bir değişiklik var mı sizin bugünBelki de bir ay iki ay değil üç aydır mı yumurtlamıyorum. Ben de eylülde gittiğim de sorun yok demişti doktor. Gerçi tahlil yapmadı.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Tam koyuluk yakalayamamak (ovülasyon)
- Konu Sahibi bysgns
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon ovulasyon dönemi ovulasyon takibi striptest
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Hayır tek çizgi silik milik bile yok maalesefbir değişiklik var mı sizin bugün
benim de aynı.. ikinci çizgi bile yok.. anlamadım ya offHayır tek çizgi silik milik bile yok maalesef
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Kızlar iyi akşamlar . Bende 25 aralıkta adet oldum 3. Günü klomen kullandım . 1 inde bitti ilacım . Testler sürekli çift çizgi çıkıyordu ama 3 gün önce pik yaptı . Sonra silindi bugün yine koyulaşma oldu nedeni nedir sizce
Eklentiler
- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 32
Canim bazen biraz koyu bazej biraz daha silik cikabiliyo vucudumuzda lh hormonu zaten oldugu icin hergun ayni siliklikde bi cizgi cikmaz zatenKızlar iyi akşamlar . Bende 25 aralıkta adet oldum 3. Günü klomen kullandım . 1 inde bitti ilacım . Testler sürekli çift çizgi çıkıyordu ama 3 gün önce pik yaptı . Sonra silindi bugün yine koyulaşma oldu nedeni nedir sizce
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Benim de bir gün çıkmıyo bazen silik çıkıyor. Pik yaptığını gördüyseniz sorun yokKızlar iyi akşamlar . Bende 25 aralıkta adet oldum 3. Günü klomen kullandım . 1 inde bitti ilacım . Testler sürekli çift çizgi çıkıyordu ama 3 gün önce pik yaptı . Sonra silindi bugün yine koyulaşma oldu nedeni nedir sizce
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
O zaman ovulasyon testiyle gebelik öğrenme yalan oluyor canım. Günümüzün gelmesini bekleyeceğizBenim de bir gün çıkmıyo bazen silik çıkıyor. Pik yaptığını gördüyseniz sorun yok
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Evet çok garanti bir durum değil zaten. Ovülasyonda çok net görmek için adetin geçmesini beklemek lazım o kadar bekleyince de hCg yapılır zaten inşallah hcgde görürsünüz. Bat ne zamanO zaman ovulasyon testiyle gebelik öğrenme yalan oluyor canım. Günümüzün gelmesini bekleyeceğiz
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
İnşallah . Bu bat adet günü demek oluyo demi 24 aralıkta son adet tarihim beklenen adet ise 22 23 ocak . İnşallah canım . Sen yapmış miydin hiç ovulasyon testiEvet çok garanti bir durum değil zaten. Ovülasyonda çok net görmek için adetin geçmesini beklemek lazım o kadar bekleyince de hCg yapılır zaten inşallah hcgde görürsünüz. Bat ne zaman
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Yapıyorum canım 3 aydr ama henüz pik göremedim. Yani koyu oluyor fakat dedikleri gibi t c kadar ya da daha koyu olmuyor. Bu ay da 12. Gün koyuydu ama sanırım pik değildi 15 ocak adet tarih umutsuzca bekliyorumİnşallah . Bu bat adet günü demek oluyo demi 24 aralıkta son adet tarihim beklenen adet ise 22 23 ocak . İnşallah canım . Sen yapmış miydin hiç ovulasyon testi
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Canım burada denk geldim okurken. Herkesin pik olmuyormuş . O zamanda en koyu hangi günse o zaman ve sonraki 3 günü değerlendirmek gerekiyormusYapıyorum canım 3 aydr ama henüz pik göremedim. Yani koyu oluyor fakat dedikleri gibi t c kadar ya da daha koyu olmuyor. Bu ay da 12. Gün koyuydu ama sanırım pik değildi 15 ocak adet tarih umutsuzca bekliyorum
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Evet ben de öyle okudum değerlendirdim 3 aydır da öyle yapıyorum ama nasip olmadı.Canım burada denk geldim okurken. Herkesin pik olmuyormuş . O zamanda en koyu hangi günse o zaman ve sonraki 3 günü değerlendirmek gerekiyormus
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Canım birazda sabır işi bu . Benimde 3 yıldır olmuyor . 3 yıldır her gün bi beklenti içine giriyorum ama hep hüsranEvet ben de öyle okudum değerlendirdim 3 aydır da öyle yapıyorum ama nasip olmadı.
