• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen devam et elinde varsa kadınlar her ay illa aynı gün yumurtlicak diye birsey yok ben bu ay 27.28 günde yumurtlamam oldu düşün🥰

Amin hepimizin insalllah. Ne kadar ugrassak da Allah ne zaman nasip ederse o zaman oluyor.
Elbet tabi. Ama Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize ben o çift çizgiyi gördüm ama kucağıma alıp öpüp koklamak nasip olmadı inşallah o da olur

Elbet tabi. Ama Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eylesin inşallah hepimize ben o çift çizgiyi gördüm ama kucağıma alıp öpüp koklamak nasip olmadı inşallah o da olur
Yaa cok uzuldum 😔bu sefer hayirlisiyla ve saglikla kucaginiza alirsiniz insalllah.🙏🙏

Hemen adet bitiminde kullaniyomusun peki. Yani yumurtlama bazen gunleri degisiyo ya adetten 5 7 gun sonra basliyo Kimi.. gerci Ben bu testlerden yaptidigmda 3 4 defa t c den cok daha koyu cikti bi ayda😁hatta hamile sanmistim kendimi. Bende bsey anlayip biraktim amq adetin hemen biter bitmez de bi yap bence cunku Ben adet bitimi yumurtladm onunla hamile kaldm

Hemen adet bitiminde kullaniyomusun peki. Yani yumurtlama bazen gunleri degisiyo ya adetten 5 7 gun sonra basliyo Kimi.. gerci Ben bu testlerden yaptidigmda 3 4 defa t c den cok daha koyu cikti bi ayda😁hatta hamile sanmistim kendimi. Bende bsey anlayip biraktim amq adetin hemen biter bitmez de bi yap bence cunku Ben adet bitimi yumurtladm onunla hamile kaldm
Adetim bittiği gibi başladım ilk günlee hiçbir şekilde çizgi çıkmadı . Adetin 12 ve 13. Günü çıktı ama c den koyu ya da c kadar koyu olmadı. Yapmaya devam edeceğim adete kadar . Eğer hiç o koyuluk olmazsa bir dahaki ay doktorda takip yaptıracağım 😔😔

Kızlar iki ay kaset tipi testlerle takip ettim. Hiçbir zaman o söylenen t nin c kadar ya da daha koyu olduğu günü yakalayamadım. Hep biraz daha açık kalıyor. Bu ay da strip testlere geçtim . Takip ediyorum iki gün koyuluk oldu ama c den daha koyu ya da c kadar değil .
Sorum şu : neden o koyuluk olmuyor? Çatlamıyor mu acaba ? Bu şekilde olup hamile kalan var mı?Eki Görüntüle 2571278
Ya nolur yardım edin ilk defa test aldım dün pozitif çıktı ovulasyon yani ama bugün negatif çıktı bu durumda ilişkiyi kaçırdık mı ne zaman olması gerekiyor ilişkinin????

Ya nolur yardım edin ilk defa test aldım dün pozitif çıktı ovulasyon yani ama bugün negatif çıktı bu durumda ilişkiyi kaçırdık mı ne zaman olması gerekiyor ilişkinin????
Eğer dün pozitifse 36 saat içinde çatlayacak demek. Henüz geç kalmadınız. Bu gün ve ardındaki 3 gün beraberlik olsun.

ben de strip testlerle takip ediyorum, sizin yine koyuluk olmuş.. benim hiç bu seviyeye bile gelmedi. sıvı alımını bir kaç saat tamamen bırakıyor musunuz? neyi yanlış yapıyorum acaba..

ben de strip testlerle takip ediyorum, sizin yine koyuluk olmuş.. benim hiç bu seviyeye bile gelmedi. sıvı alımını bir kaç saat tamamen bırakıyor musunuz? neyi yanlış yapıyorum acaba..
Valla bana 1 saat dediler ama garanti olsun diye 3--4 saat sıvıyı kesiyorum. 3 saat tuvalete gitmiyorum. Ama yine de o istenilen koyuluk yok . Anlamadım daha napmak lazım.

Valla bana 1 saat dediler ama garanti olsun diye 3--4 saat sıvıyı kesiyorum. 3 saat tuvalete gitmiyorum. Ama yine de o istenilen koyuluk yok . Anlamadım daha napmak lazım.
En koyusu 30 aralık ki oda pik değil

Eklentiler

• 15782545805878870140114329443972.jpg
    15782545805878870140114329443972.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 80
Benim de çok koyu olmadı 5 6 ay o testlerden kullandım. Tam olmasa da o koyuluktan 14 gün sonra adet geldi. Zaten onu kullandıktan 6 7 ay sonra bebik geldi.. ovu testi sağlamıyor yani hamile kalmayı.
Yum. Dönemini az çok biliyorsundur.. o günler sık birliktelik şansı artırıyor. Olmadı 2 güne bir.
Bol şans.

Eğer dün pozitifse 36 saat içinde çatlayacak demek. Henüz geç kalmadınız. Bu gün ve ardındaki 3 gün beraberlik olsun.
Yani pozitifin ertesi gün negatif olmuş olması bile devam edelim demem öyle mi

Benim de çok koyu olmadı 5 6 ay o testlerden kullandım. Tam olmasa da o koyuluktan 14 gün sonra adet geldi. Zaten onu kullandıktan 6 7 ay sonra bebik geldi.. ovu testi sağlamıyor yani hamile kalmayı.
Yum. Dönemini az çok biliyorsundur.. o günler sık birliktelik şansı artırıyor. Olmadı 2 güne bir.
Bol şans.
O zaman tam koyuluk olmadan da yumurtlayabilirim . Bana koyuluk yoksa bu ay yumurtlamadın dediler. Ama ben doktora gittim pcos var ama sorun olmaz dedi. Bu testlerde de 3 aydır tam koyuluk göremeyince moralim bozulmuştu.

Back