler ama garanti olsun diye 3--4 saat sıvıyı kesiyorum. 3 saat tuvalete gitmiyorum. Ama yine de o istenilen koyuluk yok . Anlamadım daha napmak lazım.
Merhaba sizde de tam koyulaşma olmadan hamile kalmışsınızBenim de çok koyu olmadı 5 6 ay o testlerden kullandım. Tam olmasa da o koyuluktan 14 gün sonra adet geldi. Zaten onu kullandıktan 6 7 ay sonra bebik geldi.. ovu testi sağlamıyor yani hamile kalmayı.
Yum. Dönemini az çok biliyorsundur.. o günler sık birliktelik şansı artırıyor. Olmadı 2 güne bir.
Bol şans.
Merhaba canım.. çok sevindim umudun olduğuma. Aminn isteyene nasip etsin içinde sana da.Merhaba sizde de tam koyulaşma olmadan hamile kalmışsınızharika umut oldu bana bende de testlerde çok koyulaşma olmuyor üzülüyordum insallah Allah'ım hepimize nasip eder paylaşımınız çok mutlu etti beni umudum artti
Canım merhaba ,Merhaba sizde de tam koyulaşma olmadan hamile kalmışsınızharika umut oldu bana bende de testlerde çok koyulaşma olmuyor üzülüyordum insallah Allah'ım hepimize nasip eder paylaşımınız çok mutlu etti beni umudum artti
Umarım öyledir takibimi yapan bayan olmayacağını söylüyor ama. Ben de 3 aydır yakalayamıyorum. 3 aydır yumurtlamıyor olamam . Çatlama sorunu olduğunu düşünüyorum. Her ay ne olur ne olmaz diye en koyu olan günü de değerlendiriyorum ama bakalım kısmetDüşüncen yanlış ben 5 6 ay ovu testiyle teyit ettim. Adetlerim de düzenliydi. Bu benim koyuluk olmadan gebe kaldığımı gösterir.
benim de bat ayın 16sı ve hala daha koyuluk yok.. hatta şöyle söyleyeyim koyuluk değil nerdeyse ikinci çizgi bile yok.. fakat ben geçmişte hamile kaldım 2 defa. geçen sene düşük yaptım.. sorun hormonlarımızın değeriyle ilgili mi bilmiyorum onu da eylül ayında baktırmıştım detaylı. iki farklı doktora. herşeyin normal olduğunu söylemişlerdi. bizim bir şekilde değerlerimiz idrara yansımıyor işte..Umarım öyledir takibimi yapan bayan olmayacağını söylüyor ama. Ben de 3 aydır yakalayamıyorum. 3 aydır yumurtlamıyor olamam . Çatlama sorunu olduğunu düşünüyorum. Her ay ne olur ne olmaz diye en koyu olan günü de değerlendiriyorum ama bakalım kısmet
Belki de bir ay iki ay değil üç aydır mı yumurtlamıyorum. Ben de eylülde gittiğim de sorun yok demişti doktor. Gerçi tahlil yapmadı.benim de bat ayın 16sı ve hala daha koyuluk yok.. hatta şöyle söyleyeyim koyuluk değil nerdeyse ikinci çizgi bile yok.. fakat ben geçmişte hamile kaldım 2 defa. geçen sene düşük yaptım.. sorun hormonlarımızın değeriyle ilgili mi bilmiyorum onu da eylül ayında baktırmıştım detaylı. iki farklı doktora. herşeyin normal olduğunu söylemişlerdi. bizim bir şekilde değerlerimiz idrara yansımıyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?