Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman tam koyuluk olmadan da yumurtlayabilirim . Bana koyuluk yoksa bu ay yumurtlamadın dediler. Ama ben doktora gittim pcos var ama sorun olmaz dedi. Bu testlerde de 3 aydır tam koyuluk göremeyince moralim bozulmuştu.
Evet tabi onun için 21.gün progesterona bakıyolardı sanırım. Olmadı ona baktırırsın. Pcolu hamile kalan çok kadın var hiç sıkıntı değil.
Benim bi de yaşım da var. Gençsindir daha sanıyorum.
Olura bırakmak da bir yol. ☺
Pikin ertesi günü de önemli tabi. Misal bizim iki önceki gün ve pik günü ilişki olmuştu o ay.

Evet nasip ya stres çok etkiliyor onun farkındayım. Ben 28 yaşındayım da eşim 35 yaşında . Bide evlendik hemen istemedim karar verdik şimdi de olmayınca insan kuşkulanıyor. Siz herhangi bir kür kullandınız mı hamile kaldığınız ay?

Ben bi kür yapmadım. D ve b12 vitaminim bitmiş onları kullanıyordum. B12 folik asitli dilaltıydı. Hatta son 2 ay çok kötü durumdaydım ben de:)) hormonlu spiral taktıracaktım. Geliverdi sürpriz.
Kesinlikle stres sıkıntı tabiki aklından çıkmıyor her ay aynı döngü sorun yaşatıyor.. kısmet nasip demek akışa bırakmak en güzeli.

Birşey sorabilir miyim ayın 3-4 koyu çizgiyi yakaladım ayın 4. Birliktelik oldu fakat 5 inde test siliklesti ve biz birlikte olamadik eşimle işinden dolayı bugün olsa bi tutma ihtimali var mı ya da 4 ünde yapmam etkiler mi sonucu kafam karışık ve inanın çok mutsuzum olmuyacak diye

Tutabilir tabi. Dediğim gibi bir ovu günü bir de ovu iki gün öncesi ilişki oldu bizim. Umutsuzluk olmasın. Gözle görülür kayda değer bir sağlık sıkıntısı yoksa gelir merak etme

Tutabilir tabi. Dediğim gibi bir ovu günü bir de ovu iki gün öncesi ilişki oldu bizim. Umutsuzluk olmasın. Gözle görülür kayda değer bir sağlık sıkıntısı yoksa gelir merak etme
Bende çok umutsuzdum olmayacak diye ayın 1 2 4 ilişki oldu ama dün olmadı bugün olsa birşey değişir mi ben 1.5 ay önce düşük yaptım düşükten sonra ki ilk adetim pcos var birde bende övü testi ile takip ettim 2 gün koyuydu dün siliklesti dua edin benim ve isteyen herkes için olsun inşalalh

Tek ilişkiyle kalan da var. olur inşallah ben üç aydır ovülasyon testinde o koyuluğu göremiyorum siz en azından görüp değerlenirmişsiniz .

Tek ilişkiyle kalan da var. olur inşallah ben üç aydır ovülasyon testinde o koyuluğu göremiyorum siz en azından görüp değerlenirmişsiniz .
Bende ilk başlarda silik çıkıyordu pes bile ettim neredeyse sonra devam ettim belki bi umut dedim görürüm gördüm de şükür ama övü gününden önceki 2 günü değerlendirebildim umarım olur kısmet tabi ama inşallah olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Tutsun inşallahh

Valla bana 1 saat dediler ama garanti olsun diye 3--4 saat sıvıyı kesiyorum. 3 saat tuvalete gitmiyorum. Ama yine de o istenilen koyuluk yok . Anlamadım daha napmak lazım.
aynısı benimki de.. kaç saat tutsam da hiç bir şekilde koyu olarak denk gelmedi.. en koyu olanı varsaymalıyız sanırım

merhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor

Eklentiler

• IMG-20200102-WA0002.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 56
merhaba arkadaşlar ben adetimin 10 gününden 20 gününe kadar ovulasyon testi yaptım 20 günde dahil resimdeki gibi cıktı 21 günden itibaren tek çizgiyie düştü ben ikinci çizgiyi çok koyu görmedim kendimde ama biz eşimle 10 günden beri denedik en son pazartesi günü gecesi baktığımda sanki yumurtam çatlamış gibi sıvı geldi benden eşimle denedim o an yine biraz kasıklarımda ara ara giren agrı var birde şişlik var neden sizce ve ve ben iki çizgi koyulugu yakalayamdm ama hamile olabilme ihtimail varmı sizc yumurtam çatlamış olabilirmi 15/01/2020 bu ayki adet tarihi gözüküyor

Eklentiler

• IMG-20200102-WA0002.jpeg
    64,4 KB · Görüntüleme: 44
Merhaba sizde de tam koyulaşma olmadan hamile kalmışsınız harika umut oldu bana bende de testlerde çok koyulaşma olmuyor üzülüyordum insallah Allah'ım hepimize nasip eder paylaşımınız çok mutlu etti beni umudum artti

Merhaba canım.. çok sevindim umudun olduğuma. Aminn isteyene nasip etsin içinde sana da.

Canım merhaba , can09e ovülasyon testiyle takip ettiği ay hamile kalmamış. O ay eğer test yapsaydı koyuluk olmadan hamile kaldı diyebilirdik. Umudunu kırmak istemem ama bana herkes koyuluk yoksa yumurtlama yok diyor. Benim de bat 15.01.2020 hala koyuluk yakalayamadım. Umudum da kalmadı açıkçası bu aydan.

Düşüncen yanlış ben 5 6 ay ovu testiyle teyit ettim. Adetlerim de düzenliydi. Bu benim koyuluk olmadan gebe kaldığımı gösterir.
Umarım öyledir takibimi yapan bayan olmayacağını söylüyor ama. Ben de 3 aydır yakalayamıyorum. 3 aydır yumurtlamıyor olamam . Çatlama sorunu olduğunu düşünüyorum. Her ay ne olur ne olmaz diye en koyu olan günü de değerlendiriyorum ama bakalım kısmet

benim de bat ayın 16sı ve hala daha koyuluk yok.. hatta şöyle söyleyeyim koyuluk değil nerdeyse ikinci çizgi bile yok.. fakat ben geçmişte hamile kaldım 2 defa. geçen sene düşük yaptım.. sorun hormonlarımızın değeriyle ilgili mi bilmiyorum onu da eylül ayında baktırmıştım detaylı. iki farklı doktora. herşeyin normal olduğunu söylemişlerdi. bizim bir şekilde değerlerimiz idrara yansımıyor işte..

Belki de bir ay iki ay değil üç aydır mı yumurtlamıyorum. Ben de eylülde gittiğim de sorun yok demişti doktor. Gerçi tahlil yapmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…