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Evet stres çok etkiliyor çok inanıyorum ama yapı olacak takıldığım şeyi aklımdan kolay kolay atamıyorum. Bunu başarabilsem belki sürpriz olacak ama. Bakalım Rabbim büyükCanım birazda sabır işi bu . Benimde 3 yıldır olmuyor . 3 yıldır her gün bi beklenti içine giriyorum ama hep hüsran
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Ah ah . Diyorum ama bende öyleyim . Eşim ameliyat oldu 3 ay önce ilaç kullanıyor varikosel ile alakalı . Bende bu ay ilkkez klomen kullandım . Ama 1 inde bitti ilaç şimdiye yumurta kalır mı bilmiyorumEvet stres çok etkiliyor çok inanıyorum ama yapı olacak takıldığım şeyi aklımdan kolay kolay atamıyorum. Bunu başarabilsem belki sürpriz olacak ama. Bakalım Rabbim büyük
- 11 Ocak 2020
- 722
- 574
- 53
Ah ah . Diyorum ama bende öyleyim . Eşim ameliyat oldu 3 ay önce ilaç kullanıyor varikosel ile alakalı . Bende bu ay ilkkez klomen kullandım . Ama 1 inde bitti ilaç şimdiye yumurta kalır mı bilmiyorumEvet stres çok etkiliyor çok inanıyorum ama yapı olacak takıldığım şeyi aklımdan kolay kolay atamıyorum. Bunu başarabilsem belki sürpriz olacak ama. Bakalım Rabbim büyük
- 16 Aralık 2019
- 181
- 139
- 53
- 35
Kızlar merhaba bende 2 aydır ovülasyon takibi yapıyorum ama t nin c den daha koyu ya da aynı koyulukta olduğuna rastlamadım..pcosum var ..yumurtlama olmuyor sandım ve üzülüyodum açıkcası..bu ay en çok en üstteki kadar koyulaştı benim testim bi bakar mısınız canlar sizce yumurtlama olmuş mu?
Eklentiler
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Canım ben ve buradaki birkaç kişinin testleri de aynı senin gibi . Bazıları yumurtlama değil diyor bazıları bu yumurtlama diyor. Ben 3 aydır böyleyim gebelik olmadı. En koyu günleri yine de değerlendiriyorum ama yumurtlama mı değil mi bilmiyoruzKızlar merhaba bende 2 aydır ovülasyon takibi yapıyorum ama t nin c den daha koyu ya da aynı koyulukta olduğuna rastlamadım..pcosum var ..yumurtlama olmuyor sandım ve üzülüyodum açıkcası..bu ay en çok en üstteki kadar koyulaştı benim testim bi bakar mısınız canlar sizce yumurtlama olmuş mu?
- 16 Aralık 2019
- 181
- 139
- 53
- 35
Bizi kim aydınlatacak bilmiyorum canım illa ki özel hastaneye gidip takip mi yaptırmak lazım bilmiyorum..hayırlısı artık çok bekletmeden gelir inşallah bebişlerimizCanım ben ve buradaki birkaç kişinin testleri de aynı senin gibi . Bazıları yumurtlama değil diyor bazıları bu yumurtlama diyor. Ben 3 aydır böyleyim gebelik olmadı. En koyu günleri yine de değerlendiriyorum ama yumurtlama mı değil mi bilmiyoruz
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Ben her ay gitsem mi diye düşünüyorum ama mesai saatleri sık sık izin almak dert . Böyle beklemek zor. Amin inşallah tez vakitte gelirlerBizi kim aydınlatacak bilmiyorum canım illa ki özel hastaneye gidip takip mi yaptırmak lazım bilmiyorum..hayırlısı artık çok bekletmeden gelir inşallah bebişlerimiz