- 13 Nisan 2014
- 202
- 43
- 118
Yaa insalllah insalllah tez zamanda gerceklesir hayaller bizimde 1 yil olacak neredeyseBenim de 2 senedir ikinci cizgiyi bekliyoruzolursa kurban kesicez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa insalllah insalllah tez zamanda gerceklesir hayaller bizimde 1 yil olacak neredeyseBenim de 2 senedir ikinci cizgiyi bekliyoruzolursa kurban kesicez
Evet adetin bittiği gün başladım canım. Bugün adetin 13.günü hiç kalmadı çizgi dün yine vardı tam koyu olmasa daDevam et yapmaya adet bitimiden sonra başladın di mi
Bende amh düşük 2 asilamam oldu basarisiz tutmayan yine de umutluyum bu ay tup bebek deniycezYaa insalllah insalllah tez zamanda gerceklesir hayaller bizimde 1 yil olacak neredeyse
Yaa hayirlisi olsun insalllah guzel sonuclar alirsiniz duacinizimbenim hormonlar falan normal cikti esim gorunecek artikBende amh düşük 2 asilamam oldu basarisiz tutmayan yine de umutluyum bu ay tup bebek deniycez
Hadi insallah Allah razi olsunYaa hayirlisi olsun insalllah guzel sonuclar alirsiniz duacinizimbenim hormonlar falan normal cikti esim gorunecek artik
Elbet tabi. Ama Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize ben o çift çizgiyi gördüm ama kucağıma alıp öpüp koklamak nasip olmadı inşallah o da olurAmin hepimizin insalllah. Ne kadar ugrassak da Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor.
Yaa cok uzuldum bu sefer hayirlisiyla ve saglikla kucaginiza alirsiniz insalllah.Elbet tabi. Ama Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize ben o çift çizgiyi gördüm ama kucağıma alıp öpüp koklamak nasip olmadı inşallah o da olur
Inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli versin isteyen herkeseYaa cok uzuldum bu sefer hayirlisiyla ve saglikla kucaginiza alirsiniz insalllah.
Adetim bittiği gibi başladım ilk günlee hiçbir şekilde çizgi çıkmadı . Adetin 12 ve 13. Günü çıktı ama c den koyu ya da c kadar koyu olmadı. Yapmaya devam edeceğim adete kadar . Eğer hiç o koyuluk olmazsa bir dahaki ay doktorda takip yaptıracağımHemen adet bitiminde kullaniyomusun peki. Yani yumurtlama bazen gunleri degisiyo ya adetten 5 7 gun sonra basliyo Kimi.. gerci Ben bu testlerden yaptidigmda 3 4 defa t c den cok daha koyu cikti bi aydahatta hamile sanmistim kendimi. Bende bsey anlayip biraktim amq adetin hemen biter bitmez de bi yap bence cunku Ben adet bitimi yumurtladm onunla hamile kaldm
Ya nolur yardım edin ilk defa test aldım dün pozitif çıktı ovulasyon yani ama bugün negatif çıktı bu durumda ilişkiyi kaçırdık mı ne zaman olması gerekiyor ilişkinin????Kızlar iki ay kaset tipi testlerle takip ettim. Hiçbir zaman o söylenen t nin c kadar ya da daha koyu olduğu günü yakalayamadım. Hep biraz daha açık kalıyor. Bu ay da strip testlere geçtim . Takip ediyorum iki gün koyuluk oldu ama c den daha koyu ya da c kadar değil .
Sorum şu : neden o koyuluk olmuyor? Çatlamıyor mu acaba ? Bu şekilde olup hamile kalan var mı?Eki Görüntüle 2571278
Eğer dün pozitifse 36 saat içinde çatlayacak demek. Henüz geç kalmadınız. Bu gün ve ardındaki 3 gün beraberlik olsun.Ya nolur yardım edin ilk defa test aldım dün pozitif çıktı ovulasyon yani ama bugün negatif çıktı bu durumda ilişkiyi kaçırdık mı ne zaman olması gerekiyor ilişkinin????
Valla bana 1 saat dediler ama garanti olsun diye 3--4 saat sıvıyı kesiyorum. 3 saat tuvalete gitmiyorum. Ama yine de o istenilen koyuluk yok . Anlamadım daha napmak lazım.ben de strip testlerle takip ediyorum, sizin yine koyuluk olmuş.. benim hiç bu seviyeye bile gelmedi. sıvı alımını bir kaç saat tamamen bırakıyor musunuz? neyi yanlış yapıyorum acaba..
En koyusu 30 aralık ki oda pik değilValla bana 1 saat dediler ama garanti olsun diye 3--4 saat sıvıyı kesiyorum. 3 saat tuvalete gitmiyorum. Ama yine de o istenilen koyuluk yok . Anlamadım daha napmak lazım.
Yani pozitifin ertesi gün negatif olmuş olması bile devam edelim demem öyle miEğer dün pozitifse 36 saat içinde çatlayacak demek. Henüz geç kalmadınız. Bu gün ve ardındaki 3 gün beraberlik olsun.
O zaman tam koyuluk olmadan da yumurtlayabilirim . Bana koyuluk yoksa bu ay yumurtlamadın dediler. Ama ben doktora gittim pcos var ama sorun olmaz dedi. Bu testlerde de 3 aydır tam koyuluk göremeyince moralim bozulmuştu.Benim de çok koyu olmadı 5 6 ay o testlerden kullandım. Tam olmasa da o koyuluktan 14 gün sonra adet geldi. Zaten onu kullandıktan 6 7 ay sonra bebik geldi.. ovu testi sağlamıyor yani hamile kalmayı.
Yum. Dönemini az çok biliyorsundur.. o günler sık birliktelik şansı artırıyor. Olmadı 2 güne bir.
Bol şans.
Pozitiften sonra 3-4 gün daha devam deniliyor.Yani pozitifin ertesi gün negatif olmuş olması bile devam edelim demem öyle mi